sorunum gelinimiz ve gorumcem

Arkadaslar daha once soyledigim gibi ailesi disinda herkeze oyle yengem.
Konu komsu akrabalar yuzumuze soyluyolar surekli gelininiz soguk surati asik diye mahcup oluyoruz tabi bi selami cok goruyor ya
O zaman yapısı öyle deyip boş vermeye çalışacaksınız. Bazı insanlar suratı asık olur soğuk durur; fakat konuşunca çok sıcakkanlıdır; sizin gelininiz öyle de değil sanırım. Allah’tan bol bol sabır dileyin.

şimdi bir gelin olarak cevap veriyim:9:
2 görümcem var
birisi evliydi artık bekar çocuguyla baba evine geldi
aramızda bişey yaşanmıdı hayır yüzüme karşı yaptıgı bişey yok
ama naparsa arkamdan yapar
eşime annesiymiş gibi el kızını gördün beni unuttun demiş biri
evlerinde kavga çıksa anasına babasına siz gidin gelininizi savunun diyen biri
yalnız ortada benlik hiçbişey yok olamazda zaten ne görümceme nede ana babasına yüz vermiyorum artık
bu ve benzeri şeyleri duydugum için görümceme gülmem ona karşı daima suratsızımdır:34:
şimdi bu durumda ben sizi suçlamış gibi oldum ama kesinlikle hayır
yani belki siz iyi niyetle bişey yapmış yada demişsinizdir gelin yanlış anlamıştır:34:

Arkadaslar israrla soyluyorum tanidigim ilk gunde dahi gulumsedigini gormedim nisan alisverisinde bile annemi 2yuz metre geride birakip gitti agbim farkedince geriye baka baka gitti bence bilincli yapiyo cunku yegenim bile benim cocugumla oynaadmiyo ne zaman gitsem eve gelince aglamakli oluyorum

Belki size ısınamamıştır o yüzden soğuk davranıyordur veya kardeşinizin eşinin ailesine karşı bi hatası olduysa hıncını böyle alıyordur bilemeyiz. belki de karakter meselesidir sadece aldırmamak gerek konuşmuyorsa hiç konuşmayın bi şey kaybetmezsiniz.

siz hiç birşey yapmadınız,aranızda hiç tartışma olmadı ve görümcenizle gelininiz size mesafeli öyle mi?çok normal bir durum gibi gelmedi bana.

önyargılı olmayın, konu sahibi haklı olabilir evet insanlar karşılarındakine hiç bir şey yapmıyor ve gayet iyi duygular besliyorken karşı taraf tam tersi düşünüp iyi niyeli insanlara zarar bile verebiliyor bizzat yaşadım ben durumu... ne kadar iyi, sessiz ve anlayışlıysan o kadar eziliyorsun...

Back
X