sorunum var korkuyorum!

senilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
348
182
73
hanımlar ben 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim adetim hep düzenlidir hep gününde olurum ama bu ay adetim bittikten 14 gün sonra kanamam oldu 2 gündür devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi çok şiddetli karnım ağrıyordu ,kanamam başlamadan önceki 2-3 gündür ilişkiye girerken ağrım oluyordu ağrım arada oluyordubazen karnımın içi çok acıyordu bıçak saplamışım gibi oluyordu. ilk defa böyle bişey başıma geliyor çalışıyorumda doktora gidemedim çok korkuyorum bir sorun varsa diye

Herhangi bir ilaç kullandınmı canım?

Korkarak biryere varamazsın ki git doktora görün sıkıntılarından kurtul.

Kist ya da iltihap var. Rahim agzinda yarada olabilir. Beklemeden jinekologa gitmelisin

sağolun hanımlar cevaplar için hemen doktor randevusu alacağım
buarada araştırma yaparken çok korktum çoçuğum olmzsa gibilerinden

ara kanama olmuş. miyom da olabilir. başka bir şey de..
bitiminden sonra normal rutini bekle bakalım nasıl olacak. anormal bir şey olursa doktora gitsen daha doğru olur.

kiste benziyor bekle korkma öbür ayda olursa aynı şey o zaman gidersin mevsimlik geçişlere bağlı olarak bile bazen aynı ayda iki kere kanamamız olabiliyor..misal ben bu ay aşırı lekelenme üzerine daha yeni adet olabildim ki yaşım27 çok düzenlidir sikluslarım..bence bekle derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…