Sorunum

mutsuz82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
690
142
48
İstanbul
Belki bazılarınıza saçma gelebilir ama benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar yakında evlenmeyi düşünüyoruz nişanlımla ailem bize kira sıkıntımız olmasın diye bahçeşehirden bir ev alacak nişanlımın maddi durumu kötü olduğu için yalnız nişanlımın iş yeri taksimde ve gece yarısına kadar çalışıyor ikiye üçe kadar o saattede vasıta yok tabi nasıl eve gelecek diye kafama çok takıyorum belki burda bahçeşehirde oturan arkadaşlar vardır yadımcı olabilirler diye buraya yazmak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

İşte geldim :) Bende esenyurtta oturuyorum.(Belki bilmiyorsundur bahçeşehire beş dakika uzaklıkta araba ile.)Sultanahmette de çalışıyorum.Dört senelik iş hayatım süresince en az 1,5 saatlik yolu tepmek zorunda kaldım hep.Ulaşıma gelince taksimden express olarak bahçeşehire giden otobüsler var(1 saat sürüyor sanırım taksimden bahçeşehir) ama seninde dediğin gibi belli bir saate kadar.Nişanlının iş yerine nazını geçirebilme şansı otobüsüm kaçacak biraz erken çıkayım deme hakkı yoksa diğer alternatif taksimden mecidiyeköye geçip ordan metrobüs daha sonra avcılardan minibüse aktarma yapması(buda yaklaşık hiç bekleme yapmadan 1,5 saat sürer).Günde 3 araç kullanarak işe gelip giden biri olarak ikinci şansı hiç tavsiye etmem insanı hem bedenen hem ruhen öldürüyor resmen.Günün 3 saati sadece yolda geçiyor.Arkadaşlarınla görüşsen yolu hesaplayı herkesten önce kalkman gerek.Sabahı düşünüp geceni ona göre ayarlaman erken yatman gerek.Zor çok zor inanki.İnsan başta zorlanmıyor normal geliyor ama sonradan işkenceden farklı gelmiyor.Nasıl yapsamda kurtulsam bu işkenceden diye hesaplar yapıyor. Ailenle konuş bence.Madem öyle bir şey yapmak istiyorlar başka yerleri tercih edin.Nişanlın için çok zor olacaktır tabi senin içinde herşeyi ona göre ayarlamak zorunda kalacaksın.Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım yine :49:

Off ya gecenin üçünde çıkıp 3 vesaitle anca sabah eve varmış olur zavallım çok zor olacak çoook ailemde ev bahçeşehirde site içinde güvenlikli diye istiyolar hani ben evde yalnız olucam ya korkmadan rahat evde kalabileyim diye oralarda uygun evler bu yakınlarda çok pahalı evler napıcaz blmem valla ama dediğin gibi yaparsa taksim-mecidiyeköy metrobüsle avcılar-avcılardan minibüs her zaman var mıdır eminmisin buna? Bide bunun sonunda oralardan ev alıp tek başına kalmak var evde düşünsene bi trajik komediyi ya zaten zar zor evlenmiş olucam sonrada kocasız evde tek başıma kalırmışım izin günlerinde kavuşurmuşuz ayyyyyyyy yazık bana yaw:59:

Off ya gecenin üçünde çıkıp 3 vesaitle anca sabah eve varmış olur zavallım çok zor olacak çoook ailemde ev bahçeşehirde site içinde güvenlikli diye istiyolar hani ben evde yalnız olucam ya korkmadan rahat evde kalabileyim diye oralarda uygun evler bu yakınlarda çok pahalı evler napıcaz blmem valla ama dediğin gibi yaparsa taksim-mecidiyeköy metrobüsle avcılar-avcılardan minibüs her zaman var mıdır eminmisin buna? Bide bunun sonunda oralardan ev alıp tek başına kalmak var evde düşünsene bi trajik komediyi ya zaten zar zor evlenmiş olucam sonrada kocasız evde tek başıma kalırmışım izin günlerinde kavuşurmuşuz ayyyyyyyy yazık bana yaw:59:

Minibüs tam olarak bilmiyorum istersen onuda öğrenirim senin için ama kesinlikle çok zor olur sizin için.Bir de minibüs olsa bile 11 den sonra binmek hakikaten cesaret istiyor sarhoşu tinercisi bazen ben 10 da filan biniyorum minibüs te içki kokusunu alabiliyorum.Ben kesinlikle tavsiye etmem ordan ev almanızı.Hani işin bu yönünü bırak eşine acırım.İnan çok zor her gün 3 araç.Bende temmuzda evlenicem o yüzden sabrediyorum.Bahçeşehirde ev fiyatları çok uygun değil benim bildiğim.Oraya vereceğiniz parayla ataköyden de ev alabilirsiniz.Orasıda site içi ve daha yakın taksime.Yada bahçelieveler şirinevler de olabilir.

Back
X