- Konu Sahibi beyaz__gelincik
Uzun süredir mutlu olamıyorum.. Bunalımlı zamanlarım olmuştu baya bu yaz sevgilimden filanda ayrıldım sonunda ama aşk acısından çok yanlızlık çektiğimi farkettim. Çok garip belki ama çok cnım sıkılıyor istiyorum ki biri olsun benimle ilgilensin bana mesajlar atsın halimi hatrımı sorsun tabi erkek olarak bahsettiğim kişi. Sevgili düşünmüyorum şuan tabi gercekten sevebileceğim biri olsa ,karsıma çıksa belki ama yok işte.. Eski çıktığım insanlarla konuşuyorum mutlu hissediyorum avuntu mu bilmiyorum ama yanlızlığım gidiyo. Sonra onlarla arkadas olamayacağm birgün tekrar kavga ediceğim filan geliyo aklıma üzülüyorum. Bir uğraş edin diceksiniz canım istemiyoki hiçbirşey yapmayı sadece onlarla konusup mutlu olunca yapmak istiyoorum. Mesela 1 haftadır eski cıktıklarımdan biriyle konusmaya basladık arkadas gibi sadece sevgili olmamız mümkün değil yani. Mutlu oluyorum sadece yanlızlık hissetmediğim için ilgi gördüğüm için. Ne olucak benim bu durumum neden yapamıyorum tek başıma niçin
Nasıl yenicem bu sıkılma duygusunu bilmiyorum. En çokta akşamları içime bir hüzün çöküyo oturuyoruz mesela annemle ama aklımda hep düşünceler kalbim boşlukta ruhum sıkılıyo kızlar böyle şeyler atlatanlar varmı ne yapmam gerekir ki bu durumda :/ ?