Sorunumu buldum ama çözümü bulamıyorum arkadaşlar..

beyaz__gelincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
12
0
36
İstanbul
Uzun süredir mutlu olamıyorum.. Bunalımlı zamanlarım olmuştu baya bu yaz sevgilimden filanda ayrıldım sonunda ama aşk acısından çok yanlızlık çektiğimi farkettim. Çok garip belki ama çok cnım sıkılıyor istiyorum ki biri olsun benimle ilgilensin bana mesajlar atsın halimi hatrımı sorsun tabi erkek olarak bahsettiğim kişi. Sevgili düşünmüyorum şuan tabi gercekten sevebileceğim biri olsa ,karsıma çıksa belki ama yok işte.. Eski çıktığım insanlarla konuşuyorum mutlu hissediyorum avuntu mu bilmiyorum ama yanlızlığım gidiyo. Sonra onlarla arkadas olamayacağm birgün tekrar kavga ediceğim filan geliyo aklıma üzülüyorum. Bir uğraş edin diceksiniz canım istemiyoki hiçbirşey yapmayı sadece onlarla konusup mutlu olunca yapmak istiyoorum. Mesela 1 haftadır eski cıktıklarımdan biriyle konusmaya basladık arkadas gibi sadece sevgili olmamız mümkün değil yani. Mutlu oluyorum sadece yanlızlık hissetmediğim için ilgi gördüğüm için. Ne olucak benim bu durumum neden yapamıyorum tek başıma niçin :( Nasıl yenicem bu sıkılma duygusunu bilmiyorum. En çokta akşamları içime bir hüzün çöküyo oturuyoruz mesela annemle ama aklımda hep düşünceler kalbim boşlukta ruhum sıkılıyo kızlar böyle şeyler atlatanlar varmı ne yapmam gerekir ki bu durumda :/ ?

:10:bence en buyuk hatayı ; mutlulugu baska ınsanlarda arayarak yapıyorsun..
kendıne yetmeyı ogrenmelısın.. yanı kımseyle konusmadan da mutlu olabılmeyı basarmalısın..
bır gununu sadece kendıne ayır mesela bırak ınsanları,gecmıslerı...
ne bıleyım mesela karsılıksız ıyılıkler yap, kendıne bırseyler kat..
yanı dıyecegım odur kı sevgılı kardesım ınsanları bı kenara bırak kendınle ılgılen...

dini konulara yönel. içindeki boşluğu azaltacağını umuyorum

Bende senin gbiydim canım aynı anlattıklarının hepsi bendeydi zamanla aştım 1 yıl kmseyle ckmadım dogru dürüst ilşkim olmadı.. bekledim ilk dfa bu kadar uzun bekledim ta ki Allah'ım karsıma aradıgım sevebileceğim birini ckarana kadar bak simdi 7aydr ckıyoruz ondan baska kmseyle irtibatım yokk kız erkek herkesi sildm :) mutluyum.. sende biraz bekle 1 yıl gerekirse 2 yıl gelicektir beklediğin an eminim geliyo gelmez deme

hep aynı insanlar hep aynı yüzler hep aynı sıradan günler,hep monoton bir hayat...aynen benmde canım sıkılıyor,ruhum daralıyor.etrafında hep mutlu çiftler varken...arkadaşların sevgilileriyle eşleriyle birlikteyken sen hep yalnızsan insan kendi kendine nasıl yetebilir ki!insan bazen boşluğa düşüyor ve tutacak bir el arıyor.çare eski sevgililerlede konuşmak değil.çare bol bol dua etmek vede sabretmek...Hakkımızda hayırlsını dileyerek beklemek...yapacak bşey yokk zatennn..:50:senin durumunda benm durumumda aynııı...seni çokkk iyi anlıyorumm:( vede beklemedeyim şuanda:)akışın bıraktım her şeyiii..gün ola harman ola demişler :)

Son düzenleme:
Back
X