- Konu Sahibi kalbindESakli
-
Merhaba arkadaslar
Sorunun ta kendisiyim, sorunum fesatligim ve kiskancligim, belkide bencilligim ve kotu niyetli olusum.
Sevgilimin abisi ve abisinin sevgilisini kiskaniyorum, hemde simdiden- sevgililik donemindeyiz dordumuzde ama ailelerle gorusme yakinlasma oldu hepimizde.. neyse sevgilimin annesi bana birsey alsa onada alir (zaten boyle olmali hak gecmemeli ama ben cekemiyorum iste fesatim) ne eksik ne fazla herkese ortak alir vs 1 liralik sey bile fazladan gecirmez ne ona ne bana.. kayinvalide adayimla bir araya geldigimizde Canan(elti adayi) Cananda soyle boyle onu ovmesini falan hic cekemiyorum kiskaniyorum, hep onlara daha iyiymis sanki onlari daha cok seviyormus gibi hissediyorum halbuki kadin diyorumya ne eksik ne fazla ama icim fesat iste arkadaslar
birde ilerde ayni evde yasayacagiz altli ustlu dusunun
bana bir oneride bulunacak yardim edecek kimseler yok mu, ben bu fesatligi kotulugu nasil atayim icimden, ben boyle biri olmak istemiyorum
Bence sen çok durustsun bunları kendine soyleyebiliyorsan kötü biri değilsin. Zamanla gecicek bu duyguların hafiflicek emin ol.altli üstlu oturunca iyi arkadaş olursaniz güzel olur.kayinvalidenizde iyimis sevinmelisiniz.eltiniz size karşı nasıl
ben ce asıl sorun bu kayınvalidenin size eşit davranması sen belki de tek olmak istiyorsun ayrıcalık görmek istiyorsun böyle şeyleri aileden beklemesen sadece sevgilinden bi beklenti içinde olsan sana daha iyi gelir diye düşünüyorum ...liderlik ruhumuzda var tahtımızı paylaşmak yoktur belkide içimizde etrafındakileri yardımcı oyuncu sevgilin ve kendini başrol oyuncusu olarak görmeyi denesen asıl olana odaklansan teferruatları umursamasan düzelir gibi geliyor bana
cok dogru ama elti adayim kendisini iliskisini ve kaynimi okadar kusursuzmus gibi gosteriyor ki, kaynim onu cook seviyor boyle bir iliski daha yok dunyada hani oyle bir izlenim birakiyor.. kaynim onsuz bir saniye duramaz konusmadan duramaz kaynim mukemmel sevgili.. bizimkisi ask degil yaani onlarin yaninda :)
Bu konu 2013 te de açılmış aynı isimle,yoksa ben mi karıştırdım..hatta buraya yazacakken eski konuya yazmışım,ALLAH ALLAH..
Bu konu 2013 te de açılmış aynı isimle,yoksa ben mi karıştırdım..hatta buraya yazacakken eski konuya yazmışım,ALLAH ALLAH..
Bir saat önce acilmis gözüküyor bende
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?