• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soruuu

Aslında bende anlamadım:)terekemece çeper yüksek duvar demek o bakımdan yazdım

çeper
Çit
Örnek: Sıra sıra çeperler / Çepere su serperler / Irak yoldan geleni / Terli terli öperler. Halk türküsü
Ahlaksız, huysuz, geçimsiz kimse.
Bağ çubuğu, çalı çırpı.
Sebze bahçesi.
Zar.

Yine anlamadim :s

Biriyle konusuyordum birden bire bunu dedi.
Turkcemde iyi degil o

kuru meşe çalı çırpı :26: örnek vermişler; Bir iki yük çeper al, öteberi kızartmağa lâzım oluyor. internetten buldum :1:
odun kesicekmiş herhalde :)

Son düzenleme:
bir de hangi konu hakkında konuşuyordunuz o da önemli o konudan ipucu verirseniz belki lafın gelişinden anlarız ne demek istediğini :52:

Biriyle konusuyorum, o kisi benimle buyuk adimlar atmak istemisti. Ciddiydi. Iste
Bu yeni bir araba almis, bende dedim tam bir gelin arabasi gibi.
Oda dedi gelin arabasi yapalim bunu diye, Ben ise lafi anlamamis gibi yaptim. Kimin dedim. Oda yok bisey dedi.
Sonra ise ,ben çeperli kesicem hadi '
Dedi.

Benden bikmis gibi bir an

Biriyle konusuyorum, o kisi benimle buyuk adimlar atmak istemisti. Ciddiydi. Iste
Oda dedi gelin arabasi yapalim bunu diye, Ben ise lafi anlamamis gibi yaptim. Kimin dedim. Oda yok bisey dedi.
Dedi.

enteresann :53: nereli bu kişi... konunun gidişine göre de ne demek istediğini anlamadım

Bence argo anlamını bulun..
Sözlük anlamı ile argoda ki anlamı başka olabilir.

Son düzenleme:
bence anlamadım diye kendisine sorun belki de yanlış yazmıştır mesajı :))))) çünkü bunu daha önce duyan hiçkimse yok aramızda bence

Dedi.

bahçedeki çeperlileri kesecek herhalde :27: :27:

hiç duymadım böyle bir deyim :51:

Soruver anlamadim de :) belki klavye düzeltme yapmistir öyle cikmistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X