Sosyal fobi-depresyon-heyecanlanma gibi şeyler için

sarı kantoron sakinleştirir sadece..hem de etki etmesi için taze içilmesi lazım..

bir otla olacak iş değil bu..bende de vardı nerdeyse 10 yıldır..arıkyavaş yavaş geçiyor...ben birşey kullanmadım ama....

Ama ben bı 10yıl bklmk istmyrm birn once kurtlmk ıstyrm bundan

Evet aynen öyle cnım diderali internette górdüm kurtarıcı ilaç diye hemen aldım peki doktorun bunun kullanimyla ilgli bisy ddmi ben çünkü hergün iciyorum
Bana şunu söyledi doktorum. -heyecan yapacağını anladığın durumlarda (yarım saat önce) yarım tablet alıcaksın.
Prospektüsünde migren tedavisi için diyo ama kalp atışlarını yavaşlatıyo galiba. Bence hergün kullanma istanbulda yaşıyosan doktorumun adını özelden yazayım sana.
devlet hastanesinde çalışıyor. Onunla bi konuş. ben kendi kendime telkinle bazen haplardan yardım alarak büyük ölçüde yendim bu sorunu.
Yaşayan bilir çok, çok büyük bi sorun. umarım kontrol altına alırsın en yakın zamanda.

Bana şunu söyledi doktorum. -heyecan yapacağını anladığın durumlarda (yarım saat önce) yarım tablet alıcaksın.
Prospektüsünde migren tedavisi için diyo ama kalp atışlarını yavaşlatıyo galiba. Bence hergün kullanma istanbulda yaşıyosan doktorumun adını özelden yazayım sana.
devlet hastanesinde çalışıyor. Onunla bi konuş. ben kendi kendime telkinle bazen haplardan yardım alarak büyük ölçüde yendim bu sorunu.
Yaşayan bilir çok, çok büyük bi sorun. umarım kontrol altına alırsın en yakın zamanda.

ben 2 aydır her gün tam tablet içiyorum ve bi doktora danışmadım bu konuda ankarada yaşıyorum ben

Back
X