Sosyal Hizmetler bölümü kontenjanlı oldu

bulancak28

#freemuslim ✌️
Pro Üye
1 Haziran 2010
5.024
2.168
698
36
diğer sayfaya da yazdım ama böylesi daha iyi olur sanırım:)

bu bölümü okumak isteyenler sadece barajı geçmesi gerekmiyor
bölüm 2011 klavuzunda 5000 kişilik kontenjanlı olmuş ve staj zorunluluğu da getirilmiş
yani anlayacağınız bu bölümü okumak isteyenler biraz iyi puan almaları gerekiyor

bir de Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde Sosyal Hizmetler lisans bölümü açmış o da 1000 kişilik
onda da iyi bir puan gerekiyor
bu bölüm de okuyup da derslerden kalanlar bölümü bitirmeye çalışsın bence bu fırsat bir daha ele geçmez
tekrar ygs'ye girip de iyi bir puan almak yerine kaydınızı yenileyip derslerini verin derim ben
hayırlısı olsun artık

Son düzenleme:
cnm nrb ben bısı sorcaktım bu yıl ygs den cok yuksek puan aldımm ve ben sosyal hızmetlerden okul oncesı egıtıme gecmek ıstıyorum ve sıl bastan baslıcak hersey.fakat merak ettıgım stajer olayı 2 yıllık sosyal hızmetler okuyanlardada gecerlı olucakmı

cnm nrb ben bısı sorcaktım bu yıl ygs den cok yuksek puan aldımm ve ben sosyal hızmetlerden okul oncesı egıtıme gecmek ıstıyorum ve sıl bastan baslıcak hersey.fakat merak ettıgım stajer olayı 2 yıllık sosyal hızmetler okuyanlardada gecerlı olucakmı

yani sil baştan dediğine göre okul öncesini tercih edip 1.sınıftan başlayacaksın değil mi?
staj 2 yıllık sosyal hizmetler bölümü okuyanlar için geçerli,2.sınıfta olacak yani
sen 2.sınıfa geçtiysen önümüzdeki sene staj yapacaksın ama şöyle bir durum da var eğer aöf okul öncesi okuyacaksan 2 tane bölümü okuyamıyorsun
eğer senin dedğin örgün okul öncesi ise 2sini bir arada yürütebilirsin
umarım değişmemiştir bu:26:

cnm benım cok sagol bolum degısıklıgı yaparım dıye mayıstakı sınava gırmedım cok kararsızım ama buyuk bır ıhtımal gecıs yapıcam orgun okuyamam cnm cok zor

cnm benım cok sagol bolum degısıklıgı yaparım dıye mayıstakı sınava gırmedım cok kararsızım ama buyuk bır ıhtımal gecıs yapıcam orgun okuyamam cnm cok zor

artık bilmiyorum yani ama örgün zor diyorsun da aöf daha zor ya:26:
3 senedir neler çektiğimi biliyorum
eyse canım hakkında hayırlısı olur inşallah:21:

cnm benım yanlıs anladın zor derken ders acısından degıl benım 4 yasında bır oglum var eee bıde mınık kuzu dunyaya merhaba dıyınce nasıl orgun okuyabılırım o manada dedım

ha öyle mi?:26: ben seni bekar zannediyordum profiline baktım şimdi:21:
neyse hayırlısı o zaman,tabi ya örgün olmaz yani
neyse o zaman sen bi tercih edersin bakalım okul öncesini o da kontenjanlı olduğu için yerleşmek biraz zor oluyor
neyse hayırlısı bakalım

arkadaşlar ben anadolu üniversitesi aöf işletme okudum 4 yıllık, ikinci üniversite kapsamında Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi lisans sosyal hizmetler bölümüne sınavsız geçebilir miyim bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Back
X