Arkadaşlar burada kendini her alanda geliştirmiş insanlar olduğunu düşünüyorum.Benim sorunum yeni tanıştığım insanlarla ilişki geliştirememek, kendimi sevdirememek.
İlerleyen günlerde görüştüğüm kişinin ailesi tanışma için gelecek.Ben bu konuda endişeliyim.Kendimi daha rahat ifade etmek için nasıl davranmalı, konuşmalıyım?
Bana içten şekilde fikirlerini aktaracak olanlrın bilgilerini bekliyorum.Kendine güveni olan saygı duyulacak ve toplululuk arasında kabul görecek bir insan olmak istiyorum.Ben karşı tarafa gösterdiğim kolaylık, ve iyi hissetirme sayesinde mi bilmiyorum insanlar benim haklarımı çok düşünmeden beni yoksayarak davranıyor hatta bazen konuşacak kadar bile değer vermiyorlar.
onları bu kadar yüceltmeyip daha ukalamsı bir tavır sergilesem bana bakış açılarının değişeceğini hissederim bazen ama ben insanlarla içten doğal olmak istiyorum.Kendime değer vermeleri için olduğumdan daha ukala bilmiş, kendini seven bir tip gibi görünmek istemiyorum.
İlerde özellikle kendi çevremden çıkıp bşka bir şehe taşınma durumum olduğunda bu sorunu daha çok yaşabilirim diye düşünüyorum.insanlar beni bir birey gibi düşünüp önemsemesi, aralarına kabul etmesi için izleidğiniz bazı yollar varsa paylaşabilir misiniz