Merhabalar, bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Çekingen birisi değilim, sorunum ondan kaynaklı değil. Normalde insanlarla rahat tanışırım ama iş muhabbeti ilerletmeye veya yakın ilişki kurmaya geldiği zaman beceremiyorum. Ne diyeceğimi, ne yapacağımı, nasıl davranacağımı şaşırıyorum. İki kelimeyi bir araya getiremiyorum. Mesela dün ne yaptığımı anlatırken bile zorlanıyorum. Kitap okumayan birisi de değilim halbuki. Birisiyle bir yerle başbaşa kalıp muhabbet etmek benim için işkence, yanımdaki insanlarda sürekli bir oflama hali, artık kimseyle buluşmak istemiyorum.
Geçenlerde kuaföre gittim, herkes deli gibi muhabbet ediyor, gülüşüyor eğleniyor tabi ben kaldım bir kenarda öyle, işim sırasında da kuaför anlattı ben dinledim zaten. Bazen saçma cevaplar verdim, zorlama oluyor yani. E tabi çoğu insan benim kuaför abi kadar konuşkan değil, o zamanlar çok kötü oluyorum işte. Bir insan en temel özelliği olan konuşmayı bile nasıl beceremez anlamıyorum ki. Tıkanıyorum. Muhabbetler edebilen siz sıradan insanların bana önerebileceği çözüm önerileri varsa açığım. İnsanlarla görüşmeyi kesmek üzeredeyim neredeyse.
Geçenlerde kuaföre gittim, herkes deli gibi muhabbet ediyor, gülüşüyor eğleniyor tabi ben kaldım bir kenarda öyle, işim sırasında da kuaför anlattı ben dinledim zaten. Bazen saçma cevaplar verdim, zorlama oluyor yani. E tabi çoğu insan benim kuaför abi kadar konuşkan değil, o zamanlar çok kötü oluyorum işte. Bir insan en temel özelliği olan konuşmayı bile nasıl beceremez anlamıyorum ki. Tıkanıyorum. Muhabbetler edebilen siz sıradan insanların bana önerebileceği çözüm önerileri varsa açığım. İnsanlarla görüşmeyi kesmek üzeredeyim neredeyse.