Zamanımızı daha verimli şekilde kullanmamız gerekiyor diye vicdan yapıyorum bendeValla bende kendime engel olmaya çalışıyorum. Ama boş vaktim de elim gidiyor hep.
Bende canm ama kitap okuyorum sinemaya gidiyorum , zaten çalışıyorum. Yani sen tamamen mi kendini telefona veriyorsunZamanımızı daha verimli şekilde kullanmamız gerekiyor diye vicdan yapıyorum bende
Evet günlük işlerimi aksatacak kadar hemdeBende canm ama kitap okuyorum sinemaya gidiyorum , zaten çalışıyorum. Yani sen tamamen mi kendini telefona veriyorsun
31 mezunum işsizimYaşınız kaç?
Okula gidiyormusunuz?
Hayır kpss düşünüyorumYaşınız kaç?
Okula gidiyormusunuz?
Akilli telefon kullanmayı bırakın bir süre.Her defasında kitap okuyacağım, ders çalışacağım, sosyal medyadan uzak duracağım diyorum ama olmuyor. Sabah uyanınca teli elime bir alıyorum face whatshap instagram kadınlar kulübü youtube derken ha şimdi bıraktım ha birazdan bırakacağım bir bakmışım saatler geçmiş akşam olmuş. Sınırlama getirmek istiyorum onuda yapamıyorum. Ha birde bdv konularını okumakta bağımlılık yaptı sürekli kötü mutsuz olayları okumakta ruh halimi olumsuz etkiliyor. Hepsinden nasıl kurtulabilirim?
Hepsini silerekHepsinden nasıl kurtulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?