Sosyal medya gizlilik sorunu

Ben de duydum ve Telegram yükledim ama sonuçta o da yüklenirken telefonumuzdaki pek çok şeye erişim izni istiyor.
Benim için önemli olan konuşmalarım falan değil de bir şifre, bir kod falan ya da önemli bir belgenin fotoğrafını göndermen gerektiğinde nolacak? Bi de şu aklından dahi geçen bazı şeyler çıkıyor ya karşıma, paranoyaya bağlamama az kaldı😒

geçen gün evde bir marka hakkında konuşuldu, şu markadan almıştık diye havadan sudan bir konuşmaydı. nişanlımın telefonuna o anda o markadan indirim kampanya mesajı geldi. şok olduk. whatsappa gelene kadar telefonlar çoktan mikrofonumuzu kameramızı neyimiz var neyimiz yok ele geçirdiler zaten.

zaten yapıyorlardı, simdi sadece yaptıklarını itiraf ediyorlar o kadar. cok da umrumda degil sahsen, kim napsın benim yaptıgım dedikoduları

Oğlum 1. Sınıfa gidiyor, öğretmen mesaj atti cumhurbaşkanlığı iletisim başkanlığı karariyla okul gruplari bip üzerinden olacakmış, bip indirdik.

Oğlum 1. Sınıfa gidiyor, öğretmen mesaj atti cumhurbaşkanlığı iletisim başkanlığı karariyla okul gruplari bip üzerinden olacakmış, bip indirdik.
Bizim okul da telegram dedi
Bölgesel ihtiyaçlara göre mi acaba 😂

Bana gülmeyin bisey sorcam size 🙈
Evet yapay zeka , konuşmalarimiz dinleniyor ona göre reklam geliyor falan tmm kabul bunu anliyorum

Ama inanın hiç bir konuşmamda geçmeyen,hiç bir mesajımda yazmadığım sadece aklıma gelen şey bile reklam olarak geliyor bana
Şimdi bu yapay zeka , akıl mi okuyor 😂🤖
Bilinçaltı reklamcılık oluyor, aklınıza gelmesini sağlayan da birkaç gün önce gördüğünüz başka bir reklam ya da imge kaynaklı :)

Bana gülmeyin bisey sorcam size 🙈
Evet yapay zeka , konuşmalarimiz dinleniyor ona göre reklam geliyor falan tmm kabul bunu anliyorum

Ama inanın hiç bir konuşmamda geçmeyen,hiç bir mesajımda yazmadığım sadece aklıma gelen şey bile reklam olarak geliyor bana
Şimdi bu yapay zeka , akıl mi okuyor 😂🤖
Bana da oldu bu görünce var ya ödüm koptu

Back
X