4 4ppty4 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Şubat 2016 34 2 1 29 14 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi 4ppty4 #1 Arkadaslar bazı sosyal medya hesaplarında butik açıp kozmetik giyim gbi şeyler satılıyor sizlerde biliyrsunuzdur . Bende bi butik acsam herhangi bi cezası kuralı varmıdır başıma iş almiyim ???? Sormak istedim sizlere
Arkadaslar bazı sosyal medya hesaplarında butik açıp kozmetik giyim gbi şeyler satılıyor sizlerde biliyrsunuzdur . Bende bi butik acsam herhangi bi cezası kuralı varmıdır başıma iş almiyim ???? Sormak istedim sizlere
A Akaibu Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2015 8.267 15.525 248 36 14 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi 4ppty4 #2 Tabi ki var. Vergi dairesine bagli calisman gerek. Bi belge veriyolar. Gelip inceliyolar ne aldin ne sattin. Kece yapiyosan ona dair kiyafet satiyosan ona dair belge aliyosun. Tam ayrintuli bilmiyorum ama aradtir. Kapinca ceza bulma sonra
Tabi ki var. Vergi dairesine bagli calisman gerek. Bi belge veriyolar. Gelip inceliyolar ne aldin ne sattin. Kece yapiyosan ona dair kiyafet satiyosan ona dair belge aliyosun. Tam ayrintuli bilmiyorum ama aradtir. Kapinca ceza bulma sonra