Sosyal medya sorunsalı

Vavmisali

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
9
0
6
35
İstanbul
Merhaba, dert degil ama bır suredır aklıma takılan bır konu var. Yanı sorun nerde onu çözmeye çalişiyorum..

Kendı halimde kucuk bır iş yapıyorum.. Ufak cocuklar hıtap eden.. Tabı sosyal medya yı ig, twıttır vs kullanıyorum.. Bazen işimle ilgili bır lınk koydugumda bır kac silinme oluyor. Dıyceksınız kı cok tanıtım yapıyorusuz ama ayda bır ancak koydugum işimle ilgili fotolar.

Ikı saat önce ig bır foto daha koydum. Yuzyuze görusup çay içtigim, bu gune kadar hıc bır ters catışma yaşamadıgım bırı silmiş. Öncesınde yıne yuzyuze görusup konustugum bırı silmiş engellemiş.. Hanı desem kı evet anlaşamadık duygu, dusunce vs terstı ondan yaptı. Ama neden işimim reklamını yaptıgım zamana denk geliyor. Çözemedım

İşimde cok iddali degilim.. Olsun dıye buyuk çabamda yok. Ne satarsam yeter.zaten fazla vakıt ayıramayıyorum işime bır bebegım var çunku..

Acaba neden bu durumda böyle bır sey yapıyorlar anlayamıyorum. Oysa.. Sorun nerde acaba..

eğer iş ile ilgili paylaşımlarınızla ilgili olduğunu düşünüyorsanız insanlar sizin reklamlarınızı görmek istemiyor olabilir. Kişisel hesabınız yerine sayfa açıp oradan paylaşımlarınızı devam ettirin bence. Belki sürekli sizi reklamlarınızı gördüğü zaman ilişkilerinizin ticari bir boyut olduğunu düşünmüş de olabilirler. Tabi paylaşımlarınız çok sık ise bu geçerlidir bence.

Sorun şurada; ben mesela samimi olmadığım, doğru düzgün konuşmadığım, kısacası süs olarak duran kişileri ana sayfamda bir paylaşımlarını görünce siliyorum. Neden? Çünkü kuru kalabalık. Sen de onlar için bir kuru kalabalık olduğun için silinmişsin. Zamanında uzaktan da olsa tanıştığımız için eklemişler, ayıp olmasın diye de kabul etmişim. Ayrıca işin içerisine reklam da girince, bir de çok ters ve zıt şeyleri paylaşınca da siliyorum gidiyor. Mesela dini paylaşımlar yapanlar, çok bilgisiz ve sığ siyasi paylaşımlar yapanlar, bunları zaten hayatımdan çıkarttığım için sitelerdeki hesaplarımda da bulunmasının bir anlamı yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…