Sosyal medya

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Kızlar instagram hesabim acikti imgrum ,pictaram gibi instgram veri tabanini kullanan siteler fotograflarimi once google gorsellerde aramalarinda cikardi sonra adimi soyadimi yazdigimda google kullanici adimi degistirmis olsam da hesabima erisiyor.mesaj attim yabanci bir site sileceklerini soylediler ama dedigim gibi hesabim kilitli degil acik oldugunda hesaba erisiyor gibi.kilitlesem bile google gorsellerde boyboy fotograflarim.soyle soyleyeyim hesabi acik arkadsslarimin adini yaziyorum benim kadar cikmiyo beni birakin unlu bloggerlerlarn bile yoktur artik salmistim bir araa.milletin isi gucu yok adimi mi aratacak diye.simdi evlendim soyadim degisti.kullanici adimi degistirsemde bir sey degismeyecek yeni bir hesap mi acayim ? Hesabimda da 300 fotom var.cokta severek kullaniyorum.Ya da bunun bir yolu var mi.ilerde cocugum babasi ve beni unlu biri zannedecek bu gidisle bu durumda olaniniz ya da anlayaniniz varsa cok memnun kalicm

Kapat gitsin niye düşünüyosun ki :)
Açık yapmayın hesaplarınızı kötü niyetli birsürü insan var malesef çocukların fotolarını bile kullanıyorlar

Kapat gitsin niye düşünüyosun ki :)
Açık yapmayın hesaplarınızı kötü niyetli birsürü insan var malesef çocukların fotolarını bile kullanıyorlar
Bir suru insan acik kullaniyo ayni problemi yasamiyor.beni buldu

Geçen gün evli kadınların resimlerini alıp ahlaksız bir sayfada ahlaksız yorumlar yapıldığını görmüştüm. Çok takipçili biri paylaştı sağolsun, sonrasında sikayetlerden dolayı sayfa kapatıldı.
O herkese açık profiller müthiş bir tehlike altında.

Bir suru insan acik kullaniyo ayni problemi yasamiyor.beni buldu
Güzel bi kadınınsın demekki :)))
Şaka biyana arkadaş sayısı çoksa onların arkadaşları falan derken ne kadar çok kişi aratıyor ya da tavsiye edilenlere düşüp tıklıyorsa o kadar çok gözönünde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…