Sosyal medyada çılgın işler peşindeyim

Aslii222

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
193
226
103
Iyi aksamlar hanımlar

Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor :( )Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz? :(

Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi :halay:

Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksiniz :( Haklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim? :(

Iyi aksamlar hanımlar

Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor :KK43: )Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz? :KK43:

Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi :halay:

Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksiniz :KK43: Haklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim? :KK43:
Dene bence ne kaybedersin ki:KK53: ama yürüme işlerinde hiç iyi değilim yürünen taraf olarak iyiyim:KK45: danla bilic in o olayı anlattığı bi videosu vardı ama youtube da

Haluk levent e bir kiz msj ata ata mezuniyet balosuna getirtmisti adamı
Aynen öyle. Boyle şeyleri bu aralar çok duyuyorum o yüzden cesaretlendim, eskiden olsa delilik derdim :KK70:Şöyle bi şey var; Özcan Deniz, Haluk Levent falan çok daha ünlü bu kişiye göre ama yaşını başını almış insanlar. Bu kişi yeni yeni ünlü olmaya başlayan, genç ve yakışıklı biri.

Iyi aksamlar hanımlar

Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor :KK43: )Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz? :KK43:

Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksiniz :KK43: Haklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim? :KK43:
Tanısan çok severdin yaz

Back
X