Sosyal medyada engellemeden karşıma çıkmasını önlemek

hshddkkdndndms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2022
38
18
3
35
Merhaba, eski erkek arkadaşımı tüm platformlarda sildim. Takip etmiyorum. Ancak arama kısmına ne yazsam ilk o çıkıyor. “I” ile başlayan platformda özellikle. Engellemek istemiyorum çünkü zaten rahatsızlık veren biri değil. Engellediklerimde görmek dahi istemiyorum.
Çok bilmediğim için sormak istedim, aramalarda daha önce aradığım profilleri nasıl kalıcı olarak silebilirim? Görmek istemiyorum. Öldü bilmek istiyorum. Ne yapmalıyım acaba?

Arama yerine giriyorsunuz sonra arama yerinde üstte mavi tümünü gör yapıyorsunuz oraya girince tümünü sil var oradan siliyorsunuz.

Sildikten sonra o baş harfiyle başlayan ünlüleri filan arıyorsunuz ki ınstagram algoritması değişsin o kişiyi çıkarmasın
Çok teşekkür ederim :)

O kişinin adını yaz, bir kere profiline git. Sonra çık, arama kutusuna baş harfini bile yazsan çıkar zaten. Şu anda halihazırda çıkıyorsa şu görseldeki, isminin yanındaki çarpı işaretine tıkla. Tamamen silinecek arama geçmişinden.
Screenshot_20220605-005035.webp

Eğer istersen kendi profiline gidip sağ üstteki üç çizgi (belki sende üç nokta çıkıyordur) kısmına tıkla, "hareketlerin" diye bi seçenek var ona tıkla, ardından yakınlardaki aramalar yazan kısma tıkla ve daha önce aratılan tüm hesapları sil. Arama algoritmasını tazelemiş olursun böylece.

Back
X