- Emoji Skoru
- 1.517
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
Canim 5 yıllık evliyim kocam 1 kez olsun sosyal medyaya resmimi koymamistir sebebini sorduğumda ise şifreler sende hep erkek arkadaşlarım var kimsenin seni görmesini istemiyorum gözümden kıskandığım kadına kimse bakamaz der hep bende üstüne gitmem senin sevgilinde o mantıkla gidebilir aklınca olabilir yani sıkma canını boş yere derim malum ortalık baya kötüSevgilimle ilişkimiz 1 yılı geçti. Çok iyi bir sevgili. Bana çok düşkün. Hiçbir yanlışını yakalamadim simdiye kadar. Fakat hiçbir yerde benimle fotoğrafını 1 kere bile paylaşmadı. Onun dışında arkadaşlarıyla tanıştırdı düğünlere götürdü beni. Yani saklamıyor da aslında beni. Ama fotoğrafımızı hiç paylasmamasi normal mi sizce? Ben sosyal medyada paylaşım yapmayı sevmiyorum diyor. Son 1 yilda sadece üç tane paylaşımı var cidden. Ben de şimdiye kadar hiçbir zaman ikimizin fotoğrafını koy demedim. Içinden gelsin koysun istedim ama koydugu yok. Bu arada ben de onunla ilgili fotograf koymadim. O koymuyorsa ben ne koycam diyip kendi kendime gurur yaptım. Onun da böyle bi isteği hiç olmadi. Sizce fotoğrafımızı koy demeli miyim? Yoksa gereksiz bi ayrıntı mi bilemedim. Ama bakıyorum herkesin sevgilisiyle fotoğrafı var. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bu arada kesinlikle aldattığını yedek yaptığını falan düşünmüyorum. Çünkü sürekli benimle ilgileniyor. Bana nefes aldırmıyor ilgiden o derece.
valla canım benim çok iyi giden 4 yıllık birlikteliğim vardı dediğin gibi beni aşırı sever aşırı ilgi gösterirdi ama asla sosyal medyaya fotoğraflarımızı koymazdı bir kez ısrarla ben koydurttum 2 gün sonra sildi fotoğrafları meğer instadan karıya kıza yazıyormuş şerefsiz kız beni buldu da bana yazdı yoksa benim haberim olmayacaktı anında bastım tekmeyi sonra yalvardı yakardı barışmam için sildiği resmi geri falan yükledi ama benim için bitmişti. karşıma daha iyi bir insan çıktı resmen 4 yılımı çöpe attım o şerefsiz yüzündenSevgilimle ilişkimiz 1 yılı geçti. Çok iyi bir sevgili. Bana çok düşkün. Hiçbir yanlışını yakalamadim simdiye kadar. Fakat hiçbir yerde benimle fotoğrafını 1 kere bile paylaşmadı. Onun dışında arkadaşlarıyla tanıştırdı düğünlere götürdü beni. Yani saklamıyor da aslında beni. Ama fotoğrafımızı hiç paylasmamasi normal mi sizce? Ben sosyal medyada paylaşım yapmayı sevmiyorum diyor. Son 1 yilda sadece üç tane paylaşımı var cidden. Ben de şimdiye kadar hiçbir zaman ikimizin fotoğrafını koy demedim. Içinden gelsin koysun istedim ama koydugu yok. Bu arada ben de onunla ilgili fotograf koymadim. O koymuyorsa ben ne koycam diyip kendi kendime gurur yaptım. Onun da böyle bi isteği hiç olmadi. Sizce fotoğrafımızı koy demeli miyim? Yoksa gereksiz bi ayrıntı mi bilemedim. Ama bakıyorum herkesin sevgilisiyle fotoğrafı var. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bu arada kesinlikle aldattığını yedek yaptığını falan düşünmüyorum. Çünkü sürekli benimle ilgileniyor. Bana nefes aldırmıyor ilgiden o derece.
Nişanlımla yaklaşık 2 Yıldır arkadaş bir yıldır sevgili ve 1 yıldırda nişanlıyız onu çok seviyorum bazen o paylaşmak ister paylaşır bazen de ben. Hatta bazen paylaşmanın gerek olmadığını söylerim paylaşma aman boşver derim çünkü herkes benim herşeyimi bilmek zorunda değil.Sevgilimle ilişkimiz 1 yılı geçti. Çok iyi bir sevgili. Bana çok düşkün. Hiçbir yanlışını yakalamadim simdiye kadar. Fakat hiçbir yerde benimle fotoğrafını 1 kere bile paylaşmadı. Onun dışında arkadaşlarıyla tanıştırdı düğünlere götürdü beni. Yani saklamıyor da aslında beni. Ama fotoğrafımızı hiç paylasmamasi normal mi sizce? Ben sosyal medyada paylaşım yapmayı sevmiyorum diyor. Son 1 yilda sadece üç tane paylaşımı var cidden. Ben de şimdiye kadar hiçbir zaman ikimizin fotoğrafını koy demedim. Içinden gelsin koysun istedim ama koydugu yok. Bu arada ben de onunla ilgili fotograf koymadim. O koymuyorsa ben ne koycam diyip kendi kendime gurur yaptım. Onun da böyle bi isteği hiç olmadi. Sizce fotoğrafımızı koy demeli miyim? Yoksa gereksiz bi ayrıntı mi bilemedim. Ama bakıyorum herkesin sevgilisiyle fotoğrafı var. Siz ne diyorsunuz bu duruma?