Sosyal medyada nispet

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Hanımlar, sosyal medyada kv,görümce,elti, v.s....nispet, kıskandırma,özendirme v.s. yapıyor musunuz?

Gözlemlerime göre yapılıyor.Çok abartılı yorumlar, reklam kokan fotolar görüyorum da...Ben pek kullanmazdım, yeni açtım.Doğru mu yorumladım sizce?Böyle bir akım var m?

Hanımlar, sosyal medyada kv,görümce,elti, v.s....nispet, kıskandırma,özendirme v.s. yapıyor musunuz?

Gözlemlerime göre yapılıyor.Çok abartılı yorumlar, reklam kokan fotolar görüyorum da...Ben pek kullanmazdım, yeni açtım.Doğru mu yorumladım sizce?Böyle bir akım var m?
Sosyal medya hesaplarım yok kullanmıyorum böyle huzurluyum:))

Var evet.ve biz esimle öyle insanlardan rahatsız oluyoruz.agizlarina ne lokma girse paylaşanlar var,küçük çocuğuna 10 satir yazi yazanlar var.kocasina aşk ilanlari ask yazilari...ayy neler neler.ayip olur diye de uyaramiyorsun

sizi salllamayan, nişana bile çağırmayan , 9 senedir konuşmadığınız insanları niye önemsiyor ikide bir konu açıyorsunuz.bırakın ister nispet yapsınlar ister başka şey niye sizi ilgilendiriyor onları takip ediyorsunuz ki?!
iyi de tek kv,görümce onlar mı..Ya benim kv okuması bile yok, ne bilcek face filan. .Ben akrabaların birbirine yaptığını da görüyorum.Akıl vermek yerine, vereceğiniz cevap varsa evet yada hayırdır,...bu ne ki şimdi.Ben genelleme yaparak sormuşum, benim kv mi demişim ki...

Var evet.ve biz esimle öyle insanlardan rahatsız oluyoruz.agizlarina ne lokma girse paylaşanlar var,küçük çocuğuna 10 satir yazi yazanlar var.kocasina aşk ilanlari ask yazilari...ayy neler neler.ayip olur diye de uyaramiyorsun
o da bi garip, aşkını git kocana söyle, oraya niye yazıyorsun ki....şahsi düşüncem bu ama tabii kimseye bir şey söylenilmiyor.Yani ablam bile sahlep yapmışlar, çekmiş koymuş....anlamıyorum ki, çay doldurup çekiyorlar, su soldurup çekiyorlar, kola doldurup çekiyorlar.....:)

Kimin hangi paylaşımı ne amaçla yaptığını bilmem,benide ilgilendirmez. Yaram olmadığı içinde gocunmam kimsenin paylaştığı bir şeyden. Merakta etmemiştim böyle bir akım mı var diye.

Sosyal medya yediginin ictiginin giydiginin oturdugun yerin gezdigin sehrin reklamini yapmak demektir. Herkesten nefret etmeden sosyal medyadan uzaklas :))

neden...huzur nasıl kaçıyor.biraz anlatabilir misiniz

Cevap icin atldim kusra bakmayin. Reelde tAnıdığın hödüklerin 200 takipçi ile kendilerini star zannetmeleri tiksinc duruma dusmelerine neden oluyo. Bi cok arkdasimdan nefret ettim kendilerini olmadiklari bir sekilde yansitiyorlr bence cok sinir bozucu onlara sahit olmak

Back
X