- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi uzun kirpik
vikidedi haklısın da benim sadece ama sadece çocuğundan bahsediyor diye görüşmeyi bıraktığım arkadaşım var. Bu insanlar sosyal medyada da reelde de aynı, değişmiyor yani.ya haklısın aslında da
cemcim oğluşum hayatımın anlamı diş çıkardı ilk defa kaka yaptı güldü çiş yaptı ay çok mutluyum türevi yüzlerce fotoğraf
anladık kardeşim oğlun var diye yazasım geliyor
bir anne için kendi oğlunun çiş yapması çok önemli bir şey olabilirdi bana bunun yayınlanması acayip itici geliyor
doğum günün de gezerken tatil yaparken özel anlarında fotoğraf koymaları normal onları bende yapıyorum ama bu öyle bir şey değil
kendi düğün fotoğraflarını 1000 resimlik albüm yapıp koyan var ki çok özellikli çok farklı bir düğün değil bildiğin salon düğünü
bakın biz ne kadar mutluyuz bakın benim oğluşum var bakın hayatım mükemmel şeklinde insanlar bunlar
facebookun bir ara dislike tuşunu geliştirmesini istedim bu tipler için ama insanların dırdırı ile uğraşamam diye vaz geçtim
Düğün fotoları da dediğin gibi.
Hani dış mekan çekimi yapılmıştır, o koyulur anlarım, nikahtan, düğünden birkaç fotoğraf konulur onu da anlarım da neredeyse gerdeğe girene kadar fotoğraf paylaşıyorlar.
Benim yöntemim kısıtılılar listesine atıp, takipten çıkarmak. Başım rahat ediyor.
Hem arkamdan laf söz olmuyor marilyn beni silmiş diye, hem de gözümden uzak oluyorlar.
Ben yukarıdaki yazımda normal bir fotoğraflaşma rutininden bahsetmek istedim, yoksa bu gözler, gününde kısır yapıp onun fotosunu çeken de gördü.
Ha yapsın tabi, derdi bizi germedi sonuçta da, ben bir "o neydi gız" diyorum yani, yalan yok :)