Sosyal medyadakilere imrenmek

Bu tarz şeyler bence içten gelir. Sevgi gösterme tarzı öyledir. Eşim hediye alır çiçek yaptırır ama iltifatı çok nadirdir. Başkasının dilinden iltifat düşmez ama hediye nedir bilmez. Triple aldıran da illaki vardır ama o ne kadar mutlu eder ki.. beklentilere göre birisiyle beraber olmak hayat kurtarır :D

Burada sosyal medya ile ilgili açılan konularda "aman yaw onlar mutlu değil gösteriş ben biliyom" diyenlerdendim. Taa ki kendim de böyle hissedene kadar.
1 yıllık ilişkim bitti iyiki de bitti. Eskiden de görürdüm ama şimdi daha çok zoruma gidiyor. Master kazanmıştım diğer kazanan arkadaşlarımın erkek arkadaşları kutlamış çiçekle böcekle benimki "tebrikler" bile dememişti. Çok üzülmüştüm tabi ki kutlamak zorunda değil ama insan bekliyor. Böyle böyle yapmadığı bir sürü şey örnekler sıralanabilir. 24 Kasım geldi ben terk edilmiştim insanlara imrenmeye başladım herkesin sevgilisi notlar yazılar çiçekler. Ben ise birkaç hafta önce terk edilmistim. Erkek arkadasim olsaydı "kutlu olsun" yazsa bile yeterdi. Ha ben yapıyor muydum, yapıyordum atlamazdim hiçbir günü. Şimdi yine sosyal medyadayim, diyorum insanlar nereden buluyor böyle ince düşüncelileri. Bana neden odunları dek geldi? Yaptığım onca fedakarlığı neden görmedi. Gururuma yediremiyorum evet egoma yediremiyorum. Durup durup anasina bacisina kendisine kinleniyorum onları bir kaşık suda boğmak istiyorum(beni tanimadan beni eleştirip ara bozdular benimki de anakuzusu çıktı öyle böyle değil ) Allah beni kurtardı.

Diyebilirsiniz ki sosyal medyadakileri kıskandın mı? Allah daha iyi etsin herkesi ama insan gerçekten bekliyor. Bu duygular çok rahatsız edici. Kendime de kızıyorum lonely kiskaniyor musun ne kadar ayıp yakışıyor mu sana diye. Ne zaman geçecek, sosyal medyayı kapatmak isterim ama mümkün değil orada akademik bilgi paylaşım grubumuz var maalesef.
Bazı anlar paylaşılmaya değerdir ama işin b.kunu çıkartmadan . yediğini giydiğini içtiğini paylaşan hımm bakın benim sevgilim var çukulata aldı, sevgilim.cicek aldi ,su marka çantam bu marka telefonum vs vs son derece iğrenç buluyorum, hele o evinin her köşesini bakın pislikler ben çok temizim çok.guzel eşyalarım var lalala diye paylaşan, banyodan tut dön çekmecesine varana kadar . Haa birde şey var iki parça beleş bebek kıyafeti için kendi çocuklarını manken gibi kullanıp af edersiniz kaba etime sürmeyeceğim paçavraları çocuklarına giydiriyorlar. Bence sosyal medyadakilere özenmek yerine üzülün.

Benim savunduğum bişey var, insanda ne eksikse o konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşımlarını eksik etmiyor. Mesela adamın kul hakkı yemekten iflahı kesilmiş, paylaşımlarına bak kul hakkı yemek şöyle günah, böyle haram. Adam ana babasına saygısızlıkta bir numara, ama paylaşımlarına bak gelsin ana baba hakkıyla ilgili ayetler hadisler. Adam evdeki karısına zulmediyor ama kadınların haklarıyla ilgili paylaşım yapıyor. Bir arkadaşım var, müstakbel kv den nefret ediyor ama sosyal medyada yorumlarında annecim, Allah seni başımızdan eksik etmesin yazıyor, halbuki etsin diye de dua ediyor :KK70:aynı kişi beni arayıp ağlayarak ben artık dayanamıyorum ayrılmak istiyorum mutlu değilim dedi, 1 saat sonra hikaye atmış, iyiki varsın iyiki benimsin diye. Ben psikolog değilim ama bunlar şizofreni belirtisi ve hiç imrenilesi bişey değil. Ama her paylaşan mutsuz diye bişey yok, bende imrenmiyor değilim, hediyeden Çiçek’ten çok, ben bu kadar vicdanlı, saygılı, fedakar davranmama rağmen sevdiğim insan neden şimdi benimle değil diye. Sonra düşünüyorum oda beni sevseydi yanımda olurdu, demekki sevmemiş, sevgime layıkta değilmiş. Sende öyle düşün tatlım. Sevgine layık değilmiş ama bizde bu güzel duygular var oldukça elbette hakeden biri çıkar karşımıza :KK66:

Amaann Lonely hem ana kuzusu hem cimri hem kalas ne özlemesiymis tamam ufaktan bir özlemek olur mutlaka ama seneler seneler sonra aklindan,kalbinden calmaya baslamadan bitmis bence hayirlisi olmus.
Simdi bu mutluluk oyunlari oynayan ciftleri gordukce "O niye boyle yapmadi,benim instakilerden neyim eksik? Diye üretirsin de üretirsin.Ahh denk geldiklerimden bi anlatsam bitiremem o fotograflarin videolarin perde arkasini :)
Ben olsam kapatirim sosyal medya falan ne varsa,o vakti gezerek harcarim ohh ne dert ne tasa kalir takil lonely lonely :KK66:
O düşünsün lonely=happyy ee biliyorsun iste formülü :KK66:
Aslında ben de kapatmak istiyorum sosyal medyayı ama akademik paylasim grubu var o grupla irtibat halinde olmak zorundayım :( O yapmadı benim instadakilerden neyim eksik diye düşündüm cidden yazdığınız gibi oldu. Ona karşı özlem duygusu var hatta bazen şiddetleniyor bazen de yokluğunu unutuyorum geçecek umarım. lonely=happy :P

Bak Şeyma'ya Acun'un telini alıp alıp kendine methiyeler düzdürüyordu. Şimdi kaldı öyle. Her şey sosyal medyada göründüğü gibi olmayabilir. Gerçekten olan da vardır ama bir çiçek gönderilmesi vs hayatın 24 saatini kapsamıyor. Her ilişki de iniş çıkışlar oluyor dinamiği farklı oluyor. Ben mesela sosyal medyadan bana yazılar yazsa çiçek yollasa filan hoşlanmam çok. Yani o tarz incelikleri kendim görmek isterim kamuya açık olmasın. İşte herkesin özelliği başka sen istersin ben istemem.
Aslında bendeki "bana neden yapılmadı" duygusu. Insanlara yapıldığını görünce imrendim, onlarınki sahte olsa bile sonuçta alınmış bana hiç alınmadı dedim

Ya bu yalnızlık hissi kış mevsiminden galiba konular benzesiyor.belliki Başarılı bir kadınsın kimseye ihtiyacım yok. Emin ol mutluluk bu noktadan başlıyor.Gerisi sen takmadikca gelir
Buraya yaz biz tebrik edelim
Son cümleniz beni gülümsetti tamam öyle yapacağım teşekkürler yorumunuz için:))

ben bu fedakarlık olayını anlayamıyorum bu zamana kadar ilişkilerimde hiç fedakarlık yapmadım öyle bir durum olmadı ha başka erkeklerle flört etmeme fedakarlıktan sayılıyosa bi onu yaptım sizin fedakarlık dediğiniz şeyler neler ?
Ben onun için köyde yaşamayı ve doktora yapacak olursam sene kaybetmeyi ara vermeyi göze almıştım

Aslında ben de kapatmak istiyorum sosyal medyayı ama akademik paylasim grubu var o grupla irtibat halinde olmak zorundayım :KK43: O yapmadı benim instadakilerden neyim eksik diye düşündüm cidden yazdığınız gibi oldu. Ona karşı özlem duygusu var hatta bazen şiddetleniyor bazen de yokluğunu unutuyorum geçecek umarım. lonely=happy :p
Aşk,sevgi gibi duygular şiddetlidir.Baslamasi da bitmesi kadar yildirim etkisinde olur.Varligiyla da yokluguyla da üzüyorsa gereksizdir o insan üzülmeyin biliyorum zor ama o sizi kaybettiğine üzülsün.
Eğitim hayatinizi sürdürüyor olmaniz cok güzel.Başarılarınızın devamini diliyorum. ;)

Aşk,sevgi gibi duygular şiddetlidir.Baslamasi da bitmesi kadar yildirim etkisinde olur.Varligiyla da yokluguyla da üzüyorsa gereksizdir o insan üzülmeyin biliyorum zor ama o sizi kaybettiğine üzülsün.
Eğitim hayatinizi sürdürüyor olmaniz cok güzel.Başarılarınızın devamini diliyorum. :KK66:
Çok teşekkür ederim:))

Back
X