Sosyal medyadan hakaret

saksidegilim

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.982
8.572
723
Kızlar Merhaba,

sosyal medyada dekant parfüm alışverişinde bulunduğum biri vardı, ara sıra benden dekant parfüm satın alıyordu, bir alışveriş sitesi aracılığıyla başladı satın almaya. Gayet düzgün, kibar görünümlü parfüm merakı olan biriydi hiç endişelenmedim açıkçası. sohbet de ettik biraz parfüm tavsiyelerinde bulunduk ve sizli bizli resmi bir şekilde konuşuyorduk.

Sonrasında konuşmaları tuhaf gelmeye başladı. Gereksiz mesajlar atmaya başladı daha doğrusu. Amacından sapmaya başladığını hissettim ve cevap vermemeye başladım. Ben cevap vermeyince saplantı haline getirmiş herhalde bugün bir anda bana küfürlü mesajlar atmaya başladı. Bu yazdıklarınıza pişman olacaksınız deyip engelledim ama böylelerinin yanına kar kalsın istemiyorum o yüzden şikayet edeceğim. Kargo bilgilerinden adresi, telefonu, adı soyadı var elimde. İnternette örnek dilekçe de buldum. Küfürlü mesajların ekran görüntülerini aldım.

Şimdi bu dilekçeyi savcılığa mi götüreceğim ya da emniyet müdürlüğüne? Daha önce annemin çalınan Facebook hesabı için gitmiştik 1 saat sürdü ve çok gerildik, telefonu falan karıştırdı komiser gerçi onda dolandırıcılık da söz konusuydu ama sizce yine öyle bir süreç mi olur, yoksa dilekçeyi doldurup verip çıkılıyor mu? Başına böyle bir şey gelen varsa tecrübesini paylaşabilir mi, hem başkaları da bilgilenmis olur. ❤

Asistanım, isim benzerliğinden dolayı bilinmeyen numaralardan asistanımın telefonu alan, kocasının peşini bırakması için yüzlerce tehdit ve hakaret mesajı atan kadını savcılığa giderek dilekçe verip şikayet etmişti. Yarım saat içinde ofise geri dönmüştü. 3-4 ay sonra savcılıktan aranarak şikayetini geri alması ve uzlaşma için çağırmışlardı.

Geçmiş olsun.

Emniyete gidip şikayetçi olacaksınız.ifadenizi ve kanıtlarınızı alacaklar bu da yaklaşıl bir saat sürer ama gerilmenizi gerektiren bi durum olmaz
Ben nerden biliyorum derseniz bayansanız ve çalışma ortamınız %90 erkekse maruz kalacaklarınız belli ne yazık ki.Çok kez gitmişliğim vardır hepside sohbet havasında geçti hiç gerilmedim

Geçmiş olsun siz bence savcılığa gidip dilekçenizi verin.
savcılıga gıdılmelı surec orda daha saglıklı ve hızlı gecmıs olsun
Çok teşekkür ederim kızlar savcılığa gitmek emniyetten daha mantıklı görünüyor

Ya aslında gerilmekten kastım komiser çok gergin biriydi telefonu alıp karıştırdı mesela. Benim telefonumu istedi vatsap hesabınızı açar mısınız dedi, vatsap hesabımı kendi bilgisayarından vatsap web üzerinden açtı, ekran görüntüsü fotoğrafi gönderip bilgisayar kaydetmek için yaptı ama hic izin almak falan yok bütün sohbetlerim adamın bilgisayarında açıldı özel bir konuşmam olabilirdi kaldı ki durumun benimle alakası yok annemin hesabı hacklenmisti. Sonra annemin telefonunu aldı kurcaladi, hacklenen hesap zaten kapatıldi. Biraz gereksiz geldi bana bunlar. Bana söylese ben gösterebilirdim. Tavırları da çok tersti sanki rahatını kaçırmışiz gibi. Sonra giderken yumuşadı gerçi kusura bakmayın falan dedi ama öncesi baya gerdi beni sanki şikayetçi olan taraf değil de şikayette göz altına alınmış ifade veriyoruz gibi bir ortam oluştu. Gidersem yine aynı kişi ilgilenecek o yüzden merak ettim aynı süreç mi olacak diye.

Size de geçmiş olsun bu ülkede kadın olmak hiç kolay değil. Ama pabuç bırakmayacagiz bunlara

Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun.Malesef kadın olmak zor ama kendimizi ezdirmicez
Şahsınıza algılamayın İnan’ın nelerle uğraşıyorlar gün boyu,kim bilir sizden önce kimlerle uğraştı..insanız hepimiz geriliyoruz ve etrafa yansıtabiliyoruz malesef.
Siz Güler yüzle kolay gelsin merhabalar diyerek girin onlarda yumuşatır ortamı merak etmeyin :)

Su sosyal medyadan hakaret eden, kufur eden insanlara da ayri sinir oluyorum. Klavyeden salliyorlar bos bos. Hadsizler. Savciliga gidin direkt. Ve kesinlikle pesini birakmayin. En azindan sikayet edildigini anlasin da bir daha cesaret edemesin boyle seylere hadsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…