Ya aslında gerilmekten kastım komiser çok gergin biriydi telefonu alıp karıştırdı mesela. Benim telefonumu istedi vatsap hesabınızı açar mısınız dedi, vatsap hesabımı kendi bilgisayarından vatsap web üzerinden açtı, ekran görüntüsü fotoğrafi gönderip bilgisayar kaydetmek için yaptı ama hic izin almak falan yok bütün sohbetlerim adamın bilgisayarında açıldı özel bir konuşmam olabilirdi kaldı ki durumun benimle alakası yok annemin hesabı hacklenmisti. Sonra annemin telefonunu aldı kurcaladi, hacklenen hesap zaten kapatıldi. Biraz gereksiz geldi bana bunlar. Bana söylese ben gösterebilirdim. Tavırları da çok tersti sanki rahatını kaçırmışiz gibi. Sonra giderken yumuşadı gerçi kusura bakmayın falan dedi ama öncesi baya gerdi beni sanki şikayetçi olan taraf değil de şikayette göz altına alınmış ifade veriyoruz gibi bir ortam oluştu. Gidersem yine aynı kişi ilgilenecek o yüzden merak ettim aynı süreç mi olacak diye.
Size de geçmiş olsun bu ülkede kadın olmak hiç kolay değil. Ama pabuç bırakmayacagiz bunlara