- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi yalnizkus_
Sosyal medyada bu şekilde fazlaca vakit geçiren erkeklerden bir cacık olmuyor. Kesin bilgi. Salla gitsin. Boş zamanını daha farklı şeylerle değerlendiren birileri daha iyi seçim olurMerhaba arkadaşlar arkadaşımın önerisi ve yakıştırmasıyla birisiyle tanıştım tam olarak sevgili olmasakta flört aşamasındaydık şuan ki süreçte yüz yüze görüşmesekte sosyal medyadan ve telefondan sürekli iletişim halindeydik. Karakteri, huyu suyu gayet düzgün birisine benziyor ve kendi ayakları üzerinde duran okumuş ve atanmış birisi aynı zamanda (az çok karakter analizi yapın diye söylüyorum bunları). Şu birkaç ayki sürecin sonunda artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi. Fakat geçenlerde nereden estiyse rastgele bir kadın oyuncunun sosyal medyadaki profiline girince sevgili adayının, bu kadın oyuncunun fotoğraflarını beğendiğini ve bir fotoğrafına çok hoşsun, güzelsin gibisinden iltifatlar ettiğini gördüm. Fotoğrafın yayınlandığı tarih bizim tanışmamızdan sonraki tarih. Yani benimle konuşmaya devam ediyordu. Buz gibi soğudum ve iletişimi kestim. Şimdiden bu şekilde davrananın ileri de aldatması muhtemel gibime geliyor ve bir soğuma sebebim ise kadınlarda aradığı en önemli kriterin güzellik olması. Benimle konuşurken de bu fotoğraftaki saçın çok yakışmış, kilon tam yerinde zayıf seviyorum falan demesi güzellik kıstasına gereğinden fazla önem vermesi. Abartılı mı davranıyorum sizce yoksa doğru mu yaptım?