Sosyal medyadan tanışıp evlenen var mi ?

ilayda_3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
3
1
1
35
Kizlar sosyal medyadan tanistiginiz birine ne kadar guvemebilirsiniz yada dışarıdan tanışma ile sizce ne farki var ? Resmen ikileme dustum. Sosyal medyadan yazanlar oluyor. Cevap vermek istiyorum bir yandan cekiniyorum.

Bir akıl verin...

Annem 58 yaşında Facebook ta yurt dışında akrabalarınin resimlerine falan bakiyor watsap kurdum vs geçen gün bende Facebook tan biri görüntülu aradı ben sandım dayimlar fln açtım saf gibi adam Allah tan kötü birşey göstermedi yazıyor anneme hemen engelledim sapığın teki anneme bile yaziyorlarsa dedim birde müge anlı da Ayşe harman olayı vardı ben ce cidden çok temkinli olmak lazım

Biz sosyal medyadan tanıştık ama ortak tanıdıklarımız varmış ve aynı okuldaydık. İki senedir birlikteyiz. Ama uzakta olsa görmemiş olsaydım uzun sürmezdi

Haftada bir bu konu açılıyor. Evet, hem de tinder benzeri bir yerden tanıştık. Bi daha açacak mısınız konuyu, tekrar yazayım mı :KK53:
Konuyu açıp gidip “kocam tatmin etmiyor” konusunu okuyor cinsellikte. Bir önceki sosyal medya temalı konusunda da hiç cevap yazmamış. Hobi olarak konu açıyor herhalde.

internetten tanıştım. Eşim bana verdiği bilgileri (üniversitesi, iş yeri felan, akrabalarını) ilk bulusmadan önce araştırdım. Ne olursa olsun insanlar internette kendini bambaşka tanitabilir sonuçta. Ilk buluşmayı disarda yaptık. Kendim buluşma yerine gittim, kendim evime döndüm. Mesela. Dikkatli olmakta her zaman fayda var. 5 sene evliyiz bu arada

Kuzenım 9 sene once tanısıp evlenmıstı ama su devırde guvenme derım evlı cıkıyor cogu sapık var arkadas gıbı konus begendıgın varsa.

Annem 58 yaşında Facebook ta yurt dışında akrabalarınin resimlerine falan bakiyor watsap kurdum vs geçen gün bende Facebook tan biri görüntülu aradı ben sandım dayimlar fln açtım saf gibi adam Allah tan kötü birşey göstermedi yazıyor anneme hemen engelledim sapığın teki anneme bile yaziyorlarsa dedim birde müge anlı da Ayşe harman olayı vardı ben ce cidden çok temkinli olmak lazım
ayyy evet kadın kocasını zehirlemis 35 yasında sevgilisi falan varmıs 50 60 yasında kadının ben de izledim cok fena:KK1:

😂😂 benim anneme de yaziyorlar merhaba hanim efendi sizi gordum tutuldum kendime gelemiyorum tanisabilirmiyiz yazarken bile ellerim titriyor yazmis biri 😂😂😂
annemde hoşt köpek yazmiş adama 😂😂😂

bende netten tanisip evlendim
5 yillik evliyim
esimle problemlerim var ama bunlar netten tanismis olmamla alakali seyler degil
tanisirken soyledigi seyler disinda bir yanlisini yalaninida yakalamadim

😂😂 benim anneme de yaziyorlar merhaba hanim efendi sizi gordum tutuldum kendime gelemiyorum tanisabilirmiyiz yazarken bile ellerim titriyor yazmis biri 😂😂😂
annemde hoşt köpek yazmiş adama 😂😂😂
Ben şok oldum adam görüntüde aractaydi direksiyonu gördüm kapattım işte güzel bayan vs yazıyor tuhaf tuhaf gülüyorum ama aslinda korkunç ya başka birşey gösterse koşup açtım bende

Ben karşıyım bu işlere ama tanışmak istiyorsan baştan sor niyetinin ciddi olup olmadığını, ona göre ilerletirsin muhabbeti.

Back
X