- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...