sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

Çok iyi yere parmak battınız hakkaten bende ne yalan söyliyim sürekli gezenlere imreniyorum herkes Mutlu da bir biz mi mutsuzuz anlamadım ki ama yorumlardan sonra şunu da anladım ki insan herşeye şükretmeli.. Türkan Şoray'ın bir filmde şöyle bir sözü vardı hiç unutmam " keşke insan hep çalışsa,yese,uyusa.." Huzur herşeyden daha önemli

Ben pembeyi çocukluğumdan beri, pastel renkleri de ev kurma hayali beni sardığından beri severim ve bir şey alacaksam pembesi varsa başka rengine bakmam bile :KK200::KK76:Ancak o malum siteyi kullandığımdan bu yana gerçekten bu renklerden bıkacağım diye korkuyorum.
Bazen herşey çok abartı geliyor , yok minyatür sandalyenin üstüne fincan koymalar vs. sunum yapmanında suyu çıkarıldı bazı kişilerce.Hakkını verenlere lafım yok ancak sofrayı pazar yerine çevirenlerde bayağı fazla.
Saçma saçma şeyler çıktı bide üstüne kaç kat para ekleyip satıyolar yazık insanlara eminönüne gitseler o bi parçaya verilen paralarla 10 parça şey alırlar.
Ben nişanlıyım ve çeyizime bişeyler alıyorum sürekli.bu sitede indirimlerden haberdar oluyorum ve aldıklarını paylaşıp ,kullanıp hakkında düşüncelerini yazanlar çok faydalı oluyor benim için.
Bende aldıklarımı paylaşıyorum ama 'aaa bak bende aldım çatlayın emi alamayanlar. benim evim prensesler gibi olacak 'düşüncesiyle değil tabi ki. :KK49:
İnstg. benim için bir nevi not defteri. Çünkü aldıklarımın resmini çekmezsem ne aldığımı unutup bi daha almaya kalktığım çok oldu :KK17:
Velhasıl kelam, böyle işte :KK23:

kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
Durumu sizden daha kötü olanlari dusunun bi nebze rahatlarsiniz:KK52:

y hanı ıyı bısey yaptım ay ne superım demıom da hanı kızın takımları var boy boy demesı dıkkatımı cektı hemen herkeste oluyo evlenırken mıllet fıncan takımı getırıyo mesela doluyo her taraf ve demekkı dıkkatlı olmak grekıo

Valla benim de evim pembişli, mavili, çiçekli eşim gayette güzel yaşıyor hatta huzur buluyorum eve girince diyor. Benim zevkim bu, kendime göre döşedim birileri beğensin diye değil. İnstagram da kullanıyorum ayrıca, bazen fotoğraf koyuyorum bazen canım istemiyor.

Birilerine gösteriş yapmak için değil, instagram zaten fotoğraf paylaşım sitesi ve kişi ne isterse onu koyar. Sizin bahsettiğiniz evleri bende görüyorum. Herkes imkanlarına göre yaşar. Bakıyorum ve geçiyorum.

Diyorsunuz ki; pembe masalsı evlerde kocaları nasıl yaşıyor, her şey renkli renkli, bir sürü eşya, depoları mı var diye aslında hoş bir şey değilmiş gibi eleştirip bir de eleştirdiğiniz şeye özeniyorsunuz hiç farkettiniz mi? İmkanlarınız olsa aslında onlardan farklı olmayacaksınız, o yüzden kötülemeyin bence.
valla bişi soylıyımmı size benım o ıvıra zıvıra verecek cok paramda olsa eşim hayatta onların barbi evi gibi bir evdelerinde oturmaz yani... benım ozendıgım guzel evler yeni yapılmıs evler içindeki eşyalar değil çok sukur benımde esyalarım 2 yıllık yeni ve istedıgım hayalini kurdugum gibi orada da belırttım zaten kendı evımden bahsettım rutubetinden küçüklügünden... oyuncak eve döndürmenin neresi özenilecek birşey anlamadım...

ayrıca insta fenomenlerinden pembeli bir hanım instada kuzu şiş yerken resim koymuş hamile bir bayanda canım çekti aşkolsun yazmış sonra bu pembeli hanımın savunmasıda ben kimsenin alamayacağı yiyemeyeceği şeyler paylaşmıyorum demiş kusura bakmasınlar dar gelirli biri onlar gibi her hafta dışarda kuzu şiş yiyebılırmı sorarım size... okadar egoları yukselmişki bu hanımların kaşının üstünde gözün var desek savunmaya geçiyor kıskanıyorsunuz diyorlar...

ayrıca insta fenomenlerinden pembeli bir hanım instada kuzu şiş yerken resim koymuş hamile bir bayanda canım çekti aşkolsun yazmış sonra bu pembeli hanımın savunmasıda ben kimsenin alamayacağı yiyemeyeceği şeyler paylaşmıyorum demiş kusura bakmasınlar dar gelirli biri onlar gibi her hafta dışarda kuzu şiş yiyebılırmı sorarım size... okadar egoları yukselmişki bu hanımların kaşının üstünde gözün var desek savunmaya geçiyor kıskanıyorsunuz diyorlar...
cok ozur dilerim ama instagramda ne kadar sosyo-ekonomik durumu orta veya alt seviye olanlar varsa takip listesi hep unluler yahut bloggerlar. neden takip ediyor aldigini alamayacagi, giydigini giyemeyecegi kisileri? insanlar boyle boyle mutsuzlasip, kinleniyor. yurt disinda yasiyorum ve evimin toplami anneannemin banyosu kadar. ne yapayim? burada hayatin kosullari boyle.

atalarin dedigi ayagini yorganina gore uzat lafi sadece soz olarak kalmamali. elindekiyle yetinip mutlu olabilmeli insanlar.

Durumumuz iyi değil.
Hayattan çok zevk almıyorum.
Çok lüks mekanlara ömrümde bir kere bile gitmedim.
Evimiz pembe değil (sevmem zaten).
Eşyalarımız son model de değil.
Ama sosyal medyadaki insanları görünce üzülmüyorum.''Aa ne güzel yaşayan insanlar var'' deyip mutlu oluyorum.Öyle yaşamayı bazen istiyorum,bazen gerek yok diyorum.
Bir kere kullandığınız sosyal medya hesabı sadece fotoğraf atmak için.İnsanlar hep suratlarını çekip atamaz ki...Doğaldır arada bir mekanın,bir yemeğin resmini atmak.
Yok canı çekenler oluyorsa falan bakmasınlar güzel kardeşim.Ben çok canım çekecek gibi olursa akşam falan sayfayı aşağı indiriyorum.
Niye atıyorsunuz diye 5485485542514 kullanıcıya mı atarlanayım ?

Omrumde hic yemek fotografi koymadim ki instagrami fazlaca aktif kullaniyorum. Ama koyan insanlari degil de bunlari koydugu icin elestiren insanlari anlamiyorum. Yahu kardesim size ne ? Alamiyorsa, canini sıkıyorsa cok basit; takip etmesin.

Hem sevmezler hem takip ederler. Ilginc. Hamile kadinin cani cekmesi meselesi ekstra uc zaten, sokakta yururken bir koku gelir yine ceker cani. Hayatin olagan akisina ters bu mantik. Ay instagramda hamile vardir cani ceker koymayayim da cok uc bir hassasiyet gerektirir, bu kadar kimseden beklenemez.

Back
X