Sosyal medyaya fotoğraf koyma

Sosyal medyamız yok

Eşimin iş çevresinde çoğu kişi evli olduğunu bilmez bile

Hatta yazarım arabada çocuk koltuğu görenler şok oluyormuş diye

Yüzük takmadığını ayrıca yazmam gerekmez galiba

Bir gün bile bunları aldatmak için yaptığını düşünmedim

Aldatacak Adam her ortamda aldatır zira

Ne benim ne esim sosyla medyada tek bi resmimiz yok.evli oldugumuza dair tek bi isaret yok esim hic yuzuk takmiyor.bu durumu hic sorun etmedim cunku esime guveniyorum.en onemlisi yapmak istese ben ne yaparsam yapayim bi sekilde olacak o yuzden dert etmiyorum.

Resminiz olmayabilir bunda birşey yok ama inatla resminizi koymak istememesi gerçekten düşündürücü..

Modern dünyada 21. Yüzyıl ilişkiler yumağı. Sorunsal 1, evlilikte sosyal medya.

bizim alyansımız bile yok öyle diyeyim sana :KK70:
gözü dışarıda olana fark etmez ki isterse 10 yüzüğü olsun, isterse profili baştan aşağı eşinin fotoğrafı olsun. o işlere niyetlenen yüzüğü evden çıkarken çıkartır, fake hesap açar eşinden gizler. bunlar kriter değil bence de.

Bizim de yok :)
Ben erkege yakistiriyorum alyansi aslinda bence kadinlara kaba duruyor.

iyi akşamlar hanımlar,

eşimle 1 yıldır evliyiz henüz körpe olduğumuz için irili ufaklı ama sık sık kavgamız olurdu günlerce küs kaldığımız olurdu

en sonki kavgalardan birinde bize nazar değiyor ondan böyle hep kavga ediyoruz diyerek sosyal medyadaki tüm fotoğraflarımızı sildi, tamam dedim ses etmedim ben de sildim bi süre sonra biraz yumuşar dedim sonra dayanamayıp tekrar koydum 2 tane fotoğraf

ama o inatla koymuyor, yediğimizi içtiğimizi her detayımızı paylaşsın diye bir derdim yok ama dışarıdan bakan biri de evli oldugunu başının bağlı olduğunu anlasın diye en azından profil fotoğrafında bitanecik resmimiz olsun diyorum ona da hayır diyor,

işi gereği de sürekli dşarıda vakit geçiren insanlarla haşır neşir olan biri, insan takıyor haliyle bu konuya

sinileniyorum üzülüyorum inat mı yapıyor gerçekten nazar diye mi düşünüyor yoksa art niyeti mi var bilmiyorum
Nazarı güzelce bahane etmiş. Başka bir şey yok. Sosyal medyada görünmek istemiyor.

Nazar bahanedir bence. Kocanizla bunun kavgasini etmeyin ama gozlemleyin de. Bu iste bir is var.

Valla ben de yüzük falan takmıyorum. Eşim de takmaz. Sosyal medyayı sevmiyorum zaten de yok. Eşimin var hiç bakmıyorum. Fotoğrafım var mı yok mu hiç sormadım bile ama eşiyle fotoğrafları olup aldatan adam çok gördüm. Günün birinde başıma gelirse de o zaman düşünürüm ne yapacağımı. Bu arada ben de ilk fırsatta söylemem evli olduğumu. Konusu geçince söylerim millet şok olup kalır. Eşinizin içinde varsa yapar. Benim eşim de yakışıklı adamdır. Tarzı falan çok dikkat çeker ama ben de aşağı kalır değilim laf aramızda :KK53: o yüzden bu durumu hiç sorun etmedim. Siz de etmeyin.

Sevgilim de iş ciddiye binmeden paylaşmıyor fotoğraf,ilişki durumu da yapmadık ama sizin durum farklı.Şimdi eşinizin içini bilmeden ne yorum yapsam yanlış olur.Tek bildiğim biz kadınlar bu sosyal medyada karşı cinsin fotosunu beğenmiş,ilişki yapmamış,fotoğraflarımızı koymamış mevzusuna çok takılıyoruz ama erkekler bizim gibi değil.Çare kullanmamak herhalde.Ve çok doğru bir söz aldatmak isteyen her koşulda aldatır foto koysa dahi.

Eşiniz facebookta resim göstermekten hoşlanmıyordur, eşini başka insanların görmesinden hoşlanmıyordur. ne kadar paranoid oldunuz yahu. aldatan her şekilde aldatır. Resim koyması mı engelleyecek aldatmasını. Ayrıca yeni evlilerin facebookta görgüsüz birşekilde foto koyması oldukça itici duruyor. Eşiniz muhtemelen bu tarz şeyleri sevmeyen biri. Neden bu denli üstüne gidip bir de arkadaş oturmasında adamı başkasının önünde iğneliyorsunuz ki. bazen hemcinslerimin sırf kendi egolarından kavga çıkardıklarını düşünüyorum.

Sosyal medya hesaplarını kapatmakta fayda var . Bilmiyorum ben hiç sevmiyorum. Foto paylaşmak vs vs . Anı yaşamak daha güzel değil mi . Bi de ikili ilişkileri cok etkiliyor. Ben size imkanınız varsa kapatın derim ve eşinize de bi rica edin.

Sosyal medya fotoğrafı yüzünden kavga mı olurmuş yahu. Bizde yüzük de yok, sosyal medya da. Eşimin sosyal medyası olsaydı ve fotolarımı yükleseydi, kavga ederdim sanırım))))

Is yerindeki bir arkadasim da nazar oluyor diye sosyal medyaya fotograflarini koymuyordu. O da erkek ve esini cok seviyor. Dikkat ettim ne zaman fotograflarimizi koysam esimle tartisiyoruz diyordu. O oyle dedikten sonra ben de eskisi kadar cok fotograf paylasmiyorum. Zaten eskisi kadar sosyal medya kullanmiyorum.

Back
X