- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi rahat verin bize ya... Akrepler olarak kafa rahatlığı istiyoruz.. Diyerek bi atarlanıyım önce.Ay bende akrebim. Hahha bak tescilledik bide karakter özelliği olduğunu :)
Aslında çok değil. 1 günü iki aileye bölüyoruz. Aslında görme isteklerini anlıyorum, bizde görmek istiyoruz. Ama dönüşümüz hep trafiğe denk geliyor. Tam 2 saatte dönüyoruz. Ve otur otur otur akşama kadar bıkıyorum.Her haftasonu mu gidiyorsunuz? Çok sık değil mi?
Bende hiiiç izahat vermem. Hatta bazen geri dönmüyorum, kaç kere aradım diyorlar. Hee evet sonradan gördüm diyorum. Unutkanlığımda tescillendi, yapıştırıyorum unuttumu :)Bi rahat verin bize ya... Akrepler olarak kafa rahatlığı istiyoruz.. Diyerek bi atarlanıyım önce.
Eşim tarafından çok elestiriliyorum. Yabanisin diyor. Yooo gayette kalabalık bir çevrem var. Her girdigim ortamda herkesle kaynaşır arkadas olurum. Ama esime gore bu mesafeden arkadaslik olmaz. Kendisi Merhaba dedigine numarasini verir. Nasilsin dedigini eve davet eder. Tabi ne olur. Bu hızla baslayan arkadasliklari ayni sekilde sona erer.
Telefonu hic susmaz. O telefon caldigi an cevap verecek illaki. Oyle tuhaf bir huyu varki. Sanki karsi taraf bilerek acmadigini anliyormus gibi mahcup olur. Oldu da işi var cevap veremedi. Uzun uzun izahat verir.
Ben ust uste iki uc aramayı sallamam. Ne zaman isime gelirse o zaman dönerim. Hic de mazeret sunmam. Beni aramissin hayirdir derim :)
Çocuktan sonra daha çok sıklaşıyor bu gel gel geller işte. Ben şimdi ikinciden sonra neler olacağını merak ediyorum. Artık çatışmalar başlar bir süre :)Simdi benim kaynana hasta,tedavisi olmayan bir hastalık sadece ilerlemesi önleniyor. Yaşlı degil ama çalışıyor. Yalniz yaşıyor,esi yok,kızı uzakta çalışıyor. Allah var severimde kendisini bazen beni sinir eder ama annem daha cok sinir ediyor. Ayni sehirde yaşıyoruz kaynana ve annemlerle
Bizde haftada bir gideriz kaynanama ve annemlere
Annemleri bazen aksatıyorum,ama onlar carsiya inince falan ugruyorlar bana. Dun kizkardesim bendeydi. Cuma gunu hepsini yemege çağırdım. Esim bana bugun yemekte diyor ki,anneme gidelim yarin ya da o gelsin ,bende hayırdır annecigini mi özledin anasının biricik danasi dedim bir kahkaha atti. Hastaneye götürcek yarin. Dedim siz gelin buraya. Yemek falan yapariz menfaat :) ya napim bazen bikiyorum yemek yapmaktan aklima da gelmiyo ne yapsam diye dusunuyorum :)
Sizin mesafe uzakmış bizimki 1 dolmus arabaylada 10 dakika :)
Ama cocuk olunca nah gorurler beni
Ben kendime zor bakiyorm acaba gidip gelebilcek miyim hic sanmambir de siz sinava hazirlaniyormussunuz cocuk var mesafe uzak. Akrabalari da bosver akraba akreptir derler ama bizden onceki nesil hep boyle. Bir dayatma
Ara kizim,gel kizim,ayıp kizim,gidin kızım ayip olur vs
Benim annemin bu huyunu hic sevmiyorum ya he he tamam anne hadi görüşürüz diyip kapiyorum. Annemin alınma huyu yok yay burcu :) ondan boyleyim ama kaynana olsa trip hemen ufffffff
Yani bu eski nesilde cok var. Akraba birlik ara sor gel git. Hayat zaten zor birsey dahada zorlastirmaya gerek yok insan kendine vakit yaratamiyor bazen yani elimizde telefon napcaz dimi ama
Ya sevildiğini mi az hissediyorlar, önemsenme ihtiyacı mı hissediyorlar anlayamadım. Annem bana hiç sitem etmez beni niye aramıyorsun diye. Kendi için sitem etse gam yemem bu kadar. El için habire baskıya ne gerek var, bizim aramız bozuluyor.
Bende hiiiç izahat vermem. Hatta bazen geri dönmüyorum, kaç kere aradım diyorlar. Hee evet sonradan gördüm diyorum. Unutkanlığımda tescillendi, yapıştırıyorum unuttumu :)
Eş uyumu olmasa bizde daha çok strese girerim. Ben bazen ne kadar buzdolabıyım diyorum eşime. Oda “neyin buzdolabı sıcacıksın işte” diyor. Kendisi de sevmez kalabalığı, o yüzden batmıyor
Yüz yüze samimiyet önemli ya. İlla telefonda mıç mıç olmak zorunda değil. Sürekli görüşmediğim insanı da özlersem ararım, ne kurcalıyorlarsa.