Merhabalar Arkadaşlar.
Dert değil aslında anlatacağım şey.
Liseye giden bir kuzenim var.
O sosyal sorumluluk projesi altında bir etkinlik düzenlemek istiyor..
Bir tiyatro oyunu düzenlemek ve birde müzik ekiibinden bir arkdaşının seslendirceği şarkıları okul okul gezip gösterim yapıp elden edilen gelirleride okumakta zorluk çeken öğrencilere ve ihtiyaç sahibi olan okuyamayan kızların eğitime başlaması için bir projeye girişti.
Bana danıştı ben gayet hoş buldum onun yaşındaki çocukların bu kadar bilinçli olması çok güzel ama birde şöyle birşe var kızlar..
Gerekli izinler alınacağından bahsetti ve gidip milli eğitime görüşmüş
Valiliğe gitmiş
Tek başına birde çok şaşırdım milli eğitiim müdür yardımcısıda bizim kıza gerekli izinleri alırsın zor değil ama ilk okulun aracılığıyla yapman gerekir demiş.
Hatta
bizim kıza bilet satacaklarını söylemiş Milli Eğitiim Müdür Yardımcısı
Ama bizim kız tek başına yapamacağı şeyler var bir müzik ekibi lazım.
Onu ihtiyaçları arasında yazsa sizce talebi karşılanır mı kızlar.
Bu konular hakkında pek bilgim yok benim.
Yalnız ben bile bu kuzen kadar cesur olamadım
Şuanda onunla gurur duyuyorum.
Kızlar kuzenim için nasıl bir önerisinde bulunursunuz.
Ve kostümlerini dikmeye başladı kendisi tüm ekibinin sadece müzik ekibi istiyoruz dedi ama gel gör ne derler
[/B]
Dert değil aslında anlatacağım şey.
Liseye giden bir kuzenim var.
O sosyal sorumluluk projesi altında bir etkinlik düzenlemek istiyor..
Bir tiyatro oyunu düzenlemek ve birde müzik ekiibinden bir arkdaşının seslendirceği şarkıları okul okul gezip gösterim yapıp elden edilen gelirleride okumakta zorluk çeken öğrencilere ve ihtiyaç sahibi olan okuyamayan kızların eğitime başlaması için bir projeye girişti.
Bana danıştı ben gayet hoş buldum onun yaşındaki çocukların bu kadar bilinçli olması çok güzel ama birde şöyle birşe var kızlar..
Gerekli izinler alınacağından bahsetti ve gidip milli eğitime görüşmüş

Valiliğe gitmiş

Tek başına birde çok şaşırdım milli eğitiim müdür yardımcısıda bizim kıza gerekli izinleri alırsın zor değil ama ilk okulun aracılığıyla yapman gerekir demiş.
Hatta

Ama bizim kız tek başına yapamacağı şeyler var bir müzik ekibi lazım.
Onu ihtiyaçları arasında yazsa sizce talebi karşılanır mı kızlar.
Bu konular hakkında pek bilgim yok benim.
Yalnız ben bile bu kuzen kadar cesur olamadım

Şuanda onunla gurur duyuyorum.
Kızlar kuzenim için nasıl bir önerisinde bulunursunuz.
Ve kostümlerini dikmeye başladı kendisi tüm ekibinin sadece müzik ekibi istiyoruz dedi ama gel gör ne derler