• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal Sorumluluk Projesi Gibi Birşey Kızlar Bilgilendirir Misiniz ?

kristena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
250
0
46
Kars
Merhabalar Arkadaşlar.
Dert değil aslında anlatacağım şey.
Liseye giden bir kuzenim var.
O sosyal sorumluluk projesi altında bir etkinlik düzenlemek istiyor..
Bir tiyatro oyunu düzenlemek ve birde müzik ekiibinden bir arkdaşının seslendirceği şarkıları okul okul gezip gösterim yapıp elden edilen gelirleride okumakta zorluk çeken öğrencilere ve ihtiyaç sahibi olan okuyamayan kızların eğitime başlaması için bir projeye girişti.
Bana danıştı ben gayet hoş buldum onun yaşındaki çocukların bu kadar bilinçli olması çok güzel ama birde şöyle birşe var kızlar..
Gerekli izinler alınacağından bahsetti ve gidip milli eğitime görüşmüş:53:
Valiliğe gitmiş :53:
Tek başına birde çok şaşırdım milli eğitiim müdür yardımcısıda bizim kıza gerekli izinleri alırsın zor değil ama ilk okulun aracılığıyla yapman gerekir demiş.
Hatta:53:bizim kıza bilet satacaklarını söylemiş Milli Eğitiim Müdür Yardımcısı:53:
Ama bizim kız tek başına yapamacağı şeyler var bir müzik ekibi lazım.
Onu ihtiyaçları arasında yazsa sizce talebi karşılanır mı kızlar.
Bu konular hakkında pek bilgim yok benim.
Yalnız ben bile bu kuzen kadar cesur olamadım:52:
Şuanda onunla gurur duyuyorum.
Kızlar kuzenim için nasıl bir önerisinde bulunursunuz.
Ve kostümlerini dikmeye başladı kendisi tüm ekibinin sadece müzik ekibi istiyoruz dedi ama gel gör ne derler:53:
[/B]

yapacağı proje sonucu bi hayra vesile olacak. çok güzel. izinlerde sorun çıkmaz. bence kuzen bu işi bi grup arkadaşı ile yapsın. tek başına değil. bir de milli eğitime müzik gurbu ayarlar mısınız denebilir ya da müzik grubunu siz ayarlarsınız durumu açıklarsınız cüzi bir para karşılığında çalışırlar gündüzleri. bizim çallıştığmız okullara da dönem dönem böyle gruplar gelir. bence olmayacak bişey değil. olayın neresine takıldınız?
bir plan yapın aşama aşama işleri sıralayın ve uygulayın.

Burası küçük şehir kızlar ekip müzik helede zor bulmak.
Onlardan talep edicekmiş durun bakalım belki bilgisi olan varsa bilgilendirsinler bizi kızlar:3:

:14:Ay kızlar fake konu açann daha çok okunup yazılıyor vallaha kuzenime yardım edelim dedik onuda beceremedik:53:

merhabalar arkadaşlar.
Dert değil aslında anlatacağım şey.
Liseye giden bir kuzenim var.
O sosyal sorumluluk projesi altında bir etkinlik düzenlemek istiyor..
Bir tiyatro oyunu düzenlemek ve birde müzik ekiibinden bir arkdaşının seslendirceği şarkıları okul okul gezip gösterim yapıp elden edilen gelirleride okumakta zorluk çeken öğrencilere ve ihtiyaç sahibi olan okuyamayan kızların eğitime başlaması için bir projeye girişti.
Bana danıştı ben gayet hoş buldum onun yaşındaki çocukların bu kadar bilinçli olması çok güzel ama birde şöyle birşe var kızlar..
Gerekli izinler alınacağından bahsetti ve gidip milli eğitime görüşmüş:53:
Valiliğe gitmiş :53:
Tek başına birde çok şaşırdım milli eğitiim müdür yardımcısıda bizim kıza gerekli izinleri alırsın zor değil ama ilk okulun aracılığıyla yapman gerekir demiş.
Hatta:53:bizim kıza bilet satacaklarını söylemiş milli eğitiim müdür yardımcısı:53:
Ama bizim kız tek başına yapamacağı şeyler var bir müzik ekibi lazım.
Onu ihtiyaçları arasında yazsa sizce talebi karşılanır mı kızlar.
Bu konular hakkında pek bilgim yok benim.
Yalnız ben bile bu kuzen kadar cesur olamadım:52:
şuanda onunla gurur duyuyorum.
Kızlar kuzenim için nasıl bir önerisinde bulunursunuz.
Ve kostümlerini dikmeye başladı kendisi tüm ekibinin sadece müzik ekibi istiyoruz dedi ama gel gör ne derler:53:
[/b]

bi zahmet bikaç müzik öğretmeni de elini taşın altına koysun ,kendi okulundakiyle görüşsün o da belki arkadaşlarından ayarlar

Bende liseye gidiyorum.Öncelikle kuzeninizi tebrik ederim çok güzel düşünmüş.
Müzik grubu konusuna gelince ; Müzik ekibi aramak yerine öğrencilerin kurdugu bir müzik grubu daha anlamlı olur.Genelde her okulda bulunur enstrüman çalan ,sesi güzel öğrenci. Birleşip küçük bir müzik grubu oluşturabilirler. Çevrenizde güzeL sanatlar lisesi filan varsa ordan da yardımcı olurlar.

Umarım herşey istediginiz gibi olur :61:

Canım okullarında müzik öğretmeni yok ki:53:

başka okuldan da isteyebilir milli eğitime söyler onlar iletişime geçebilir yada alttaki arkadaşın dediği gibi öğrenci gurpları da olur özellikle şehirde özel okul varsa kesin vardır gurup onların imkanları fazla olur isim yapmak için de gelirler hem belki çevreleri de ordan da gelir sağlanır yapılır yani bişiler

Back
X