sovalyem'in lys sonucu...

tebrik ederim seni :)
umuttepe kampüsünde mi okuyacaksın? öyleyse sana tavsiyem soğuğa ve köpek seslerine hazır ol :27:

:9::9::9: Kesinlikle. Koyun iriliğinde köpekler, dağ başında inanılmaz kış soğuğu, oturarak gitmenin hayal olduğu hat 3 otobüsleri :)) Şimdi 33 oldu gerçi :))
Kampüs içinde bir yere gitmen gerekiyorsa yandın. Yemekhane fakülte arası yürüyerek 20 dk :) Taksi durağı kur fena işler :9:

evet canım kampus umuttepede ne yapıcam ınan bılmıyorum ALLAHTAN kardesımde orda 4.yılı muhendıslıkte oda ınsallah o bıraz yardımcı olur ama cok yukarda bıraz tedıtgınım acıkcası

Tebrikler canım. Umuttepe de okumak zor gerçekten. İlk senende biraz zorlanırsın ama alışırsın.
Çok soğuk oluyor. Merkezde güneş varken okulda kar yağdığını gördük biz :)

Okulun ilk yapıldığı zamanlar kurt, domuz falan iniyormuş :)
Şimdi sadece köpek var. Onlar da çok havlıyor ama insancıllar :))

Başladın mı acaba okula :)

evet canlarım okula başladım ama ev hanımlıgı temposunu mumla arıyorum
sabah 6 30da kalkıp gıyınıp kahvaltı edıyorum oglumuda hazırlayıp kayınvalıdeme bırakıyorum
8de otobus gecıyor 755 numaara ama ne doluluktu yarabbım helede bugun oturmak zaten hayal
gecen hafta bılgısayar muafıyet olduk yuksek ıhtımal kalacagım yarında ıngılızce var bakalım ınsallah ondan gecerım

canım mrb çoook sevindim tatildeydim memlekette
2 hafta oluyor geleli.sınav sonucunu mrk etmiştim
inan çok sevindim tbrkler

Sovalyemm msj attım sana ama bayadır girmiyosun herhalde bilmiyorum fırsat bulunca yanıtlar mısın :26:

Çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için son bir sorum olacak Nasıl çalıştın peki hani düzen olarak hangi derse ne kadar zaman ayırdın günde kaç soru çözdün destek aldın mı özel hoca falan ?
Msj buydu senin özel msj kutun dolmus ondan gelmiyomus msj :61:

yerinizde olmayı çok isterdim :D kaç puanla yerleştiniz? biraz bilgi verebilirmsniz?

tesekkurler canım ama evlıysen gozunu korkutmım ama gercekten zor yuruyor 3 hafta bıttı ama ben mı haftalarmı bılemedım helede cocuk varsa,
dıger sorularında 383 puanla 85bın sıralamayla ygs2 puan turunde yerlestım sınıfta 125 kısıyız sınavda genelde fen ve matemetık agırlıklı cozmen gerek
mathıldaya yazmıstım ama yenıden cvp verım dershaneye gıtmedım canım bılg,muhendıslıgı son sınıfta okuyan bır kerdesım var o calıstırdı ALLAH razı olsun
bende sıktım dişimi bıraz oldu nekadar dersen buldugum her bos anı dahı degerlendırdım esımle cay saatımızde dahı bı yandan test cozdum
bunları yapmalıydım cunku cok sene ara vermıstım ve rakıplerımle aramda cooook mesafe vardı
bastan hıç dogru yapamıyordum ama yılmadım azmettıkce konuları anladıgımı gordum ve oldu sukurler olsun ınsallah ta enguzel sekılde bıter varmı baska merak ettıgınız?

tesekkurler canım ama evlıysen gozunu korkutmım ama gercekten zor yuruyor 3 hafta bıttı ama ben mı haftalarmı bılemedım helede cocuk varsa,
dıger sorularında 383 puanla 85bın sıralamayla ygs2 puan turunde yerlestım sınıfta 125 kısıyız sınavda genelde fen ve matemetık agırlıklı cozmen gerek
mathıldaya yazmıstım ama yenıden cvp verım dershaneye gıtmedım canım bılg,muhendıslıgı son sınıfta okuyan bır kerdesım var o calıstırdı ALLAH razı olsun
bende sıktım dişimi bıraz oldu nekadar dersen buldugum her bos anı dahı degerlendırdım esımle cay saatımızde dahı bı yandan test cozdum
bunları yapmalıydım cunku cok sene ara vermıstım ve rakıplerımle aramda cooook mesafe vardı
bastan hıç dogru yapamıyordum ama yılmadım azmettıkce konuları anladıgımı gordum ve oldu sukurler olsun ınsallah ta enguzel sekılde bıter varmı baska merak ettıgınız?

Çook teşekkür ederim :61:

canım azmin zaferi işte kimi ev hanımlarının imkansız olarak gördüğü şeyi başardın valla hdefine ulaştın tebrik ediyorum :) :)

ben evli değilim :D daha yeni mezun oldum. fakat meslek lisesi çıkışlı olduğum için yani dersleri ağırlıklı görmedim. şuan başladım çalışmaya dedğiniz gbi mat fen ağırlıklı çalışıyorm. önümde 5 ay var yeni başladım sizce olumu yapabilirmiyim?

ben evli değilim :D daha yeni mezun oldum. fakat meslek lisesi çıkışlı olduğum için yani dersleri ağırlıklı görmedim. şuan başladım çalışmaya dedğiniz gbi mat fen ağırlıklı çalışıyorm. önümde 5 ay var yeni başladım sizce olumu yapabilirmiyim?

istedıkten sonra kesınlıkle yaparsın canım yeterkı azmın olsun vaktın bır onemı yok bence

istedıkten sonra kesınlıkle yaparsın canım yeterkı azmın olsun vaktın bır onemı yok bence

merhaba :D yine ben size bi kaç şey sormak istyorum ygs2ile alan hemşirelik salık lise mezunlarına ek puan getryomuş siz düz çkışlısınz dmi?
bide ben 300 puan civarı falan yapıyorum şuan inş yükseltrm :D 50de okuldan gelicek 350 sizce yerlişme şansım varmı ?

Back
X