tebrik ederim seni :)
umuttepe kampüsünde mi okuyacaksın? öyleyse sana tavsiyem soğuğa ve köpek seslerine hazır ol![]()

Kampüs içinde bir yere gitmen gerekiyorsa yandın. Yemekhane fakülte arası yürüyerek 20 dk :) Taksi durağı kur fena işler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim seni :)
umuttepe kampüsünde mi okuyacaksın? öyleyse sana tavsiyem soğuğa ve köpek seslerine hazır ol![]()
evet canım kampus umuttepede ne yapıcam ınan bılmıyorum ALLAHTAN kardesımde orda 4.yılı muhendıslıkte oda ınsallah o bıraz yardımcı olur ama cok yukarda bıraz tedıtgınım acıkcası
Sovalyemm msj attım sana ama bayadır girmiyosun herhalde bilmiyorum fırsat bulunca yanıtlar mısın :26:
mathılda msjın bana gelmedı canım en son sana cvp yazdıgım harıç
yerinizde olmayı çok isterdimkaç puanla yerleştiniz? biraz bilgi verebilirmsniz?
tesekkurler canım ama evlıysen gozunu korkutmım ama gercekten zor yuruyor 3 hafta bıttı ama ben mı haftalarmı bılemedım helede cocuk varsa,
dıger sorularında 383 puanla 85bın sıralamayla ygs2 puan turunde yerlestım sınıfta 125 kısıyız sınavda genelde fen ve matemetık agırlıklı cozmen gerek
mathıldaya yazmıstım ama yenıden cvp verım dershaneye gıtmedım canım bılg,muhendıslıgı son sınıfta okuyan bır kerdesım var o calıstırdı ALLAH razı olsun
bende sıktım dişimi bıraz oldu nekadar dersen buldugum her bos anı dahı degerlendırdım esımle cay saatımızde dahı bı yandan test cozdum
bunları yapmalıydım cunku cok sene ara vermıstım ve rakıplerımle aramda cooook mesafe vardı
bastan hıç dogru yapamıyordum ama yılmadım azmettıkce konuları anladıgımı gordum ve oldu sukurler olsun ınsallah ta enguzel sekılde bıter varmı baska merak ettıgınız?
tesekkurler canım ama evlıysen gozunu korkutmım ama gercekten zor yuruyor 3 hafta bıttı ama ben mı haftalarmı bılemedım helede cocuk varsa,
dıger sorularında 383 puanla 85bın sıralamayla ygs2 puan turunde yerlestım sınıfta 125 kısıyız sınavda genelde fen ve matemetık agırlıklı cozmen gerek
mathıldaya yazmıstım ama yenıden cvp verım dershaneye gıtmedım canım bılg,muhendıslıgı son sınıfta okuyan bır kerdesım var o calıstırdı ALLAH razı olsun
bende sıktım dişimi bıraz oldu nekadar dersen buldugum her bos anı dahı degerlendırdım esımle cay saatımızde dahı bı yandan test cozdum
bunları yapmalıydım cunku cok sene ara vermıstım ve rakıplerımle aramda cooook mesafe vardı
bastan hıç dogru yapamıyordum ama yılmadım azmettıkce konuları anladıgımı gordum ve oldu sukurler olsun ınsallah ta enguzel sekılde bıter varmı baska merak ettıgınız?
ben evli değilimdaha yeni mezun oldum. fakat meslek lisesi çıkışlı olduğum için yani dersleri ağırlıklı görmedim. şuan başladım çalışmaya dedğiniz gbi mat fen ağırlıklı çalışıyorm. önümde 5 ay var yeni başladım sizce olumu yapabilirmiyim?
istedıkten sonra kesınlıkle yaparsın canım yeterkı azmın olsun vaktın bır onemı yok bence