Soya Sütü ile Kilo Verme Yöntemimiz

evet şekerim ben kulalndım baya yararlı bir şey özellikle spordan sonra içindeki proteini yüksek buna ihtiyaç var bol bol diyette
68 den 2 haftada dikkat ederek 62 ye indim
tavsiye edilir...

ben alpro soya sütü aldım migrostan vanilyalı, çikolatalısı var bide süper hatta pudingi bile var....
grupta facede tarifler felan gelio ona bak deirm siddetle tatlım süper bişi facebook.com/alpro yanlış hatırlamıyorsam..
kilo verince dua et yeterli;)

merhaba bu soya sütünün normal sütten ne farkı var kilo verdiriyor demişsiniz ama çikolatalısı falanda var demişsiniz sade olanlarımı kilo verdiriyor birde kullanım şekli nasıl olmalıdir bilgilendirirseniz sevinirim :3:

merhaba bu soya sütünün normal sütten ne farkı var kilo verdiriyor demişsiniz ama çikolatalısı falanda var demişsiniz sade olanlarımı kilo verdiriyor birde kullanım şekli nasıl olmalıdir bilgilendirirseniz sevinirim :3:

canım uzmanlar şöyle demiş: AlproSoya proteinin kolesterol düşürücü ve kilo kaybına yardımcı desteği pek çok çalışmayla kanıtlanmıştır. Yapılan araştırmalarda soya ürünleri kullananlarda kısa sürede iştahta ve kalori alımında düşüş görülüyor.Laktoz ve kolesterol içermeyen soya sütü tüm diyetlerde uygulanabiliyor. Tamamen bitkisel olduğu için kolay hazım sağlıyor. B1 vitamini, kalsiyum, demir, çinko, fosfor, magnezyum içermesi gibi nedenlerle uzmanlar, dengeli beslenme ve sağlıklı bir diyet için soya sütü kullanılmasını öneriyor.

Ben şöyle kullanıyorum : çikolatalı vanilyalı farketmiyor. Normal standart diyetime devam ediyorum. spor yaptıktan sonra yada akşam ki öğüne ekliyorum.
diyetimdeki meyva suyu varsa o kısmada koyabilirsin... :) kahvenin içine koy bol bol elini korkak alıştırmadan:)) bide facebook ta uzmanlar tarifler veriyo ben takibe aldım sana tavsiye ederim. umarım yardımcı olabilmişimdir...

kizlar ben uzun suredir normal sut kullanmiyorum laktoz sindirim sistemime iyi gelmedigi icin birakmistim su an sut, yogurt, puding hersey alpro soya. tadi guzel kendisi hafif eskiden sut icince surekli gaz olurdu tadi cok agir gelirdi soya sutu hicbirini yapmiyor. tereyagi/margarini de tamamen bitkisel olandan aliyorum sutsuz yani. bu arada ben sadece tatlandirilmamis olanindan aliyorum - ozellikle kahvenin icinde muhtesem oluyor tadi sutten bin kat daha guzel deneyin derim kizlar

Back
X