• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyledikleri yıktı beni

isimsiz kisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
6
4
1
25
Nasıl anlatırım bilmiyorum ama deneyeceğim esimle severek evlendim 7 yıl olmak üzere bir çocuğumuz var ama son bir kac yıldır soylediklerini atamıyorum icimden surekli bi parca kaybediyorum ona karsi sanirim gecen gun soyledigi son damlaydi surekli begenmiyosan kapi orda diyordu uyardim hatta cikip gitcekken tuttu beni bidaha oyle konusmiyacagini soyledi bi sure tuttuda dilini ama cocugumuz okula gidiyor bakacak birakacak biri yokken bana bos bos evde oturuyosun gibi sozlu tacizlere basladi cogunda umursamazdim ama okuldan alacak biri yokken ne yapmami bekliyor anlamiyorum su zamana kadar bir sey isteyip zora sokan biri bile olmadim afedersiniz bir copunde bile gozum yokken parasi icin onunlaymisim gibi davranmaya baslamasi boğuyor artik dun yine oyle soyleyince bosanmayi dusunmeye basladim abartiyomuyum onuda bilmiyorum onceden olan ailesinin davranislarida etkili bunda icimde sevgiden bi kirinti kalmadi artik bi sure daha cocuk icin dayansammi yoksa biraksammi artik cabalamayi

Nasıl anlatırım bilmiyorum ama deneyeceğim esimle severek evlendim 7 yıl olmak üzere bir çocuğumuz var ama son bir kac yıldır soylediklerini atamıyorum icimden surekli bi parca kaybediyorum ona karsi sanirim gecen gun soyledigi son damlaydi surekli begenmiyosan kapi orda diyordu uyardim hatta cikip gitcekken tuttu beni bidaha oyle konusmiyacagini soyledi bi sure tuttuda dilini ama cocugumuz okula gidiyor bakacak birakacak biri yokken bana bos bos evde oturuyosun gibi sozlu tacizlere basladi cogunda umursamazdim ama okuldan alacak biri yokken ne yapmami bekliyor anlamiyorum su zamana kadar bir sey isteyip zora sokan biri bile olmadim afedersiniz bir copunde bile gozum yokken parasi icin onunlaymisim gibi davranmaya baslamasi boğuyor artik dun yine oyle soyleyince bosanmayi dusunmeye basladim abartiyomuyum onuda bilmiyorum onceden olan ailesinin davranislarida etkili bunda icimde sevgiden bi kirinti kalmadi artik bi sure daha cocuk icin dayansammi yoksa biraksammi artik cabalamayi
Çalışmıyor musunuz ondan mı böyle yapıyor

Bu modeller aynı,karısı evde otursa & çalışsa hep onun paraları yeniyor zaten. Sanki ne kazanıyorlar. Ne sanıyorlar ya kendilerini. Abartmıyorsun bacım,bogazından geçen bir lokmayı bile sana lütfediyormuş gibi davranan adamı boşamayı düşünmek abartmak değil. Haklısın, fakat kendi ayakların üzerinde duracak gücün var mı,iyi kötü hayatını kurarken ailen yanında olacak mı bunlar önemli. Allah yardımcın olsun.

Calisamiyorum daha dogrusu calismaktan cekinen biri degilim cocuk kucuk burda bir destegim yok bakabilecek bunu kendide biliyorona ragmen soylemesi bogazimda dugum oldu
Eee siz bu çocuğu dünyaya getirmeden önce plan falan yapmadınız mı? Şu anda bakacak kimse yoks nasıl çalışacaksınız? Kendi çocuğuna eşek gibi bakacak yapmasını biliyorsa. İşte herkesin baba olmaması gerektiğini çok güzel özetleyen kamu spotu gibi bir konu daha.

Boşanıp bir işte çalışmaktansa boşanmadan çalışmaya ne dersiniz?

Size gereken şeyler aile terapisi ve part time da olsa bir iş.
İstiyorum zaten ama cocugumu okuldan alip goturucek kimse yok aradimda is ama okuldan alma saati icin bile izin olamiycagini soyluyolar evde tek kalmasi gerekicek 5 yasinda bir cocugu kim evde yanliz birakirki

Benim bi arkadasim tam gün yolluyor çocugunu krese gidiyor kendide iş saatlerini ona göre ayarladı. Eşinizin borcu falan mi var. Benim esimde laf sokar arada maddi yönden, calistigim halde . Ama borc var biraz ondan dolayı. Yani rahat bi isim var. Gelir düşük. Daha yüksek maasli ise girmem için diretir.

Henuz anasinifinda 9 2 saatleri arasinda
Anladım bence iş aramayabaşlayın ve bunu inat uğruna değil ciddi ciddi yapın bu sözler ve tavırları şakaya vurmak zorunda değilsiniz. O çocuk sizin olduğu kadar onun da . Malesef kadınların bazısı çocuktan sonra eve bir kapanıyor bir daha çıkamıyor 1 tane çocukla çalışabilen kadınlar var evet zor konforlu değil hatta oldukça da zorlayanilir çünkü birinci sınıf ve anasınıfı zordur bilirim ama sizin ekonomik özgürlüğünüz olması sizi birçok şeyden koruyacak

İstiyorum zaten ama cocugumu okuldan alip goturucek kimse yok aradimda is ama okuldan alma saati icin bile izin olamiycagini soyluyolar evde tek kalmasi gerekicek 5 yasinda bir cocugu kim evde yanliz birakirki
Neden sadece siz düşünüyorsunuz çocuğu ? Biz eşimle vardıya saati ayarladık sırayla bakıyoruz ikimizinde denk gelmediği vardı ya bakıcı tuttuk saatlik

Benim bi arkadasim tam gün yolluyor çocugunu krese gidiyor kendide iş saatlerini ona göre ayarladı. Eşinizin borcu falan mi var. Benim esimde laf sokar arada maddi yönden, calistigim halde . Ama borc var biraz ondan dolayı. Yani rahat bi isim var. Gelir düşük. Daha yüksek maasli ise girmem için diretir.
Onu yapabilcek olsam hemen zaten gozumde yok hatta annesine diyorum bizle oturmak istiyosunuz gelin torununuza siz bakin ben calisayim diye onlarda sorumluluk istemiyor o zmn ben neden onlarida cekip kafami dahada sisiriyimki gencler daha surekli onlarin icinde tikili kalip daha fazla sey cekicegimi biliyorum

Kocanız birden bire maddi sıkıntıya girdiyse bilmediğiniz borçlar olabilir. Siz 18 yaşındayken sizinle evlenip şimdi sizden ne bekliyor ki? Çalışan kadın isteyen okumuş işinde gücünde biriyle evlenir.

Kocanız birden bire maddi sıkıntıya girdiyse bilmediğiniz borçlar olabilir. Siz 18 yaşındayken sizinle evlenip şimdi sizden ne bekliyor ki? Çalışan kadın isteyen okumuş işinde gücünde biriyle evlenir.
Bilmedigim yok klasik erkek kendi akrabalarina vermeye bayilanlardan bu yuzden kizmisligim bile var ama artik solemeye yada soylenmeye bile istek duymuyorum ayni evde oturup kendi dunyamizda takiliyoruz bunlarin ustune gelip kuru bir ozurle barismak istiyo bide yaptiginin bile farkinda degil sorsam ne icin ozur diledigini bile bilmez sadece uzgun gorundugum icin yapiyor biliyorum bunda affedilmeyecegini anlayinca geri cekildi bunlari soyleyip ikinci bir cocuk istiyodu ustelik sinirlendim kendimi tekrarmi sana mahkum etmem gerek dedim bunda bir sey soyleyemedi bile soylediklerini hatirlattim cunki cocugum kucuk olmasa zaten buna bile maruz kalmadan halledebilirdim herseyi bosanmis bir kadina ailesi bile yattigi yeri dar ediyo bu ulkede basima bunun geliceginide biliyorum ama buna katlanmiyacagim bunu anlamami sagladiniz bir adim da ya batarim ya cikarim

Para kazanıyor kafasına göre evi döndüren o ekonomik şiddet bunun adı zaten zamanla yıpranır evlilik biter gün gelir elinizden tutup dön demeyecek iş bulup ayrılın başka tavsiye yok bende yada iş bulup ayrılmayın .İki çocukla onun verdiği nafaka ile ayrılma olasılığı güçlü bu evlilikte

Abartmiyorsunuz tabiki. Ö.küz resmen. Acilen iş bulun. Çocuğu da bir zahmet ne yapacağını kocanız düşünsün madem. Terbiyesiz adam. Sen çocuk doğur baba et onu büyüt ev işi yap , maddi olarak idare et . O da arsız arsız konuşsun .

Evlendiğinizde de çalışmıyor muydunuz yoksa sonra mı ayrıldınız?

Back
X