söylemek ne stresli işmiş:(

nilg

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
115
1
643
kızlar ya fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var :( sevdiceğimi aileme söyleme cesaretini bi türlü toplayamıyorum yada doğru zaman mı diye düşünüyorum 2 senedir birlikteyiz 1 senesi üniversitedeydi okul varken zaten söylemedim şimdi okul biteli 1 sene oldu artık ailemin yanındayım en azından anneme sölemek istiyorum.. ben onun ailesiyle tanıştım onlar okuduğum şehirde yaşıyolar oralılar ben öğrenciyim diye hep gözettiler beni yemeğe çağırdılar misafir ettiler beni çok seviyolar bende onları sevdim. ciddi düşünüyoruz gerçi ciddi şeyler yapmamıza daha var sevdiceğim askere gitçek daha ama işte artık söleyesim geliyo.. annem ne der bide farklı şehirlerdeyiz ya görüşmek zaten zor söleyince görüşmemiz daha da zorlaşçak diye tereddütüm var hani dışarı çıkıp 1 saat biyerde oturup eve dönme şansım olmuyo sonuçta okadar yol gidilip geliniyo ben gittiğimde otobüsü falan kaçırmıştım onlarda kalmıştım yani bu tip şeyler.. ne zaman söliyim napiyim bilemiyorum böle şeyler yaşayanlar var mı bana bi fikir verseniz aklım çoook karıştııı:((

annenin yanında onunla telefonda falan konuş, annen mutlaka soracaktır kim o diye, arkadaşım dersin, öyle böyle yavaş yavalş açıklarsın işte

Merhaba,
Biz de 4 senedir beraberiz.Üniversite 4. sınıfa geçtim.Anneme kardeşim ispiyonlamıştı geçen sene:)Ama annem şimdi benden çok seviyor onu neredeyse:)Annem ilk önce ayrılacaksın falan dedi ama bana sökmediğini anlayınca onu tanımaya çalıştı.Ben bölüm birincisiyim,yani dersler de iyi olunca hiç takmadı kafasına annem.Hatta onun evine gidip kaldığımı falan da bilir.Ama babama gelince...Babam aslında karşı değildir sevgili işlerine ama bir keresinde amcamla konuşurlarken duymuştum:"Benim kızımın sevgilisi olamaz.Yani gençtir tabi ki yapacaktır.Ama okul bitmeden ben böyle bir şey duymak istemiyorum.Yapsın ama benim haberim olmasın." Yaa işte aynen böyle dedi.Ben babamı çok severim kıyamam hiç ona.Söylersem de beni çok kıskanacak.Her şeyden sakındığı biricik kızını başkasının elini tutarken düşünemez babacım benim.Aslında seziyor bir şeyler olduğunu ama öğrenmemek için konusunu bile açtırmaz kimseye.Ah babammm.
Kendimi çok anlattım pardon:)
Sevgilin askere gitsin gelsin,siz iyice emin olun.Kesinlikle ekonomik özgürlüğünü eline al.O aşamadan sonra söyle babana.Annene daha önce söyleyebilirsin ama.Beni de sevgilim söyle söyle diye sıkıştırıyor.Tıpkı senin gibi ben de onun ailesiyle falan tanıştım;yemeğe gittik.Ama hiç cesaretim yokkk:(Seneye okul bitince işimi de ayarlayınca babama söyleyeceğim.
Kolay gelsin,sevgiler:39:

Merhaba,
Biz de 4 senedir beraberiz.Üniversite 4. sınıfa geçtim.Anneme kardeşim ispiyonlamıştı geçen sene:)Ama annem şimdi benden çok seviyor onu neredeyse:)Annem ilk önce ayrılacaksın falan dedi ama bana sökmediğini anlayınca onu tanımaya çalıştı.Ben bölüm birincisiyim,yani dersler de iyi olunca hiç takmadı kafasına annem.Hatta onun evine gidip kaldığımı falan da bilir.Ama babama gelince...Babam aslında karşı değildir sevgili işlerine ama bir keresinde amcamla konuşurlarken duymuştum:"Benim kızımın sevgilisi olamaz.Yani gençtir tabi ki yapacaktır.Ama okul bitmeden ben böyle bir şey duymak istemiyorum.Yapsın ama benim haberim olmasın." Yaa işte aynen böyle dedi.Ben babamı çok severim kıyamam hiç ona.Söylersem de beni çok kıskanacak.Her şeyden sakındığı biricik kızını başkasının elini tutarken düşünemez babacım benim.Aslında seziyor bir şeyler olduğunu ama öğrenmemek için konusunu bile açtırmaz kimseye.Ah babammm.
Kendimi çok anlattım pardon:)
Sevgilin askere gitsin gelsin,siz iyice emin olun.Kesinlikle ekonomik özgürlüğünü eline al.O aşamadan sonra söyle babana.Annene daha önce söyleyebilirsin ama.Beni de sevgilim söyle söyle diye sıkıştırıyor.Tıpkı senin gibi ben de onun ailesiyle falan tanıştım;yemeğe gittik.Ama hiç cesaretim yokkk:(Seneye okul bitince işimi de ayarlayınca babama söyleyeceğim.
Kolay gelsin,sevgiler:39:

ooh siz zoru aşmışsınız canım ya ne güzel mutluluğunuz daim olsun :) bizde aşıcaz inşallah uh çok stresli teşekkür ederm :)

annen hiç şüphelenmedi mi canım senin?
bence büyük ihtimalle hissetmiştir zaten..
evet erkek arkadaşın varmı diye soruyodu ilk zamanlar ben yok olunca sölerim diyodum seziyodur tabiyki babam bile bizimle paylaşın demişti bikere :( ama işte şimdiye kadar sölemedim ya şimdi zor geliyo bide gücenirler diye çekiniyom sölemedim diye onun ailesiyle tanıştım ya

evet erkek arkadaşın varmı diye soruyodu ilk zamanlar ben yok olunca sölerim diyodum seziyodur tabiyki babam bile bizimle paylaşın demişti bikere :( ama işte şimdiye kadar sölemedim ya şimdi zor geliyo bide gücenirler diye çekiniyom sölemedim diye onun ailesiyle tanıştım ya

baksana baban bile böyle demiş
bence sen boşuna stres sıkıntı yapıyorsun canım
annene biraz daha fazla çaktır
soruncada bu sefer evet var de olsun bitsin:1:

yaa tabi :) şimdi babamın karşısına geçip benim bi sevgilim var desemde bu kadar rahat olurmu acaba :) açıkçası hiç sanmıyorum o öğrenebilmek için sölemiştir haberleri olsun diye bilirim ben :)

yaa tabi :) şimdi babamın karşısına geçip benim bi sevgilim var desemde bu kadar rahat olurmu acaba :) açıkçası hiç sanmıyorum o öğrenebilmek için sölemiştir haberleri olsun diye bilirim ben :)

benim babam gibi :60:
ağzımdan lafı aldığı an kurt adama dönüşmek için bekliyo sanki:60:

.

annen kesin biliyor, bundan emin ol :31:

anne bunlar anliyorlar bi sekilde, biz 2,5 sene beraberiz

ben bir sene sonra anneme söyleme cesareti buldum kendimde :78:

annem ne dese begenirsin, ben biliyordum zaten :52:

nerden anladigini sordum, hareketlerin tavrin davranislarin vs vs ele verdi seni dedi

yani annen sana simdiye kadar bise demediyse cok rahat konusabilirsin onunla ve söylersen iyi olur

babana da annen bi sekilde citlatir, sen söyleme, ancak is ciddiye binince biseler düsünürsün :34:

.

.

annen kesin biliyor, bundan emin ol :31:

anne bunlar anliyorlar bi sekilde, biz 2,5 sene beraberiz

ben bir sene sonra anneme söyleme cesareti buldum kendimde :78:

annem ne dese begenirsin, ben biliyordum zaten :52:

nerden anladigini sordum, hareketlerin tavrin davranislarin vs vs ele verdi seni dedi

yani annen sana simdiye kadar bise demediyse cok rahat konusabilirsin onunla ve söylersen iyi olur

babana da annen bi sekilde citlatir, sen söyleme, ancak is ciddiye binince biseler düsünürsün :34:

.

sizleri kıskanıyorum valla ya :) sölediniz rahatladınız bende o cesareti bulmaya başladım işte evet annem ağzımı arıyodu galiba tahmin ediyo anneme bi sölesem babamı da o düşünsün artık :)) hem babama daha var ya :)

canım benim eğer uyuşuyorsanız ve sevgilinden eminsen söyle mutlaka, anneler daha yardımcıdır bu konularda.

ahh aynı durum bende de var 1,5 yıldır!
annemin de hiç haberi yok. ailesini de biliyorum ve beni çok seviyorlar.
ama ben kesin emin olsam söyleyeceğim de emin olamıyorum bir türlü, sevgilimin ara sıra takındığı bazı kırıcı ve sert tutumlarından dolayı.
bir de ailelerin tutuculuk anlamında farklılıklarından dolayı.
bana da bir öneriniz olabilir mi kızlar :(

canım benim eğer uyuşuyorsanız ve sevgilinden eminsen söyle mutlaka, anneler daha yardımcıdır bu konularda.

ahh aynı durum bende de var 1,5 yıldır!
annemin de hiç haberi yok. ailesini de biliyorum ve beni çok seviyorlar.
ama ben kesin emin olsam söyleyeceğim de emin olamıyorum bir türlü, sevgilimin ara sıra takındığı bazı kırıcı ve sert tutumlarından dolayı.
bir de ailelerin tutuculuk anlamında farklılıklarından dolayı.
bana da bir öneriniz olabilir mi kızlar :(

canım ya haklısın çok iyi düşünmek lazım bizim ailelerimiz uygun görünüyo şimdilik bende cesaretleniyorum işte yavaş yavaş senin tereddütün sevgilinden yanaysa biraz daha ölçüp tartabilirsin belki emin olduğun anda paylaşırsan annenle ailelerin uyumsuzluğunu birlikte çözebilirsiniz bence

Back
X