- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
- Konu Sahibi gezgintosbaaa
-
Kaç kere sesimi çıkarttım söyledim söyledikçe daha kötü oldum yeri geldi konuşacağım lafı ağzıma tıkadılar hakkımı aradıkça resmen daha fazlasını yaptılarBirileri size haksizlik yaparak mutlu olacak diye siz neden susuyorsunuz. Susmayin konusun hakliysaniz hakkinizi arayin.
Kaç kere sesimi çıkarttım söyledim söyledikçe daha kötü oldum yeri geldi konuşacağım lafı ağzıma tıkadılar hakkımı aradıkça resmen daha fazlasını yaptılar
Her işyeri her kurumda gördüğünüz seyler biri usttekilerin el eteğini öpüyorsa onlari ovup duruyorsa ondan iyisi ondan mükemmeli yoktur iste oylelerinin isini yurutmek icin harcamıyoruz resmen
Ben konuştukça daha kötü oldu simdi susmayı deneyeyim belki değişir diyorum insanlardan nefret eder hale geldimBilmezmiyim. Her gun lanet okuyarak ise gidersiniz. Sustukca daha da kotu olacaktir.
Ben konuştukça daha kötü oldu simdi susmayı deneyeyim belki değişir diyorum insanlardan nefret eder hale geldim
Zaten susarsam daha çok üstüme geleceklerini düşündüğümden hep konuşmaya çalıştım ama saygısızlık etmeden.Konuştuğum için resmen bilendiler daha çok üstüme geldiler başkaları gibi usttekileri pohpohlamadigim için hep haksızlık gören oldum ama dogru bildigimden sasmadim şimdi iki günlük çalışanlara bile benim usttummus muamelesi yapıyorlar beyefendiler hanımefendiler bir iş vereceklerinde bile beni arama tenezzulunde dahi bulunmuyorlar sonradan gelenler aracılığıyla emir veriyorlar bunlarda kendilerini birsey zannedip kasıliyorlar cunku arkalari saglam Allah yaşattıklarını misliyle yaşatır insallahSizi cok iyi anliyorum ama susmak cozum degil inanin. Her yerde mi olur bunlardan malesef her yerde var iste.
Zaten susarsam daha çok üstüme geleceklerini düşündüğümden hep konuşmaya çalıştım ama saygısızlık etmeden.Konuştuğum için resmen bilendiler daha çok üstüme geldiler başkaları gibi usttekileri pohpohlamadigim için hep haksızlık gören oldum ama dogru bildigimden sasmadim şimdi iki günlük çalışanlara bile benim usttummus muamelesi yapıyorlar beyefendiler hanımefendiler bir iş vereceklerinde bile beni arama tenezzulunde dahi bulunmuyorlar sonradan gelenler aracılığıyla emir veriyorlar bunlarda kendilerini birsey zannedip kasıliyorlar cunku arkalari saglam Allah yaşattıklarını misliyle yaşatır insallah
Maalesef tam dediginiz gibi patronla amirle geçinmekte işin bi parçası olmus yoksa calistiginizin yaptığınızın bi önemi yokBunca yıldır çalışma hayatından öğrendiğim şu:
Sadece işini iyi yapmak yetmiyor.
Patronla veya amirle iyi geçinmek ve biraz da politik olmak gerekiyor.
Çoğu zaman karşı tarafın nabzını iyi tutan,kendi duygularıyla birlikte muhatabının duygularını da yönetebilen kişiler daha başarılı ve uyumlu olarak algılanıyor.
Özellikle özel sektörde doğrucu Davutlar çok üzülüp yıpranıyor.Hatta dokuz köyden kovuluyor.
Istiyorlarki iyi kötü her dediklerini tescilleyelim onları övüp duralım yedi yirmidört kendilerini pohpohlayalimİnsanlara kara iş yaptırma, çaloşıyormuş gibi yap Bi de yalakalık yap senden iyisi yok. Çalışan sevilmiyor dürüst insan sevilmiyor
Valla onu göreceğim günü bekliyorum insallah gev olmadan o günü görürümOna supheniz olmasin kimsenin ahi kimsede kalmiyor emin olun.
Moralinizi bozmayın hepimiz bu yollardan geçtik.Maalesef tam dediginiz gibi patronla amirle geçinmekte işin bi parçası olmus yoksa calistiginizin yaptığınızın bi önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?