Söylenmeden Yaşamayı Başaranlar

gezgintosbaaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
185
171
18
36
Yapamıyorum iste hiç söylenmeyeceğim diyorum degistiremedigim bi dolu şey var öyle kalacağını farkındayım söylenmek birseyde değiştirmez onunda farkındayım ama söylenmeden duramıyorum.

Aslında eskiden içimde volkanlar patlasa susar otururdum çünkü konuşsam biseyi degistiremeyecegimi bildigimden neden insanlar benim sorunlarımdan haberdar olsunlar diye düşünüyorum ama artık yapamiyorum bi şekilde konuşuyorum hiç konuşmayayım desem bu kez de çocuk gibi bi anda gözümden yaşlar boşalıyor tutamıyorum kendimi ne yaparsam yapayım

Herkesin hayatında sıkıntılı dönemler olmuştur şu son zamanlar birkaç yıl onceme göre gayet rahat ve huzurlu duruyor gibi gorunurken onca şeyi bi başıma atlamış olan ben şuan çok rahat kaldırabileceğim şeyleri kaldıramıyorum.

Bir kaç aydır iş yerimde sıkıntılarım var birilerinin idareyle sorumlularla arası iyi diye her türlü haksızlığa maruz kalıyorum birkaç kere konusmaya çalıştım ya susturuldum yada kötü duruma düştüm vazgeçtim ne yaparlarsa yapsınlar işimi yapıp çıkıcam diyorum ama aptal yerine konduğunu gördükçe kötü oluyorum

Kaç gündür uyku düzeni diye birşey kalmadi gecenin bi baktı uyanıp sabaha kadar unutamıyorum sabaha karşıda yarim saat falan uyuyup uyanıp gidiyorum ne yapacagimi şaşırdım psikolojik destek alayım desem mesai saatlerinden dolayı öyle bi imkanıda yok

Sözün özü Allah belâlarını versin deyip (Evet böyle diyecek kadar canımdan bezdirdiler) çenemikapatmak istiyorum ama yapamiyorum.

Birileri size haksizlik yaparak mutlu olacak diye siz neden susuyorsunuz. Susmayin konusun hakliysaniz hakkinizi arayin.

Birileri size haksizlik yaparak mutlu olacak diye siz neden susuyorsunuz. Susmayin konusun hakliysaniz hakkinizi arayin.
Kaç kere sesimi çıkarttım söyledim söyledikçe daha kötü oldum yeri geldi konuşacağım lafı ağzıma tıkadılar hakkımı aradıkça resmen daha fazlasını yaptılar

Her işyeri her kurumda gördüğünüz seyler biri usttekilerin el eteğini öpüyorsa onlari ovup duruyorsa ondan iyisi ondan mükemmeli yoktur iste oylelerinin isini yurutmek icin harcamıyoruz resmen

Bilmezmiyim. Her gun lanet okuyarak ise gidersiniz. Sustukca daha da kotu olacaktir.

Sizi cok iyi anliyorum ama susmak cozum degil inanin. Her yerde mi olur bunlardan malesef her yerde var iste.
Zaten susarsam daha çok üstüme geleceklerini düşündüğümden hep konuşmaya çalıştım ama saygısızlık etmeden.Konuştuğum için resmen bilendiler daha çok üstüme geldiler başkaları gibi usttekileri pohpohlamadigim için hep haksızlık gören oldum ama dogru bildigimden sasmadim şimdi iki günlük çalışanlara bile benim usttummus muamelesi yapıyorlar beyefendiler hanımefendiler bir iş vereceklerinde bile beni arama tenezzulunde dahi bulunmuyorlar sonradan gelenler aracılığıyla emir veriyorlar bunlarda kendilerini birsey zannedip kasıliyorlar cunku arkalari saglam Allah yaşattıklarını misliyle yaşatır insallah

Ona supheniz olmasin kimsenin ahi kimsede kalmiyor emin olun.

Bunca yıldır çalışma hayatından öğrendiğim şu:
Sadece işini iyi yapmak yetmiyor.
Patronla veya amirle iyi geçinmek ve biraz da politik olmak gerekiyor.
Çoğu zaman karşı tarafın nabzını iyi tutan,kendi duygularıyla birlikte muhatabının duygularını da yönetebilen kişiler daha başarılı ve uyumlu olarak algılanıyor.
Özellikle özel sektörde doğrucu Davutlar çok üzülüp yıpranıyor.Hatta dokuz köyden kovuluyor.

İnsanlara kara iş yaptırma, çaloşıyormuş gibi yap Bi de yalakalık yap senden iyisi yok. Çalışan sevilmiyor dürüst insan sevilmiyor

Maalesef tam dediginiz gibi patronla amirle geçinmekte işin bi parçası olmus yoksa calistiginizin yaptığınızın bi önemi yok

Maalesef tam dediginiz gibi patronla amirle geçinmekte işin bi parçası olmus yoksa calistiginizin yaptığınızın bi önemi yok
Moralinizi bozmayın hepimiz bu yollardan geçtik.
Üzüldük,üzdük,yıprandık...
Zamanla biraz alışıyor insan biraz da oyunu kuralına göre oynamayı öğreniyorsunuz.
Kişiliğimizden çok taviz vermeden biraz esnemek bir çözüm alternatifi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…