• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söylentiler

limonluyesilcay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
11
0
86
İstanbul
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bir arkadaşım var aslında arkadaşım da denilemez öyle 2 kez falan toplulukta karşılaştık sohbet ettik ve aramızda bişey yok ama durum böyle olduğu halde bi kız arkadaşım başkalarına ben o adama yazıyormuşum öyle diyomuş ve o adamın sevgilisi var hatta sevgilisi de yanındaydı tanıştık bile . Neden böyle oldu anlayamıyorum ama bu söylenti çok rahatsız etti beni. Sonuçta tamam sürekli görüştüğüm birisi değil adam ama yine de içim içimi yiyo :(

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bir arkadaşım var aslında arkadaşım da denilemez öyle 2 kez falan toplulukta karşılaştık sohbet ettik ve aramızda bişey yok ama durum böyle olduğu halde bi kız arkadaşım başkalarına ben o adama yazıyormuşum öyle diyomuş ve o adamın sevgilisi var hatta sevgilisi de yanındaydı tanıştık bile . Neden böyle oldu anlayamıyorum ama bu söylenti çok rahatsız etti beni. Sonuçta tamam sürekli görüştüğüm birisi değil adam ama yine de içim içimi yiyo :(

ortaya atan kımse çek karsına deki senın sacını basını yolarım de şaka tabi :)

yanı bu kısı kımse derdın ne benım adımı cıkarıyosun de yaniii belkı o hoşlanıyor senı yem diye kullanıyor olabılır !!!!

ortaya atan kımse çek karsına deki senın sacını basını yolarım de şaka tabi :)

yanı bu kısı kımse derdın ne benım adımı cıkarıyosun de yaniii belkı o hoşlanıyor senı yem diye kullanıyor olabılır !!!!

Yani evet saçını eline verirsem sustururum da oralara girmeyelim:) Diyorum duymamazlıktan mı gelsem ama öyle de daha mı yanlış anlaşılır . Bu arada çok eskiden o adam o kıza teklif etmiş ama bu dedikoduyu çıkaran kişi kabul etmemiş ve şimdi de ikisinin de farklı ilişkileri var ama duydum ki kızın ilişkisi pek iyi gitmiyomuş zoraki bi ilişkiymiş.

Yani evet saçını eline verirsem sustururum da oralara girmeyelim:) Diyorum duymamazlıktan mı gelsem ama öyle de daha mı yanlış anlaşılır . Bu arada çok eskiden o adam o kıza teklif etmiş ama bu dedikoduyu çıkaran kişi kabul etmemiş ve şimdi de ikisinin de farklı ilişkileri var ama duydum ki kızın ilişkisi pek iyi gitmiyomuş zoraki bi ilişkiymiş.

o zaman deki :))))) edepsiz bırı var kımse o kulama geldi bu mendeburla benı konusuyormus neresınden uyduryorsa de !!!! allah bunları dıyenlerın evlerıne ateşler dusursun de :))))))

sen arkadasına dıkkat et acını gızlını saklını paslama arkadas aya .... ne dıyım daaaa

Son düzenleme:
susmayın...
artık o hadsize haddini mi bildirirsiniz, etrafınızdaki insanlara olayı anlatıp bu kadının ne tarz bir dedikoducu iftiracı olduğunu mu anlatırsınız bilmem.
ama sakın susmayın...

fakültede bir arkadaşım vardı, canımdan öte can ciğerimden öte ciğerdi benim için
kantinde bir çocuk görsem o yaşın verdiği enerjiyle dostuma "oyyyyy Allah neler yaratıyor" filan derdim
sonra ne olurdu ne biterdi bilmem bir dedikodu başlardı "unfortunate filacaya teklif etmiş, aşıkmış sırılsıklam" vs vs diye
bende oturur salak salak ağlardım o dostuma dertlenirdim
"boşver canım çekemiyorlar seni" diyordu
yıllarrrrr sonra öğrendim ki tüm bunları yayan kendisiymiş
o saatten sonra ne kimseye derdimi anlatabildim, ne de öyle olmadığını ifade edecek gücüm kaldı
demem o ki susmayınnnn

Back
X