- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru tespitHiç bulaşmayın.
Belki de müdürünüz dikkat çekmemek için hiç hazetmiyormuş gibi davranıyor olabilir.
Okuldan, yeni yapilacak binadan mudurun calismalarindan bahsederken velinin bir isi pat diye soyleyiverdi. Ben sert bir sekilde ikaz edip konuyu kapattimMerak ediyorum veli ziyaretinde nasil bir ortam oluyor ki siz buna sahit oluyorsunuz? Ben de senelerdir bircok velime gittim ziyarete ama hic de boyle dedikodular duymadim. Konumuz sadece ogrencilerimdi. Odalarini gorup aileyi bilgilendirip en fazla zorla bir iki bardak cay icip kalkip gittim evime. Bana garip geldi yani sizin velilerinizle bu sekilde bir muhabbette olmaniz. Olaya gelince ben kesinlikle agzimi bile acmazdim bir daha da bana bunu duyuran veliyle cocuk harici muhatap olmazdim. Bir mudurun veliyi odasinda istememe gibi bi luksu yok yani. Ben de idareciyken ne igrenc insanlarla muhatap oldum ama odama almamazlik da yapmadim bunu da ogretmenlere de velilere de yansitmadim. Duydugunuzun dogru olma ihtimali cok yuksek gorunuyor bence bulasmayin.
Size ne, Sanane, ne haddine gibi dusunceleri dogru bulmuyorum.burasi kucuk bir yer ve herkes herkesi taniyor. Ayrica bahsedilen kadin, cok fazla yuva yiktigi icin kimse tarafindan sevilmez.Bugün mudurumle konustum olayi anlattim. Esi ve cocuklari icin kaygilandigimi soyledim Bana hak verdi ve tesekkur etti.ben uzerime dusen duyarliligi gosterdim diye dusunuyorum.