Merhaba
Yine ben
Yine aklımda soru işaretleri
Bekleyişler üzüntüler düşünceler
Nişandan donduk
Beni bıraktı yani ben çeyiz bakarken bak boyle yaparsan bu iş kaldın dedi
Ya oyle mi kalsın dedim ..
Neden mi ayrıldık
Çünkü baskı kıskançlık sevgili iken sorun olmayan seyleri sorun yaptı
Ama sen boyle biri degılsın çok degıstın dediğimde
Baskı yaparım , yaparım ki ne kadar evliliğe hazırsın ne kadar katlanacaksın dedi bana ..
Velası bitti .. söylemek istediğim çok şey vardı ama tamam diyerek bitirdim .. onca yaşanan günler , anılar , hayaller bi tamamla bitti
Çok şey var söylemek istediğim .. evet bu yüzden onu bekliyorum zaten
Yalvarsın üzülsün acı çeksin bana feri donsun ki bunca acıma değsin ..
Tabi aramadı sormadı :)
Yıllardır birlikteyiz genelde alttan alan benim benım en çok bu huyumu severdi yani hiç pofpoflanan nazlanan trip atan olmadım olamadım .. en çok bunu isterdim küçücük bi sorunda üzülme Ahu desin sen nasıl istersin desin ..
Her dediğimin tersini degıl .. kin tutup aynı yerden vurmasın zamanı gelince oyle idi zira..
Velası şimdi sureklı beni gizliden takip ediyormuş diye duydum numaramı vs silmemiş ayrıca ordan da takip ediyor ben umutlandım donmesi icin degıl çünkü o hayallerim ona yakışmıyormuş Çünkü nazlanıp sevilip kotu anımda kahrımı çekecek birini ben de istiyorum işte sadece yarım kalanları söylemek ıcın bekliyorum onu ve o yüzden her dakıka aklımda kafamda bunu bunu dicem derken üzülürken buluyorum
Yine ben
Yine aklımda soru işaretleri
Bekleyişler üzüntüler düşünceler
Nişandan donduk
Beni bıraktı yani ben çeyiz bakarken bak boyle yaparsan bu iş kaldın dedi
Ya oyle mi kalsın dedim ..
Neden mi ayrıldık
Çünkü baskı kıskançlık sevgili iken sorun olmayan seyleri sorun yaptı
Ama sen boyle biri degılsın çok degıstın dediğimde
Baskı yaparım , yaparım ki ne kadar evliliğe hazırsın ne kadar katlanacaksın dedi bana ..
Velası bitti .. söylemek istediğim çok şey vardı ama tamam diyerek bitirdim .. onca yaşanan günler , anılar , hayaller bi tamamla bitti
Çok şey var söylemek istediğim .. evet bu yüzden onu bekliyorum zaten
Yalvarsın üzülsün acı çeksin bana feri donsun ki bunca acıma değsin ..
Tabi aramadı sormadı :)
Yıllardır birlikteyiz genelde alttan alan benim benım en çok bu huyumu severdi yani hiç pofpoflanan nazlanan trip atan olmadım olamadım .. en çok bunu isterdim küçücük bi sorunda üzülme Ahu desin sen nasıl istersin desin ..
Her dediğimin tersini degıl .. kin tutup aynı yerden vurmasın zamanı gelince oyle idi zira..
Velası şimdi sureklı beni gizliden takip ediyormuş diye duydum numaramı vs silmemiş ayrıca ordan da takip ediyor ben umutlandım donmesi icin degıl çünkü o hayallerim ona yakışmıyormuş Çünkü nazlanıp sevilip kotu anımda kahrımı çekecek birini ben de istiyorum işte sadece yarım kalanları söylemek ıcın bekliyorum onu ve o yüzden her dakıka aklımda kafamda bunu bunu dicem derken üzülürken buluyorum