söylüyor musunuz?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
evet kızlar evli olanlar değil de sevgilisi olanlara soruyorum. çünkü ilişkinin seyrini değiştirecek ve evliliğe gitme noktasında olumlu ya da olumsuz bir durum oluşturur mu asıl bunu öğrenmek istiyorum. yani sevdiğiniz insana sadece seni seviyorum demek değil de kastım ona karşı olan duygularınızı ifade ediyor musunuz.
şöyle söyliyim. mesela şöyle, seni benden başkası böyle sevemez, hep yanında olmak istiyorum. seni herkesden kıskanıyorum vs. gibi onun sizi çok ama çok sevdiğini anlayacak şeyler söylüyor musunuz.
asıl derdim de, bunları sevdiğin insana söylemek onun k.çını kaldırıp , bensiz yapamaz bu vs gibi bir moda sokup soğutur mu? bi söz vardır ya birine ondan vazgeçemeyeceğini belli edersen ilk senden vazgeçer diye. böyle bir durum olur mu? ya da sevildiğini bilmesi ilişkiyi olumlu olarak mı etkiler?

Bunun kesin bir cevabı olamaz bana göre.
Her insan farklı olduğu gibi, her ilişki de farklıdır. Farklı şeylerden beslenir.
Bana anlamsız geliyor böyle sorular.

Evlenmeden once soyleme aynen dedigin gibi erkeklerin hemen k.ci kalkiyor yani cok soyleme belli et sadece

Evlenmeden once soyleme aynen dedigin gibi erkeklerin hemen k.ci kalkiyor yani cok soyleme belli et sadece
söyleme ama belli et diyorsun öyle mi?
ya sürekli soruyorsa beni ne kadar seviyorsun, neden seviyorsun beni vs. gibi

Sevgili iken söylemezdim,hatta inanır mısın aldatıldım bir kere (ilk sevgilimdi) ve bir tek ona o kadar belli ederdim sevgimi ve bir o aldattı
Bence hiç gerek yok, söyleme, cinsleri bozuk bunların, güzel sözün bile üzerlerinde ne etki yapacağı belli olmuyor.

Eşimi çok beğenirim bunu ona söylerken de "evlenirken büyük kumar oynadım tipin dışında beğendiğim hiçbişey yoktu" diye övgü mü yergi mi belli olmayan şekilde söyledim ama eşim geçen tartışmada eski konuları açılınca "ben istesem o kızların hepsini elde ederdim bunu sen de biliyorsun" dedi

Evlilerde daha önce sevgiliydi. Biliriz yani az çok öhom neyse.
Ben sevginin dile getirilmesi ve gösterilnesinden yanayım. Iki kisininde buna ihtiyacı var bence ama bunlar karşındakine "dunya senin etrafinda dönüyor, sen gidersen biterim, isim gucum sen hep sen " mesajı vermek değil.

Zaten boylesi bir duyguyu ben sevgi olarak gormuyorum sağlıklı degil yani boyle iliskiler. Böyle durumlarda fazla ustune düşülen tarafta umursamazlik hep olur, ilk vazgecrn hep o olur. Ben böyle gordum hep.

Ben de evlîyim ama fikrimi belirteyim. Söze döküldüğünde ve bilhassa sıkça yapılırsa duyguların önemsizleştiğini/ anlamsızlaştığını düşünenlerdenim. Bu yüzden flört ederken de evlilik sonrasında da pek duygularını söze döken bir insan olmadım. Onun yerine karşıdakini sevdiğini gösteren küçük jestler, sevdiği sanatçının konserine 2 bilet, uygun bir anda en sevdiği yemeği hazırlama, taraftarı olduğu takımın maçına bilet, sevdiği yazara imzalatılmış bir kitap vs...bunlar hem beni hem de eşimi daha fazla etkiler.

Eğer karsindakinin de böyle hissettiğini dusunuyorsan söyle. Ben sevgimi olabildiğince belli ederim; çünkü yarın ne olacağı belli değil, herhangi bir "keşke' kalsın istemem. Bazen dakika başı seni seviyorum derim, koala gibi sarılıp dakikalarca ayrılmadigim olur. Karşılığında onun mutluluğunu ve onun da sevgisini, ilgisini görünce iyi ki içime atmiyorum derim. Aşkta popo kaldırma önleyici stratejilerin yeri yoktur, aşk dolu dizgindir bence.

+1
Ilgiden sevgiden totosu kalkacak karakterde biriyle olmayi istemem. Seviyorsam gostermek isterim :)

Önemli olan sözler değildir, ne hissettirdiğinizdir.

Yani seni benden başkası böyle sevemez dediğinizde o gerçek olmuyor.

Sevgilinin, bu kızdan başkası beni böyle sevmez dediği an nirvana oluyor :)

Sözlere takılmayın, hissettirin.

*bir evli tavsiyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…