söyleme ama belli et diyorsun öyle mi?Evlenmeden once soyleme aynen dedigin gibi erkeklerin hemen k.ci kalkiyor yani cok soyleme belli et sadece
Onu genelde kadinlar sorar ya bana oyle soran bi erkek denk gelmedi hic :)söyleme ama belli et diyorsun öyle mi?
ya sürekli soruyorsa beni ne kadar seviyorsun, neden seviyorsun beni vs. gibi
:) evet neden soruyo acaba bende bilmiyorumOnu genelde kadinlar sorar ya bana oyle soran bi erkek denk gelmedi hic :)
birine ondan vazgeçemeyeceğini belli edersen ilk senden vazgeçer
Eğer karsindakinin de böyle hissettiğini dusunuyorsan söyle. Ben sevgimi olabildiğince belli ederim; çünkü yarın ne olacağı belli değil, herhangi bir "keşke' kalsın istemem. Bazen dakika başı seni seviyorum derim, koala gibi sarılıp dakikalarca ayrılmadigim olur. Karşılığında onun mutluluğunu ve onun da sevgisini, ilgisini görünce iyi ki içime atmiyorum derim. Aşkta popo kaldırma önleyici stratejilerin yeri yoktur, aşk dolu dizgindir bence.
evet kızlar evli olanlar değil de sevgilisi olanlara soruyorum. çünkü ilişkinin seyrini değiştirecek ve evliliğe gitme noktasında olumlu ya da olumsuz bir durum oluşturur mu asıl bunu öğrenmek istiyorum. yani sevdiğiniz insana sadece seni seviyorum demek değil de kastım ona karşı olan duygularınızı ifade ediyor musunuz.
şöyle söyliyim. mesela şöyle, seni benden başkası böyle sevemez, hep yanında olmak istiyorum. seni herkesden kıskanıyorum vs. gibi onun sizi çok ama çok sevdiğini anlayacak şeyler söylüyor musunuz.
asıl derdim de, bunları sevdiğin insana söylemek onun k.çını kaldırıp , bensiz yapamaz bu vs gibi bir moda sokup soğutur mu? bi söz vardır ya birine ondan vazgeçemeyeceğini belli edersen ilk senden vazgeçer diye. böyle bir durum olur mu? ya da sevildiğini bilmesi ilişkiyi olumlu olarak mı etkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?