Öncelikle hayırlı günler dilerim hepinize. Erkek arkadaşımla ekim ayında sözlenicez inşaAllah. Anlayışlı, kibar, beni hiç kırmayan, iyi bi insandır. Hayata bakış açımız aynı uyumluyuz anlaşıyoruz iyi bi eş iyi bi baba olacağından eminim. Annesiyle tanıştım şeker gibi biri anlayışlı anaç bi kadın beni arar sorar. Araştırma da yaptık iyi bi aile olduğunu söylediler. Ben öğretmenim öğretmen bi babanın öğretmen bi oğlu kültürlerimiz de aynı. Annem erkek arkadaşımın doğru düzgün efendi biri olduğu annesinin de iyi bi kadın olduğu böylesine bi kısmeti tepmemek gerektiği kanaatinde. Mantıken çok uyumlu bi aday 3 4 güne kadar aramızda hiç bi sorun yoktu. Taaki aramızda geçen küçük bi tartışmaya kadar. Ona karşı bi soğukluk oluştu bende öyle büyütülcek bi durum yaşanmamasına rağmen. Bu durum da benim sevgimi sorgulamama neden oldu sevsem soğur muydum gibi soru işaretleri oluştu kafamda. O kadar kafam karışık ki şu an evlenmeli miyim yoksa evlenmemeli mi. Bi yandan öyle mükemmel bi insanı kaybetmemeliyim diye düşünürken bi yandan da ya evlendiğimde de soğumalar yaşar evliliğimin zedelenmesi durumunu yaşar mıyım diye düşünüyorum. Daha önce de ciddi bi ilişkiden dönmüştüm ailesi iyi insanlar değildi çok zor 1 yıl geçirmiştim hayatı bana zindan etmişlerdi kendi kendime nankörlük yapıyosun Allah karşına böylesine iyi insanlar çıkardı diyorum. Bana değer veren bana saygı duyan insanlar var karşımda. Sizce ne yapmalıyım? Deneyimlerinizden yola çıkarak bana ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz? Bu arada kişilik olarak çok ince düşünen kararsız bi yapım var ufacık bişeyde karar verirken bile çok düşünürüm. Yardımlarınızı bekliyorum.