• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz dinleyen mi isyan eden mi olsam?

dhoiysb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
286
350
83
İyi geceler arkadaşlar.kisaca danişacam size.gecenyil evlendik ve k.v.lerle altli üstlü oturyoruz yemekler birlikte.simdi bikac aya kayinbiradermn dugunu var.benim ailemde baska sehirde.ben yaztatilinde yanlarina geldim esimde bayrama gelecek ve bikacgun kalip tatile gidecektik.plan program hesap kitap hazirdi.gecende duymuslar gidecegimizi biz dugun derdindeyiz siz tatil derdindesiniz nasil yetistircez dugunden sonra gidin vs vs demisler.esimde hep vicdanli olmus elinden geleni yapmistir onlar icin.ama bunlar gorulmuo biz dugun borcu oderken bide bizden yardim bekleniyor.neden biz kirasiz oturyoz yenigelin kiraya gidecek,yazik(!) simdi esimin ici rahat deil annem agladi iptal mi etsek diyor bende o uzulsun istemiyorum ama boyunegmek hayatmi onlara gorede duzenlmek istemiyorum.gelecek yaza gidemeyebiliriz bile...napardiniz siz olsaniz???

Bosver arkadasim kendi hayatini yasa. Sizinde kendinize gore bir duzeniniz var. Yardimci olmayin demiyorum elbette yardimci olun elinizden geldigince ama tatilinizden planlarinizdan da odun vermeyin. Sonra pisman olan yine siz olursunuz. Ne yaparsak yapalim, agzimizla kusta tutsak yaranamiyoruz nasilsa.

LG G2 D802

Topu topu kaç gün gideceksiniz ki? Sanırım onların derdi düğüne harcayabileceğiniz parayı tatile harcamanız. Bence gidin tatile keyifinize bakın. Kayınbirader için de yardımlarınızı esirgemeyin.

beraber yiyerek ipleri vermişsiniz baştan. .
Mesafe ; saygıyı yitirmemek.. sıkı fıkı olmamak..
Bu sizin bileceğiniz iş.. hayatlar bir mi ki müdahale var..

Düğün birkaç aya ve siz bu bayram için mi plan yapıyorsunuz?

Öyleyse iptal falan etmeyin, ne iş varmış o kadar.
Az bir zaman kalır, hoş olmaz gitmek ama birkaç ay diyorsunuz.

Döndügumzde dugune hemen hemen 1 ay kalmis olacak.maksat beni goturup nikahima isime gucume hiiic gelmeyen gelin hanima hizmet,maddi destek...

İyi geceler arkadaşlar.kisaca danişacam size.gecenyil evlendik ve k.v.lerle altli üstlü oturyoruz yemekler birlikte.simdi bikac aya kayinbiradermn dugunu var.benim ailemde baska sehirde.ben yaztatilinde yanlarina geldim esimde bayrama gelecek ve bikacgun kalip tatile gidecektik.plan program hesap kitap hazirdi.gecende duymuslar gidecegimizi biz dugun derdindeyiz siz tatil derdindesiniz nasil yetistircez dugunden sonra gidin vs vs demisler.esimde hep vicdanli olmus elinden geleni yapmistir onlar icin.ama bunlar gorulmuo biz dugun borcu oderken bide bizden yardim bekleniyor.neden biz kirasiz oturyoz yenigelin kiraya gidecek,yazik(!) simdi esimin ici rahat deil annem agladi iptal mi etsek diyor bende o uzulsun istemiyorum ama boyunegmek hayatmi onlara gorede duzenlmek istemiyorum.gelecek yaza gidemeyebiliriz bile...napardiniz siz olsaniz???

kesinlikle iptal etme annenin yanına git.. görüyoruz burda okuyoruz yani böyle durum için kayınvalidesine yardım edip hasta olan gelinleri bile. sonuç? hiiç bişey olmamış gibi işi bitene kadar kullanıyolar gelinlerini. ben annenin yanına git derim ama yinede sen bilirsin

Yahu ne kadar düşüncesiz insanlar var ya...sizene sanki yeni gelinden...burda okuyoruz çoğu ne değer biliyormuş ne kıymet.sanki size teşekkür ederim diyecek görevi tabi yapacaktı tabi mecbur deyince sizin zorunuza gidecek.hem o 1 aylık zamanda neler yapılır...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslinda simdiye kadar hic biseymize karismamislardi.cok sukur cok da iyi gidiyoz diyorduk.hala da inanamiyorum.gereksiz duygu somurusu olmus.simdi hal hatir sormaya aramak gelmiyor icimden.cok kirildik 2miz de.biyildir elimizden geleni yaptik soylenmez tabi de ne ihtiyaclari varsa gücümüz yettigince gidermeye calistik.simdi evlendiginden beri elini cektin hic halimizi sormuyon diolarmis esime:( ki esim bizim dugunumuz icin kredi cekti onu odemeye calisiyor elinde kalan 3-5 i de zaman zaman veriodu.versin de tabi ailesi destek olmali,ben de oluyorum kendi aileme.ama buna ragmen boyle haksizlik cok üzdü bizi.esim gitmeyelim yeri gelince lafimizi esirgemeyelim diyor.ama yaztatilimiz gittikten sonra kimin umrunda laflar.dediklerine gelecez nasilsa...
3-4 gundur kafam nerede bilmiorum,sinirden uzuntuden.biyandan da anne sonucta mubarek gun kirmasak mi diyor biyanim.hep o yanim yuzunden zaten...

yani ben olsam iptal etmezdim....
ama sorun çıkacaksa fln iyiyken kötü olmaya gerek yok...

Bence gitmelisinn...

Kendi hayatın, kendi kararların önemli...

Tabi ki de hayatıma bakarım evlenmek isteyen bir zahmet kendi kendine yetmeyi bilecek birilerinin yardımına gerek yok :ssz:

İptalvetmeyin ne sacma konusmus kadın ya. Birde dugune 1 ay varmıs oturdugunuz yerden ne yardim yapacakmissiniz. Gidin tatilinize bosverinnnn

Kocami da sucluluk duygusuyla ikna etmisler.tatil iptal...onu gectim annemin yaninda kalacagim sureyi bile kisaltma derdindeler...ne icin kim icin...mubarek gun huzurumuzu kacirdilar ya ne diyeyim...

Back
X