- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen daha hayatinin en guzel yillarindasin el bet birincikacak karsina hem ilk okurken 35 yasindasin sanmistim daha dur hayat yeni basliyor bak bu gunlerin kiymetini bik tatini cikar sen allahin sevgili kuluymussun ya evlendikten sonra aldatilsaydin.Buara tek ve uzun süredir terketmeyen derdim yalnızlık(
Uzun süreli ilişki devamında söz arifesinde aldatıldigini öğrenmek söz elbisesini parcalarken hayalleriminde nası parçalandığı bu günlerde daha iyi anlıyorum.bu olayın üzerinden 3yil geçti o evlendi mutlu mesut oğluyla eşiyle tabi sorun bu mu Hayır onu affettim.kendime olan özgüvenim neşem umutlarım hayallerimi bulamıyorum yok.şehir değiştirdim yeni bir hayata başlayip herşeyi silmek için 4 aydır istanbuldan ailemden uzakta Anadolunun küçük bi ilçesinde kendimle mucadeledeyim çok şükür ki herseyim var maddi ve manevi sıkıntım yok dışarıdan bakinildiginda ozenilen bi hayata sahipmisim ama içdünyam bomboş yalnız kırgın soluk....çok yalnızım bazen güvenecek inanacak bi omuza o kadar ihtiyacım oluyor ki tesellim yine gözyaşlarımkucuklugumden beri hayalim hep mutlu bi yuva kurmaktı o kadar da yaklaşmıştim ki hayalime mutluluktan uçarken çakıldım ve kalkmak istiyorum güven kokan biri diyorum ama hayal kurmaktan da sevmekten de inanmaktan da aciz biri oldum.26yasinda hayattan yoruldum.herkesin evli misin nişanlı mısın sevgilin var mı oldu mu niye bitti gibi sorunlarına gülerek nasip deyip geçmektende bıktım yüzlerine karşı evet evlenmek istedim çok sevdim çok inandım benim söz elbisem hayallerimin kefeni oldu diye haykırmak rahatlamak istiyorum bazen ama mutluluk maskem hep bi engel. evde işte sokakta kitap okurken araba kullanırken bunu yazarken bangir bangir yalnızlık çığlıkları ruhumu deliyor.buarlar duaya ihtiyacım var çok var ne olur dua edin bana
Bu arada adam seni aldattığı kızla mı evlendi
Evet 4yillik ilişkim gözümün içini tanıyan adam beni aldattı bi gecelik ilişkisi hayatımızı değiştirdi bana son dediği şey benim hatam bizi bitirdi ve başka bi dünyada başka şekilde yine senle olmaek isterim oldugittim ben ne kal dedim ne git öylece bitti herşey sonrada evlendiler sorun aslında evlenmesi mutluluğu değil sorun ben ne yaptım kimin ahini aldım da mutsuzum yalnızım benim canımı yakanlar bile mutluyken ben neden böyleyim
Evet 4yillik ilişkim gözümün içini tanıyan adam beni aldattı bi gecelik ilişkisi hayatımızı değiştirdi bana son dediği şey benim hatam bizi bitirdi ve başka bi dünyada başka şekilde yine senle olmaek isterim oldugittim ben ne kal dedim ne git öylece bitti herşey sonrada evlendiler sorun aslında evlenmesi mutluluğu değil sorun ben ne yaptım kimin ahini aldım da mutsuzum yalnızım benim canımı yakanlar bile mutluyken ben neden böyleyim
İnşallah sende bende tüm bu acıyı yaşayanlara kurtulur...Güzel hikaye anlatmış sana .Beddua almamak için iyi formül.
son dediği şey benim hatam bizi bitirdi ve başka bi dünyada başka şekilde yine senle olmaek isterim oldu
Sen sanırım inandın bu cümleye affettim dediğine göre ,
Bahsettiğin cümleyi kuran kişi mutlu olabilir mi konu sahibi ...
Sen demişsin ya ben kimin ahını aldım onlar biliyorlar işte![]()