• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz günü =)

butterflyh

..prensess..
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
87
0
86
İstanbul
SLM KIZLAR
ALLAH NASİP EDERSE RAMAZAN BAYRAMNDAN SNRA EYLÜL AYINDA ABLAMI İSTEMEYE GELİCEKLER..FAKAT BU KONUDA TECRÜBE YAŞAMADIĞIMIZ İÇİN PEK BİLGİMİZ YOK AÇIKÇASI..ÖNCELKLE ABLAM KAPALI VE ELBİSE OLARAK NE ÖNEREBİLİRSNZ? RESM DE EKLERSENZ ÇOK SEVİNİRİM.
VE SÖZ GÜNÜ VERİLECEK İKRAMLAR =) SİZ NELER YAPTINIZ ?
KAHVELER ÖNCE Mİ SONRA MI VERİLİR..
KAPIYI KIZ AÇIYOR DEĞİLMİ..:) HEYECAN ÇOK VAR VE YAŞAMIŞ OLAN ARKADAŞLARIN DA DÜŞÜNCELERİNİ MRK EDİYORUM
VE BİZ SEPETTE SÖZ HAVLUSU DAĞITMAYI DÜŞÜNYORUZ..
ÖNERİLERİNİZİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM KIZLAR..
ŞİMDİDEN TŞK.HEPİNİZEEE opuyorumnanaktan

Bence ablan siyah birşeyler giysin o renk ağır durur yakışır .Evet bende kapıyı kız açar diye biliyorum kahve söz kesmeden önce verilir.Bide damat kahvesini unutmayın kaydirigubbakcemile3

Damat kahvesini nasıl ayarlıyorsunuz kızlar? Ya yanlışlıkla başkası alırsa o kahveyi. kafamçokkarıştı

ablan kendine neyi yakıştırıyosa onu giysin ama biraz ağır bişi olsun klass dursun yani kapıyıda gelin adayı açıyo evet:1:kahveyide tabikide isteme falan olduktan sonra veriliyo sonrada söz kesliyo zaten bi büyük tarafından turkbayragi

Damat kahvesini nasıl ayarlıyorsunuz kızlar? Ya yanlışlıkla başkası alırsa o kahveyi. kafamçokkarıştı

bende bi arkadaştan öğrendim burda herkesin kahvesini verdikten sonra damadınkini ayrı götürüyomuşsun böylece karışmıyomuşa.s

bende bi arkadaştan öğrendim burda herkesin kahvesini verdikten sonra damadınkini ayrı götürüyomuşsun böylece karışmıyomuşa.s

Tepside yer varsa öyle tuhaf olmazmı ki?

Ben de burda bişe okumuştum, birisi kahvelerin hepsini aynı tepside vermiş. Damat için ayarladığı kahveyi de kayınvalide almış. delikafadulden Kayınvalide hiç bozuntuya vermeden içmiş kahvesini. Çok gülmüştüm bu hikayeye. :roflol: :roflol:

Ben de burda bişe okumuştum, birisi kahvelerin hepsini aynı tepside vermiş. Damat için ayarladığı kahveyi de kayınvalide almış. delikafadulden Kayınvalide hiç bozuntuya vermeden içmiş kahvesini. Çok gülmüştüm bu hikayeye. :roflol: :roflol:

delikafaduldenhadi yadelikafaduldendelikafaduldenay gülmeyelim kız başımıza gelirkafamçokkarıştıişte o yüzden aynı tepside vermiceksin ya tuhaf olsada o bi adet sonuçta ve ayrı götürüceksin yoksa alana hayır durrr o damadın kahvesi alma denilmez yanikaydirigubbakcemile3

delikafaduldenhadi yadelikafaduldendelikafaduldenay gülmeyelim kız başımıza gelirkafamçokkarıştıişte o yüzden aynı tepside vermiceksin ya tuhaf olsada o bi adet sonuçta ve ayrı götürüceksin yoksa alana hayır durrr o damadın kahvesi alma denilmez yanikaydirigubbakcemile3

Evet en iyisi ayrı vermek o zaman sırnaşık şey

bencede öyle yapmalı zaten ben artık vermeyi düşünmüyorumm o eskiden di birine özeldi benim için o da yok artık vermeme gerek yok veririm normal kahve olur biter

Ayyyy ben de çok güldüm:roflol:
Benim arkadaşlar içerdeki kişi sayısına göre ayarlamışlardı. Herkese verdim. Son iki kişi kalmıştı, biri aşkım, diğeri de onun arkadaşı. Aşkımın arkadaşının sevgilisi de benim arkadaşımdı. İkisine de acı kahve yapmış bizim kızlar. Yazık aşkıma, hayatımda böyle iğrenç bir şey içmedim demişti:roflol:. Fotolarını bile çekmiş bizim uçarı arkadaşlar kapı dibinden surat ifadelerini ilk içişteki. Bulabilirsem eklerim o fotoyu size:roflol:
Aşkım bitirdi kahveyi, ama arkadaşı bir yudum aldıktan sonra bıraktı. Yazık ona da arada o da gitti. Ama benim fikrim değildi vallakaydirigubbakcemile3

Benim arkadaşlar içerdeki kişi sayısına göre ayarlamışlardı. Herkese verdim. Son iki kişi kalmıştı, biri aşkım, diğeri de onun arkadaşı. Aşkımın arkadaşının sevgilisi de benim arkadaşımdı. İkisine de acı kahve yapmış bizim kızlar. Yazık aşkıma, hayatımda böyle iğrenç bir şey içmedim demişti:roflol:. Fotolarını bile çekmiş bizim uçarı arkadaşlar kapı dibinden surat ifadelerini ilk içişteki. Bulabilirsem eklerim o fotoyu size:roflol:
Aşkım bitirdi kahveyi, ama arkadaşı bir yudum aldıktan sonra bıraktı. Yazık ona da arada o da gitti. Ama benim fikrim değildi vallakaydirigubbakcemile3

delikafadulden Bu da komikmiş, kızcağız arada karanvole gitmiş sırnaşık şey delikafadulden Ben de merak ettim şimdi yüz ifadelerini. :roflol:

kaydirigubbakcemile3 ay olaya bak yahu istemeden oldu aşkımmm :lepi:

Bende herkesle aynı tepside koyup götürmüştüm
teyzesi tutturdu ben onu alayım o köpüksüz
köpüklüleri diğerlerine ver diye
hayır olurmu lütfen siz diğerini alın diyorum
baktım ısrarlı
o Serkanın kahvesi dedim
hala anlamadı içinde tuz biber falan var demek zorunda kaldım
ve herkes duydu :kedi:

Bende herkesle aynı tepside koyup götürmüştüm
teyzesi tutturdu ben onu alayım o köpüksüz
köpüklüleri diğerlerine ver diye
hayır olurmu lütfen siz diğerini alın diyorum
baktım ısrarlı
o Serkanın kahvesi dedim
hala anlamadı içinde tuz biber falan var demek zorunda kaldım
ve herkes duydu :kedi:

hay allahım yaa ne insanlar var :)) zor durummuşş :))kaydirigubbakcemile3

ya aslnda benm bildiğim önce kız evinin hazırladığı çikolatalar ikram edilir 3 5 sohbetten snra kahveler yapılır ikram edilirken istenir yüzük v.s takılır snra da ikramlar başlar çay yicekler falan..gece sonunda da erkek tarafnn getrdği çikolata verilir varsa kız evi hazırlamışsa havlu mendil v.s verilir hediye olarak bellii saatten snra da herkes evlerine dağılır.ç
konuyu ben açtm ama bizce böle kızlar abest bi durum var mı sizcee ??

yok canım hiç ayıp falan olmaz. zaten herkes biliyo damadın başına gelecekleri. aksine espri konusu bile olabilir. öleee, çok kasvetli bir ortam olmuyo zaten.
bende eşimin kahvesini en son ayrı tepside vermiştim. kimsede bişi demedi, kocişimde uslu uslu içmişti kahvesini:asigim:

yok canım hiç ayıp falan olmaz. zaten herkes biliyo damadın başına gelecekleri. aksine espri konusu bile olabilir. öleee, çok kasvetli bir ortam olmuyo zaten.
bende eşimin kahvesini en son ayrı tepside vermiştim. kimsede bişi demedi, kocişimde uslu uslu içmişti kahvesini:asigim:

Hehehe ne güzel yaa, o zaman Allah kısmet ederse ben de ayrı veririm :jeyyar: Nasılsa damat kahveyi bitirmeden kızı alamaz di mi delikafadulden delikafadulden

kızlar sonunda beklenen gün gelioo :) bu pazar aileler tanışıcak ablamın heycanı malum :)
yanlız bişi sorcak biz çay ve yanında ikramlık bişiler werices ama kahve yok die biliyoruz..yani önden bi çikolata kolonya gibi snrasında çay ve ikramlar..siz nasıl yapmştnz kahve olayı faln??
şu tanışma gününüzü bi anlatrsanız çok sevincemmm

Back
X