Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz için hangi elbise daha güzel

lokum34

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
44
1
6
35
İstanbul
Kızlar selam,

Kısmetse ocak ayı içinde sözüm olacak. Tabiki elbise telaşına düştüm. Aşağıdaki 3 modelden hangisini seçmem konusunda bana fikir verebilir misiniz?????

1. JDCZ1140-Taliyah Embellished Collar D/Midnight Sky - Fırsat - ForeverNew (mavi olması hoşuma gitti)

2. IDR4055-Abbigail Flocked flaired dress/Navy - Fırsat - ForeverNew (eteklerinin kabarık olması hoşuma gitti)

3. DRC3920A-Cara lace tulip dress/Cream - Fırsat - ForeverNew (beyazı çok yakıştırıyorlar, ancak bunda biraz gelinlik havası var. ne meraklıymış şimdiden mini gelinlik giymiş deme riskleri var)

Siz de yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

öncelikle hayırlı olur inşallah diyim.. senin sözün gözde olması gereken kişi sensin ve istediğin şıklıkta giyin abartır mıyım diye korkma.. tarzını bilmiyorum ama seçtiğin kıyafetler hoş fiziğine oturcaksa güzeller.. renkli birşeyler seç siyahdan uzak dur derim...daha albenili elbiseler bakabilirsin canım bence vaktin varsa...

evet canım ay sonuna kadar vaktim var, biraz daha dolaşayım araştırayım o zaman. Hiç bulamazsam da mavi ya da beyaz olanı düşünebilirim :)

evet canım ay sonuna kadar vaktim var, biraz daha dolaşayım araştırayım o zaman. Hiç bulamazsam da mavi ya da beyaz olanı düşünebilirim :)

ağır abiye olmasın seçtiğin.. elbise kupları çok hoş o çizgide daha gösterişli kıyafetler bulabilirsin.. iyi bi seçim yap ayakkabı saç makyaj derken çıkarsın karşılarına... hayırlı olur inşallah mutluluklar...

söz için çokta janjanlı bişey olmasına ben karşıyım biraz abes kaçıyo bana göre tabi ben 1 ve 3 numarayı çok beğendim giyeceğim biyer olsa inan hemen alırım kesimi modeli çok ölçülü asil duruyo

bence 2. çok güzel söz evde sadece aile büyüklerinin önünde olacaksa ideal fakat benim ki çok kalabalıktı evde olmadı o yüzden baya caf caflı idi söz kıyafetim.

2.nin sırtına bayıldım sırt dekoltesi çok hoşmuş.

şimdiden mutluluklar diliyorum ..

Kızlaarr :)

Fikirleriniz ve güze dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Söz evimizde 7-8 ailenin katılımıyla gerçekleşeceği için bu tarz daha sade kıyafetler düşündüm. Nişan elbisem için kabarık bir model düşünüyorum :)
Bakalım umarım her şey hayal ettiğimiz gibi olur :)

öncelikle elbise seçimlerin çok güzel.çok zevkli birisin anlaşıldığı üzere.ilk önce bunu söylemek istedim.

söz için bence 2.elbise (siyah olan) tercih edebilirsin ama dediğim gibi diğer elbiselerde çok güzel.

Öncelikle hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsin inşallahh..
Bence beyaz olmasın dediğin gbi düşünüyorum çünkü, mavi daha mantıklı diğer paylaştığın iki elbise de gayet güzel hattaa bence bu da güzelll kendin içine sineni en yakışanı al , zevkini beğendmm

IDRC3985-Anita embellished collar dress/Navy Sky - Giysi - Elbise - ForeverNew

canım mutluluklar ben mavi ve beyazı begendim :) beyaz düşünmüyosan renkli bişeyler bak siyah düşünme derim ben benim söz elbisem kırmızıydı:)

canım mutluluklar ben mavi ve beyazı begendim :) beyaz düşünmüyosan renkli bişeyler bak siyah düşünme derim ben benim söz elbisem kırmızıydı:)

ben de mavi ve beyazı beğendim canım 2si de güzel ama başka modellere de bakabilirsin. içine en çok hangisi siniyorsa onu tercih et

bence ıkıncısı...

Yaşınızı ve tarzını bilmiyorum ama ben olsam siyah olanı tercih ederdim herhalde, çok sevimli bir elbise. Şimdiden mutluluklar size...

Vucut tipine o kadar bagli ki...
Eger belin ince ama basenlerin genis ise ikinciyi sec...
Eger gerdanin narin ve omuzlarin etli degilse birinciyi sec...
Ucuncu evet beyaz beyaz giymeye bence de gerek yok...
Eger tum etmenleri gozden cikar bana sadece hangisi guzel onu soyle dersen...
Birinci en guzeli...

2.sini güzel görünüyor. 3.sü gelinlik gibi güzel bir elbise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…