- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
Hanimlar bir komşumuz var eşiyle boşanma aşamasında ve bu aşamaya gelene kadar türlü rezillikler yaşadılar etrafında şahit olacağı şekilde. Örneğin baba zil zurna sarhoş olup mahalleyi ayaga kaldırıyor cocuklarinin önünde karisina inanılmaz hakaretler küfürler ediyor.simdi kadın aldı başını bi aparta çıktı tek göz oda doğru düzgün halı yok mutfak yok ne yiyorlar içiyorlar bilmiyoruz.baba desen başka kadınlarla gününü gun ediyor.cocuklar çok küçük üstelik biri otizmli.annenin geliri yok çalışmıyor ailesi ile görüşmüyor dediğine göre ve anlattığı bazı şeyler yalan gibi geliyor mesela bir hafta boş bi arsada yattık kalktık diyor sonra 5 gun 3 gun kaldık diyor.kaldik dediği yer insan barınamaz.Bazı komşulardan kimse yokken surekli makyajlı ve dekolteli kıyafetlerle görüntülü konuştuğuna denk gelmiş ama konuşmanın icerigini duymamis ve konuştuğu kişiyi görmemişler.gozum görmedi tabi ama para kazanmak için kötü yola başvurabilir mi bu durumda çocuklar Allah korusun istismara uğrar diye çok endişe ediyorum.kit kanaat geçinsinler ama böyle bir durum söz konusu olur diye vebal almaktan korkuyorum.sonra diyorum iyi kötü şartlarda anasıyla olsunlar.daginik oldu konu kusura bakmayın siz olsanız sosyal hizmetlere bilgi verir misiniz? Nasıl bir yol izlersiniz?