- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Çok yakın bi akrabamla uzun süredir görüşmüyorum.bu aralar maddi durumu iyi degilmis ,borçlarını ödemezse hapis cezası varmis.bana başkaları aracılığıyla haber gönderip benden para istiyor.benim de bu parayı vermek içimden gelmiyor.
Birincisi gerçekliğine inanmıyorum
Ikincisi neden bu parayı kendi benden istemiyor.durum bukadar kötüyse gurur yapmanın anlamı ne
Üçüncüsü, bir kere verince arkası gelmez bas edemem diye korkuyorum.benimle tenezzül edip konusmayanlada muhattap olmak istemiyorum.
Ama bir taraftan da ya gerçekten zorda kaldı da benden imdat umunuyorsa diyorum.icim rahat etmiyor
Ne yapsam bilemedim
800 tl civari
Çok yakın bi akrabamla uzun süredir görüşmüyorum.bu aralar maddi durumu iyi degilmis ,borçlarını ödemezse hapis cezası varmis.bana başkaları aracılığıyla haber gönderip benden para istiyor.benim de bu parayı vermek içimden gelmiyor.
Birincisi gerçekliğine inanmıyorum
Ikincisi neden bu parayı kendi benden istemiyor.durum bukadar kötüyse gurur yapmanın anlamı ne
Üçüncüsü, bir kere verince arkası gelmez bas edemem diye korkuyorum.benimle tenezzül edip konusmayanlada muhattap olmak istemiyorum.
Ama bir taraftan da ya gerçekten zorda kaldı da benden imdat umunuyorsa diyorum.icim rahat etmiyor
Ne yapsam bilemedim
800 tl civari
O kadar çok kazık yedim ki asla vermezdim.Geri isteyince bile suçlu ilan ederler seni. Ayrıca 800 tl için hapis cezası mı olurmuş. Muhtemelen sizi deniyor. Bu parayı verirseniz, emin olun devamı gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?