- 3 Aralık 2015
- 50
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sonpapatyaa
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum tecrübeli arkadaşlara. Söz ve nişanı aynı anda yapan oldu mu? Nişan bohçası hediyeler sözde mi verilmeli ? Yapanlar biraz anlatırlarsa çok mutlu olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de böyle yapanlar bizi bir aydınlatsın :)
kimse yok galiba![]()
uzak olduğum konular hakkında alfabeyi yeni öğrenen çocuklar gibiyim :)
yakın zamanda var mı peki istemeye olayların falan ?
kısmetse 2017 ilk ayyani bizim düşüncemiz hemen hemen o tarih. Erkek arkadaşımın mesleği ggereği farklı şehirde olması , ailesinin farklı şehirde benim de İstanbul'da olmamdan dolayı sözü , nişanı vs ayrı ayrı yapmaktansa 3 -4 günlüğüne ailesi ile İstanbul'da kalıp bir gece ailelerin tanışma yemeği , ertesi akşam söz ve ertesi günü de nişan gibi düşünüyoruz . Ama şu anlık ikimiz düşünüyoruz
aileler ne çıkarır önümüze bilemeyiz
![]()
Aslında onlar için de kolaylık olurdu.. :)
bence tam tersi benim istediğim gibi daha kolay olurdu çünkü farklı şehirdeler o dediğimize kaç defa gelip gidecekler benim dediğime bi alışveriş için bir de söz nişan için 2 defa gelecekler
Yok yok yanlış anladın, senin söylediğin aslında onlara da kolaylık demek istedim.. :)
aynen ben masraf olmasın diye elimden geleni yapıyorum valla karışmıcam artık ne yapıyorlarsa yapsınlar ben uyarım demi ama![]()