• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz verdim tutmakda zorlanıyorum ya tutarsın yada biter diyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Curlly

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
192
921
23
32
Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...

Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Neden bu sarti istemeye istemeye kabul ettiniz ki ta en basinda ? Zorla güzellik olmaz ki ..
Bende Almanyadan geldim ve pek ala Türkiyedede calisabilirsiniz ..

Eşiniz sizi değil kafasındaki kadın profilini istemiş. Sizi de ona yontmaya çalışmış. Kendiniz değilken nasıl mutlu kalabilirsiniz? Biri istedi diye yapılacak şey değil bu, eş dahi olsa. Sırf bu nedenle bitirmeyi göze alıyorsa bitsin deyip çekilin kenara.

Çok tuhaf bu konular. Koca için kapanmak.
Sizin kendi öz saygınız yok sanırım.
Bana şart koşacak aha kapı orda.

Çok istiyorsa kendi kapansın? Onun sana baskısı ne kadar normalse senin de ona sende kapanacaksın demen de normal

Bende istiyordum kapanmak ama bu şekilde değil düşüncelerimiz aynı ama o bana baskı uygulamaya. Aşladı kapancaksın diye bende kapnmak istiyorDUM ama kendi icimin rahatıyla calışmak da sorun yok ben calışdımda ama o istemiyor benim calışmamı

Mutsuz olman çok normal; sadece kapanman değil mesele, adamı mutlu etmek, kriterlerine uymak için her şeyini değiştirmişsin. Normal bir sonuç olarak bunalıyorsun, çalışma, kapan, sigarayı bırak, arkadaşlarını bırak cendere gibi hayatın. Bu işin sonu olmaz, çocuk yapma bari şu durumda

Eşiniz sizi değil kafasındaki kadın profilini istemiş. Sizi de ona yontmaya çalışmış. Kendiniz değilken nasıl mutlu kalabilirsiniz? Biri istedi diye yapılacak şey değil bu, eş dahi olsa. Sırf bu nedenle bitirmeyi göze alıyorsa bitsin deyip çekilin kenara.
Bende istiyordum kapanmak ama icim evet şimdi dediğinde sevdiğim icin bi zincire girdim tamam yapıcam dedim ama buşekilde olucağını düşünmedim işte dediğiniz gibi kendim olamadığım icin mutlu olamiyorum...

Canm eşine desene Allah rızası için kapanilir sadece diye ve bence bir hocaylada konus bu durumu o kişide eşinle konuşsun eşine anlatsın öyle zorla olmaz bu isler günaha girmesin bosyere
Ama bir de şöyle bakin adam kapanmazsan evlenmem demiş..
Adam kapali bir es istiyor konu sahibi de kabul ediyor. Adamın hic bir suçu yok ki .

Mutsuz olman çok normal; sadece kapanman değil mesele, adamı mutlu etmek, kriterlerine uymak için her şeyini değiştirmişsin. Normal bir sonuç olarak bunalıyorsun, çalışma, kapan, sigarayı bırak, arkadaşlarını bırak cendere gibi hayatın. Bu işin sonu olmaz, çocuk yapma bari şu durumda
Düşünmüyorum satende mutlu olmak istiyorum sevgili ve nişanliylken cok mutluyduk o kendisi hala mutlu bu konuyu acmayınca icimi acmayınca bu derdimi...

Ama bir de şöyle bakin adam kapanmazsan evlenmem demiş..
Adam kapali bir es istiyor konu sahibi de kabul ediyor. Adamın hic bir suçu yok ki .
Bende istiyorum anmalıyırsun istyorum ama kendim karar verip kapanmak istedim zorliyarak değil ben kapanmak istyorum sevdiğim icinde kaybetmek istemedim ama sonrası zorlıyarak oldu

Bende istiyorum anmalıyırsun istyorum ama kendim karar verip kapanmak istedim zorliyarak değil ben kapanmak istyorum sevdiğim icinde kaybetmek istemedim ama sonrası zorlıyarak oldu
Yazmayı öğrenirseniz belki anlarim . Başlığa yazdığınizla şuraya yazdığınız şey oldukça çelişkili.
Çelişkilerinizi fark edip öyle anlaşılmayı bekleyin bence

Madem sadece bir başörtüsü olarak basit goruyordunuz neden söz verdiniz. Açıkçası ben şuan eşinizi haklı görüyorum ama nasıl .
Ben çiftlerin birbirini değiştirmesini kesinlikle doğru bulmuyorum ama adam evlenmeden önce söylemiş tüm süreçlerde dile getirmiş ve siz kabul etmissinjz. Şuan sürekli gündeme getiriyor olmanız onun da sinirlerini bozuyor. Kapalılık açıklık mevzusunu evlilikte bunu onemseyenler niçin tıpkı diğer kriterler gibi görüp o şekilde değerlendiriyorum. Yani kimisi üniversite okumuş olmasını ister ,kimisi illede çalışsın ya da kesinlikle çalışmasın ister, kimisi açık olsun kimisi de kapalı olsun ister.... Bunlar bana evlilikten önce dile getirildiği sürece normal geliyo. Eğer evlendikten sonra söyleseydi çok sinir bozucu olurdu.
Ben açık biriyim sizi anlıyorum ama eşiniz açısından bakınca eşinize sizin acinizdan bakınca da kısmen ama kısmen sadec size hak verebiliyorum.
Şuan yeni kapanmissinjz bence verdiğiniz sözün hakkını verebilmek için biraz sabredin çünkü kapanmış olsanız bile bu konuyu surekli dile getirirseniz göstermiş olduğunuz çabayı eşiniz görmez.
Ayrıca şuanda acilirsanjz açıkçası mutlu olacağınızı düşünmüyorum evlilikte , yaşadığınız huzursuzluklan yeniden kapanmak durumunda kalacaksınız ya da ayrilacaksiniz ki o zaman eşiniz kandirilmis bi adam gibi hissederek davranacak size.
Ben de daha önce böyle bir durum yaşadım ve o kişiye yol verdim . Bu sizin seçiminiz

Ha öyle ha böyle istiyorsan sorun nerde bende bunu anlamadım.. hiç istemeseydin haklısın derdim, ama madem seninde içinde varmış artık alışmaya çalış veya seçim senin açıl.. eşin kapalılık şartı koşunca hatayı yapmışsın,başta hayır demesini bilecektin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X