- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
- Konu Sahibi Sevgi perisi
Hiçbir şey söylemeden ilişki kesmeyi anlamıyor insanlar. Açıkca konuşun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evinize gelip bakan olmadıysa, nerden biliyorsunuz "kiracı adaylarının" dışarıdan bakıp beğenmediğini?Merhaba Hanımlar, bir arkadaşın kirada oturduğu ev satılıyordu. Ben de üzülmesin diye bizim evi de ev sahibi satacak dedim. Öyle bir durum var ama evde ilan falan yok daha çevre bilmiyor. Sen git bu arkadaş, evini alacak kişilere benim oturduğum evi göster bu evde satılık, oraya bakın diye. Neyse ki bizim evi beğenmemişler dıştan bakıyorlar tabi ve ben bunu çok tesadüfi bir şekilde öğreniyorum.Zaten hayatta çok kazık yedim ama hala akıllanmıyorum. Hiç kimseyle görüşmüyordum. Farklı bir çok problemim olunca kafam dağılsın diye arkadaş grupları edindim. Şimdi bu arkadaşa ne tepki vereyim, ne diyeyim, buz kestim. Ben bu durumlarda hiç bir şey demeden irtibatımı koparıyorum. Öyle mi yapayım. Bu arada arkadaş bu yaptığını benim duyduğumu biliyor.
Çok ayrıntılı anlatmadım uzamasın diye. Olay şöyle oldu bu arkadaş beni kahve içmeye davet etti. Gittim ben de o sırada habersiz evi alanlar geldi zaten ben bizim evi de satacakmış diye söylediğimde o aile karar vermişti. Kapı önünde konuşuyorlar ben de indim. Hayırlısı olsun dedim alanlara. Bana dedi ki resmen Allah mı söyletiyor. Şu ev de satılıkmış arkadaş söyledi de o evin cephesini beğenmedik. Benim ev olduğundan habersiz diyor tabi. Ben de bir şey söylemeden eve gidiyordum dedim çıktım geldim.Evinize gelip bakan olmadıysa, nerden biliyorsunuz "kiracı adaylarının" dışarıdan bakıp beğenmediğini?
Olayı 3. şahıslar anlattıysa uydurma olmasın?
Konuyu ve beni çok güzel anlamışsınız, teşekkürlerNeden arkadaş konu açacakmış. Buluttan nem kapma nerde ben mi yanlış okudum konuyu, arkadaşı üzülmesin diye bizim ev sahibide satacak boyle diyor ama ilan vermedi demiş, digeride kendi evini alacak kişiyi getirmis bu evi alin demis. Diger insan nasil burays konu açacak kadar hakli oluyor.
Hayir ilan verse yine arkadaşının evine götürür mü insan bu insanda bir anda sokakta kalacak
Bilmiyorum ya ben hayatta böyle bir şey yapamazdım. Zaten evini alacaklar karar vermişti. Üstüne kendine kiralık ev bile buldu. Benim çocuklarım daha küçük. Sırf tembelliğinden taşınmaya üşendiğinden insan böyle yapar mı. Herkes kendi karakterini yansıtıyor tabi.İyi de siz benim evimde satılık derken ne bekliyordunuz? Alıcı cıkması da dogal![]()
Yalan değil ev sahibi satmayı düşünüyorum dedi gerçekten ama kirayı arttırmak için dedi bence diye anlattım.İyi niyetlede olsa yalan söylemişsiniz. Tepki vermeye hakkınız yok bence.
Çok saçma değil mi bu???Ben de üzülmesin diye bizim evi de ev sahibi satacak dedim.
Evi satacam demiş ev sahibi ama ilan filan vermemişÇok saçma değil mi bu???
kesinlikle sizin davranışınız daha absürt.Konuyu ve beni çok güzel anlamışsınız, teşekkürler
Allah aşkına konuyu nasıl okuyorsunuz. Evin satılacağı doğru ama çevre bilmiyor ev sahibi öyle bir şey dedi.kesinlikle sizin davranışınız daha absürt.
siz bizim evde satılacak diyorsunuz. hem de öyle bişey yokken! bir kere neden yalan söyleme gereği duyuyorsunuz.
bu kadar önemsiz bir konuda bile yalan söyleyen sizsiniz. sonra da size inanan birine kızıyorsunuz.
ben olsam sizin gibi biriyle hemen iletişimimi keserdim.
çünkü hiçbir söylediğine güven olmayan biriyle iletişim kurmak istemezdim
Gerçekten ben de yorumları okuyunca şaşırıyorum ne kadar çok normal gören var. Arkadaşlık insanlık bitmiş.Ya cok pardon da ne alaka ev satılık dediyse karsıdaki ne anlarmıs falan. Siz konuyu nasıl okuyorsunuz anlamadım. Kadın demis ki arkadasım üzülmesin diye bizim evde satılık demis. Ee yani ne yapması gerekiyor hemen arkadasının evini mi önermesi gerekiyordu? Bu mu yani arkadaslık? Gercek arkadas olsa asla asla kendi cıkarı ugruna arkadasını satmaz. Görende arkadasını emlakcı sancak.
Yanı aynı konuları mı okuyoruz bazen şaşırıyorum yorumları görünce.
bu arada konu sahibi ben olsam o arkadası direk hayatımdan cıkartırdım. Ama ilk önce yüzünede vururdum lafımı.
konuyu sizin yazdığınız gibi okudum. kafamdan bişey uydurmuyorum. iyi de siz kendi davranışınızı normal buluyormusunuz? birine istemediğiniz halde neden evim satılık diyorsunuz ki. önce siz olması gerektiği davranın sonra başkasından bunu bekleyin. ben istediğim gibi atarım tutarım. karşımdaki çok normal olsun. olmuyor işte öyle. arkadaşınız da belki sezdi sizin bu tavrınızı inadınıza yapmış olabilirAllah aşkına konuyu nasıl okuyorsunuz. Evin satılacağı doğru ama çevre bilmiyor ev sahibi öyle bir şey dedi.
Evet kendi tavrımı normal buluyorum. Arkadaş evim satıldı taşınacam diye dertlenirken belki bizim evi de satar ev sahibi dedim diye hemen evini alacak kişileri benim eve mi getirmesi lazım? Zaten ben asla kindar bir insan değilim. Çocuğu hastaymış diye duydum geçmiş olsun diye mesaj attım bugün ama eskisi gibi samimi olmam.konuyu sizin yazdığınız gibi okudum. kafamdan bişey uydurmuyorum. iyi de siz kendi davranışınızı normal buluyormusunuz? birine istemediğiniz halde neden evim satılık diyorsunuz ki. önce siz olması gerektiği davranın sonra başkasından bunu bekleyin. ben istediğim gibi atarım tutarım. karşımdaki çok normal olsun. olmuyor işte öyle. arkadaşınız da belki sezdi sizin bu tavrınızı inadınıza yapmış olabilir