sozde ekim annesiydim

gulsen_23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
384
15
118
ya kizlar sozde ekimin 30. da dogum yapacaktim bey efendi halen ortada yok sanki hamile olan ben degilmisim gibi ya ne agri var ne birsey doktorum son tarih olarak 6 kasim dedi yani kasim annesi olucam araniza gec geldim benide bir kac gun idare edi verin artik :1rolleyes:a.s.

ay cnm benım ben hamıle degılım ewlıde degılım ama bu hamıle topıklerınden hıc cıkıyorum:)))cok sewıyorum bebeklerı hamılelerı allahh banada nasıp etsın benımde bıtane benım kopyam kücük elif olsun yada askmın kopyası küçük yasin olsunn:)))

ay cnm benım ben hamıle degılım ewlıde degılım ama bu hamıle topıklerınden hıc cıkıyorum:)))cok sewıyorum bebeklerı hamılelerı allahh banada nasıp etsın benımde bıtane benım kopyam kücük elif olsun yada askmın kopyası küçük yasin olsunn:)))

darısı başına canım allah gönlüne göre versin

canım yaaa bebeğin akrep burcundan olacak..yeterki sağlıkla dünyaya gelsin annesi..ha 3 gün önce ha 3 gün sonra..

Hayırlısı olsun canım ya bizdende kasım annesi olarak başlayıp ekim anneleri olanlar var açığı kapatalım di mi :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Back
X