• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözde saati internetten aldırsam olmaz mı

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
sevgili hanımlar, martta sözleniyorum. şimdi adet gereği erkek tarafı yüzük, saat, set, elbise, bir çift daha kıyafet, ayakkabı alırmış öyle dedi bizimkiler. bende sevgilime ilettim hiç sıkıntı değil alırız hallolur dedi. ama biz masraflarımızı ailemize yük olmadan kendimiz karşılayacağız yani bu setmiş saatmiş yüzükmüş oymuş buymuş hepsini erkek arkadaşım kendi bütçesinden alacak, kendisi polis bu arada. bende düşündüm ki çok yük olacağım sevgilime, kıyamıyorum. onun aklına bile gelmez harcadığı para ama benim canım sıkılıyo işte evde aile arasında olacak bir sözde bunca masraf... adette yerini bulmalı elbette. işte bende napsak napsak diye düşünürken en azından saate 300 200 tl vereceğimize şu markafoniden falan indirime giren hoş saatlerden aldırsam diye düşündüm tabi bunu ailelere söylemicem yanlış anlaşılır bi de internete hiç güvenmez onlar daha sevgilim ne düşünür bilmiyorum. ama o saati beğendim ailelere söylemeden internetten alalım dicem. sizce uygun mu

sevgili hanımlar, martta sözleniyorum. şimdi adet gereği erkek tarafı yüzük, saat, set, elbise, bir çift daha kıyafet, ayakkabı alırmış öyle dedi bizimkiler. bende sevgilime ilettim hiç sıkıntı değil alırız hallolur dedi. ama biz masraflarımızı ailemize yük olmadan kendimiz karşılayacağız yani bu setmiş saatmiş yüzükmüş oymuş buymuş hepsini erkek arkadaşım kendi bütçesinden alacak, kendisi polis bu arada. bende düşündüm ki çok yük olacağım sevgilime, kıyamıyorum. onun aklına bile gelmez harcadığı para ama benim canım sıkılıyo işte evde aile arasında olacak bir sözde bunca masraf... adette yerini bulmalı elbette. işte bende napsak napsak diye düşünürken en azından saate 300 200 tl vereceğimize şu markafoniden falan indirime giren hoş saatlerden aldırsam diye düşündüm tabi bunu ailelere söylemicem yanlış anlaşılır bi de internete hiç güvenmez onlar daha sevgilim ne düşünür bilmiyorum. ama o saati beğendim ailelere söylemeden internetten alalım dicem. sizce uygun mu

saatvesaat sitesinden eşime evlilik yıl dönümü için fossil saat aldım.ordan başka saatlerde almışlıgım var.değiştirme kartı bile gonderiyorlar normal magazalarda değiştirmek için.bir bak modellere

sevgili hanımlar, martta sözleniyorum. şimdi adet gereği erkek tarafı yüzük, saat, set, elbise, bir çift daha kıyafet, ayakkabı alırmış öyle dedi bizimkiler. Bende sevgilime ilettim hiç sıkıntı değil alırız hallolur dedi. Ama biz masraflarımızı ailemize yük olmadan kendimiz karşılayacağız yani bu setmiş saatmiş yüzükmüş oymuş buymuş hepsini erkek arkadaşım kendi bütçesinden alacak, kendisi polis bu arada. Bende düşündüm ki çok yük olacağım sevgilime, kıyamıyorum. Onun aklına bile gelmez harcadığı para ama benim canım sıkılıyo işte evde aile arasında olacak bir sözde bunca masraf... Adette yerini bulmalı elbette. Işte bende napsak napsak diye düşünürken en azından saate 300 200 tl vereceğimize şu markafoniden falan indirime giren hoş saatlerden aldırsam diye düşündüm tabi bunu ailelere söylemicem yanlış anlaşılır bi de internete hiç güvenmez onlar daha sevgilim ne düşünür bilmiyorum. Ama o saati beğendim ailelere söylemeden internetten alalım dicem. Sizce uygun mu

bir kere evleniyorsun bir ömür bu alınanlar sana hatıra kalacak nişan saatim nişan setim gibi
bence kaliteli güsel bir saat olduğu sürece netten de alınabilir neden olmasın
neden nişanlın ödüyor onuda anlamadım ama çünkü normalde böle şeyleri aile karşılar
hayırlı olsun bu arada

bir kere evleniyorsun bir ömür bu alınanlar sana hatıra kalacak nişan saatim nişan setim gibi
bence kaliteli güsel bir saat olduğu sürece netten de alınabilir neden olmasın
neden nişanlın ödüyor onuda anlamadım ama çünkü normalde böle şeyleri aile karşılar
hayırlı olsun bu arada

bu arada bizim burada adette erkegin saatiyle alyansını kız tarafı alır onu napcaksınız o zman.

ben hala ve hala inatla internetten kitap dışında bir şey almıyorum. aldıklarımdan çok güzel dersler aldım. kesinlikle orijinalleri değildi..
gidip, görüp almak varken neden netten alayım ki.. zaman mı yok elbet bulunur. şimdi pek çok marka muazzam indirimler yapıyorlar.. takip etmen yeterli AVM lerde bolca indirimli ürünler var.

güvenilir bir site olduktan sonra çok da güzel olur.evlilk yıldönümüzde eşime mağazadan bir saat aldım,900 tl den 600 e düşmüştü.bugün markafonide gördüm,399 tl :43::43:

Son düzenleme:
eşime bende netten almıştım saat.sonuçta güvenli siteler var

Aileniz adetlere önem verir mi? Biz misal ne nişanda ne düğünde saat almadık. Aman adet yerini bulsun diye 300-400 lira vermek gelmedi içimden. Ayrıca ben adetlerde saatin karşılıklı alındığını biliyorum. Bizde adettir kıza saat alınır dedikten sonra damada sıra gelince yok öyle bir adet demek de yeni moda olsa gerek.

benim arkadaşım da nişanda saati internetten almıştı zaten internetteki fiyata bulamıyosun mağazalarda daha iyi yani hepsiburada dan casio marka uygun saatler var çok uygun fiyata çok güzel saatler var tavsiye ederim çokta güvenlir

Back
X